Hirdetés
- Egy korszak vége
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
S-eye
senior tag
válasz szotyika77 #164538 üzenetére
Revoticában vettük pár éve, ott meg is lehet nézni. De online jóval olcsóbb pl az elerhetootthon.hu. Egyikkel sincs problémánk, igaz az utóbbbit max 1 hónapja használjuk.
-
Dan-szan
senior tag
Szia,
mi vásároltunk már tőlük, minden rendben volt. Amit esetleg meggondolnék a helyetekben, hogy nem egy nagyot hanem 2 kisebb matracot vennék. Kezelni, forgatni sokkal egyszerűbb, és nem ébredsz fel ha sokat forgolódik a másik.Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
bul07
nagyúr
Nekem tőlük van bár nagyon régen több mint 10éve vettem így friss infó nincs.
Mondjuk akkor az első hideghab matracot garanciáztattnom kellet egy vagy két év után, nem ment simán mert majd két hónap uttán az itteni vezető saját döntés alapján beszámolta egy másikba.
(Én akkor ilyen 140kg körül voltam és azt nem bírta)
Az rugós lett de még nem tört ell egy rugó se, bár volt trükközés abba is mert én 210cm-es matracot vettem és nem ám rugóval oldották meg a +10cm hanem szivacsot tettek a két végébe pluszba.Én vennék tőlük megint.
Amúgy ell kell menni és ráfeküdni.
Máshogy nem is érdemes matracot venni mert nagyon hosszú időre vesszi az ember, és egy rossz matrac tud gondokat okozni, akkár mozgásszervi gondokat is.
És nem fognak szolni ha akkár 10-20percet is fekszel egy kiszemeleten.
Én rugósat néznék.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest