Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fredo78
aktív tag
válasz szotyika77 #160074 üzenetére
Szia!
Amit linkeltél az egy egyszerű vízszűrő. Nem tudom, hogy mennyire hatékony, sokat nem kell várni tőle.
A dewil666 által linkelt az már egy komolyabb cucc. Az nemcsak megszűri hanem lágyítja is a vizet. Itt 3 lépcsőben fizikai és szenes előszűrés után egy membrán kiszed minden ásványi anyagot a vízből tehát 0-s víz lesz a végtermék. Utána lehet esetleg visszasózóval visszarakni ásványi anyagokat bele. Hátrány hogy 1:3 vagy inkább 1:5 arányban lesz tiszta vized azaz a többi elfolyik (használható amúgy bármire ha nem a lefolyóba van kötve).
Ezután jönnek a nem egyértelmű dolgok:
- Szerintem a tea szörp húsleves ilyesmi jóval finomabb tisztított vízzel
- Nagy mennyiségben nyáron elvileg okozhat gondot a fogyasztása (nuku ásványi anyag) de nem hiszem hogy literszám inná valaki tiszta vízként
- A Debreceni víz szerintem amúgy egész jó ízre és minőségre. A tisztított víznek semlegesebb az íze olyan semmilyen nekem, de a valaki jobban szereti mint a csapvizet.
- Azért félévente illik a szűrőcsere és akkor látszik hogy elég sok dolgot megfognak a fizikai szűrők. -
zolko74
tag
Van egy szakbolt a Monostorpályi úton. Én ott szoktam venni az aktívszenes szűrőbetétet. https://www.filtertech.hu/webaruhaz/haztartasi-viztisztito-keszulekek-debrecen
-
dewil666
őstag
Én használok egy 5 lépcsőset és van még egy központi is előtte.
[link][ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Mobil flották
- DIGI internet
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest