Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papaj x
senior tag
Üdv mindenkinek!
Kérdés a következő. Használ valaki fa brikettet fűtésre kandallóban? Tapasztalatokat kérnék...
Esetlegesen, ha valaki talált kedvező árban, az is érdekelne, hogy hol..xigris: nekem lehet lesz egy eladó, de netről kell hozzá töltened indent, mert nem találom a lemezét..
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
xigris
őstag
Sziasztok!
elm327-t tud valaki valami megbízhatót?[ Szerkesztve ]
-
XtremLor
őstag
válasz Sirandrish #61186 üzenetére
Szerintem a Tescos Axe lesz, ott lehet 5db One-t nyerni, novemberre van kiirva a sorsolas.
"Legen...Wait for it...Dary"
-
őstag
Üdv mindenkinek !
Nem megy valaki ma vagy holnap Budapestre ? Ha igen , kérem keressen meg mobilon vagy privibe. Egy procit kellene elvinni ( nem ingyen ! ) .
Köszönöm
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
Sirandrish
legenda
válasz #65675776 #61189 üzenetére
Először úgy gondoltam ahogy te, de aztán mondom lehet nem arra gondolsz..erre kiderül hogy de
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
válasz Sirandrish #61188 üzenetére
Akkor nem értetted a kérdés lényegét.
-
törölt tag
válasz Sirandrish #61186 üzenetére
Milyen sorsolást?
-
Sirandrish
legenda
Már meg is nyerted?
Amúgy ha ennyire magabiztos vagy akkor tuti hogy valami rendszergazdi ismerős van a dologban aki tudja befolyásolni a "sorsolást"Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
rabtibus
tag
sziasztok,
vett valaki mostanában ruhaszárítót, valami hasonlót keresnék mint ami a képen látható, csak érdekelne milyet érdemes vagy épp milyet NEEEM
Köszi előre is h valaki megosztja a tapasztalatait -
Sirandrish
legenda
válasz XtremLor #61182 üzenetére
Most is van OLX-en Xbox One 500gb 1év garival 10 játékkal..72K-ért...
Hát ez hihetőViszont ha valakinek valóban sikerül kifognia, annak grat.
A témához viszont..én tuti nem adnám oda 95alatt, főleg ha nem is fogja használni előtte.[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
XtremLor
őstag
válasz Sirandrish #61181 üzenetére
olx, jofogas pl 70 korul kilehet fogni meg garis darabokat is, dobozosan kinect etc.
"Legen...Wait for it...Dary"
-
-
HANDO88
senior tag
válasz Chesterfield #61178 üzenetére
Sajna csak ez az egy darab van. Fele árért ,fele méret.
Megmondom az asszonynak hogy csúfolod,a másik az övé.[ Szerkesztve ]
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
kpal
nagyúr
válasz dvdbackuper #61166 üzenetére
Ha nálam a cucc itt leszek
-
hucsikoi
senior tag
Sziasztok!
Lányom röplabdája "defektes" lett. Debrecenben hol tudom javíttatni?
-
xigris
őstag
Sziasztok! Nincs valakinek ilyen dsub elosztó?
Csak egy vga kimenet van a gépen és nem is lesz másik rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Morgal
aktív tag
Eladó egy gyárilag független HTC Sensation Z710e tartozékokkal - 25k
Érdeklődni privátban!
[ Szerkesztve ]
-
HANDO88
senior tag
válasz Laraxior #61171 üzenetére
Nem voltam buliban már vagy 3-4 éve Böszörménybe mindÍg mentünk,volt pár jó cimbi. Többek között a tragikusan elhunyt Pici. Koppány MC tag voltam de sajnos anyagi okok miatt befejeztem ez irányú pályafutásomat. GSX-em volt nekem is,1100-as.
-
törölt tag
Jó reggelt.
Azt hiszem ha legközelebb is ilyenkor indulok akkor sapka, kesztyű...
Annyira nem veszélyes, de a meleg nagyon nem ilyen... -
kpal
nagyúr
válasz AndrewBR #61164 üzenetére
Azt nem tudom lesz-e gari Netes játékban most lesz sorsolás és lehet én viszem el a nyereményt Játszott az egész család.
Néztem a játékszabályzatot de semmi nincs a gariról , akkor automatikusan Microsoft Magyarország vállal garit vajon ? Gari nélkül is érhet 100e ?
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Hali tudnátok segíteni !
Nyereményjátékon nyert Xbox One 500GB mennyit érhet zsír új be se sincs üzemelve ? Garit ilyenre ki intézi vagy hova lehet fordulni ha gond van?[ Szerkesztve ]
-
func93
senior tag
Van valakinek eladó Casio G-Shock órája?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
AndrewBR
senior tag
-
Tomaaasz
aktív tag
Sziasztok!
Hibás erősítőt keresek, kijelzővel(vagyis annak való hellyel).
Esztétika fontos, belső nem.Oda mentem, ahol vagyok!
-
sirály69
őstag
33-as úton mi a helyzet mostanság? Kész a renoválás vagy még mindig korlátozások vannak...?
Szerver Hosting Debrecenben
-
Zola007
veterán
válasz ati012 #61150 üzenetére
nem, azt majd novemberben főzzük a szomszéd faluban
tényleg csak egy konyhai kuka kell
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
sirály69
őstag
-
sNORh
addikt
Keresek R7 260X, jó ár esetén R9 270-es karit, újat, használtat(garisat) jó áron!
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Zola007
veterán
Fura kérdésnek tűnhet, de nem tudja valaki hol tudnék ~20 literes, erős, strapabíró lábbal működtethető konyhai kukát venni épeszű áron (9000-ért láttam már... )?
Legtöbb törik mint a ropi, pedig nem borosüveget dobálok bele, illetve mindenhol csak ezek a billenősök vannak, azt viszont utálom
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
HANDO88
senior tag
Eladó jó kis kabát.
-
sirály69
őstag
Kecskemétre nem megy véletlenül valaki mostanában?
Szerver Hosting Debrecenben
-
salamander66
csendes tag
Eladó iPhone 3GS 16gb FEKETE!
Alkatrészként illetve használható is teljes mértékben!
A gombok rosszak rajta de ez orvosolható a kisegítő lehetőséggel illetve töréscsíkok vannak a kijelzőn!Ár: 2990 Ft
Töltőt adok hozzá!!!!
Átvétel Debrecenben bárhol!
Érdeklődni csak üzenetben!
Képet kérésre küldök!
[ Szerkesztve ]
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
Valakinek nincs a Cromax-hoz club-kártyája?
Vagy clubtagságija, nem tudom pontosan hogy nevezik.[ Szerkesztve ]
1.4 T-jet M32
-
Zoty@
aktív tag
Sziasztok!
Eladó 1 SAPPHIRE R9 280X 3G GDDR5 DUAL-X OC kártya, fél év garral. A gyári ventik le lettek cserélve.
Ár: 54.900.-
Szép napot!
Texas HoldEm for ever!
-
lizakattila
senior tag
Sziasztok!
Természetesen a Sziget Mánia matricákat is gyűjtjük, úgyhogy akinek esetleg van felesleg, ne tarsa magánál.
Pár Simpson hűtőmágnes van cserealapnak.[ Szerkesztve ]
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
lamiki
senior tag
válasz adi mester #61124 üzenetére
Szia!
Nézd meg a Vezérlőpult/Rendszer/Eszközkezelő/IDE Ata/Atapi vezérlők/Elsődleges IDE csatorna, hogy mit ír ki a speciális beállításoknál a HDD-re, ha UDMA-5 vagy 6 akkor jó, ha PIO mód akkor az lesz a gond. Volt olyan Maxtor HDD-m, aminél az XP valamiért vissza tette PIO módba, de ha letöröltem az eszköz kezelőből, és újra indítás után amikor a rendszer ismét felismerte, már normális sebességgel kezelte.
Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
-
Zola007
veterán
válasz Calogero #61138 üzenetére
Azt nem tudom, de a DEENK Társadalomtudományi Könyvtár 2. emeletén a közgazdaságtan szekcióban és a Agrártudományi Könyvtárban is van belőle 2-2db kölcsönözhető 2009-es kiadású példány.
Bemész, beiratkozol vagy megkérsz valakit az egyetemista ismerősök közül, hogy vegye ki neked
[ Szerkesztve ]
-
Calogero
addikt
Valakinek nincs meg véletlenül ez a könyv és a hozzá tartozó példatár?
[link] -
Zola007
veterán
azt nem tudom, én kilóra veszem a zöldségesnél 80 ft-ért és nem kell fára se mászni
-
wiggen123
senior tag
Sál, sapka, kabát és irány az alma fa!
A Dancsi Kertészet még tárt kapukkal várja az alma kedvelőket Szedd Magad Akciójára! Nyitva 8:00-16:00-ig!
Debrecentől 12 kilométerre, Bocskaikert Hajdúhadház felé eső almáskertjében.Fajtáink:
- Golden (80Ft)
- Jonagold (80Ft)
- Jonathán - csak friss fogyasztásra (60Ft)www.dancsialma.hu
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
(Bundás)
addikt
Házi szörpöt, lekvárt csinál itt valaki, vagy valakinek a valakije?
-
kiss.a
tag
500-as vinyót keresek,
cd,dvd lemez eladó
-
aNorganiK_
tag
Sürgősen eladó a konfigom : [link]
Ár: 43.000
--- too weird to live too rare to die ---
-
adi mester
aktív tag
válasz dewil666 #61125 üzenetére
19 bad sector, de a HDS is csak hozzávetőlegesen mutatja ezeket, mélyformázás után biztos duplázódna.
Perpillanat megy a gépbe egy linux lemez, azzal megdolgozom kicsit, aztán windows7 Ha egyik se válna be, akkor megy rá a Partition Master Portable progi.
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
dewil666
őstag
válasz adi mester #61124 üzenetére
Sentinel kép mit mutat?
Próbáld meg a Partition Master Portable progit. Formázásra is tökéletes!KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
adi mester
aktív tag
Sziasztok.
Lenne egy kisebb problémám egy 200 GB-os sata maxtor merevlemezzel, amit nem rég vásároltam komplett géppel együtt. Most került először gépbe, a helyzet a következő, minden partíció egybeformázása után:- XP telepítése ~1 óra
- boootidő ~ 5 perc
- 7 mb-os csomagolt fájl kibontása ~2 perc~4 óra szenvedés után azt mondtam, ezt nem csinálom tovább, hazahoztam a szervizes gépet
Most frissen formázva a gépemben ismét a vinyó, 7.5 GB adat átmásolása vinyóról maxtor vinyóra: 3 perc
maxtor vinyóról saját vinyóra: 5 perc várakozás után elindult, időt nem írt, mégsézve....
saját vinyóról ismét a maxtorra: 43 perc... nem csökkent...Szerintetek most kuka gyanús lesz a vinyó, vagy csak én nem tudtam normálisan megformázni windows lemezzel + xp-be épített lemezkezelővel?
Köszöntem a segítséget.Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
AndrewBR
senior tag
-
PofaJenö
senior tag
Szerintetek ezt mi lelte ? [link]
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
ati012
őstag
válasz Chesterfield #61118 üzenetére
-
Chesterfield
őstag
eléggé éhes vagyok
-
bob011
aktív tag
Keresek takarítónőt és mindenest(csapot tud szerelni, szekrényt összerak, stb.) alkalmi munkára. Ajánljatok vagy segítsetek hol érdemes keresni! Köszönöm!
-
Chesterfield
őstag
Kínai kaját honnan lehet rendelni? Ami jó is.
-
rolkaDb
aktív tag
Valakinek nincs elfekvoben ezekbol az intersparos szigetmania matricakbol?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz rayoliviero #61111 üzenetére
Továbbra is szabadnap van, szombati munkarenddel. Ennek megfelelően egészen biztos, hogy nem zár be a fórum ma.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Adonimus
senior tag
Eladó Audi A4 1999-2000 évjárató személygépkocsiba való gyári hátsó lámpa búrák + ajándék 1 elektronika + 4 égő. 8.500Ft párban.
Továbbá 250/500 wattos MTX 30cm-es hangszóróval szerelt gyári MTX láda. 11.000Ft!
További infóért pü!
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
rayoliviero
veterán
Ma a Fórum vajon nyitva van délután?
-
sirály69
őstag
Van pár eladó cuccom, esetleg érdekes lehet:
Ariston felültöltős mosógép A kategóriás
LG BH9530TW (ÚJ,Garanciális) 9.1 csatornás Smart 3D Blu-ray™ Házimozi Rendszer
LG ND8520 audió dokkoló(új, 6 hó garancia) sok szolgáltatással!
ASUS RT-N16 router
Panelházi ablakokról leszerelt redőnyök(4 db, 10 hónapos, frankó állapotban)Szerver Hosting Debrecenben
-
aNorganiK_
tag
Sürgősen eladó a konfig:
Alaplap: Gigabyte GA-MA785GT-UD3H
Proci: AMD Phenom II x2 550 3.1ghz @ x4 B50 3.5ghz + Cooler Master Hyper Tx 3 hűtő
Ram: Kingston 2x1GB 1333mhz
Geil Value 2x1GB 1600mhz
HDD: Samsung 320GB
Táp: FSP Bluestorm 1 500W
VGA: alaplapi integrált ATI HD4200 512MB
ODD: Pioneer DVD RW
Monitor: LG L1960TQ 19"Ár: 48.000-
Érdeklődni itt vagy a 20-396-8568-as számon!
--- too weird to live too rare to die ---
-
Zola007
veterán
Valaki rendel mostanság a PCX-ből?
Ha igen, egy ilyet be tudna még dobni a kosárba?Vagy ha valaki tudja, hol lett Debrecenben venni ilyet hasonló áron, azt is megköszönném!
-
Manitou
veterán
Van pár bringás alkatrészem eladó. Főleg MTB , de van pár országúti is. (Magura MT4 fehér tárcsafékszett, különféle féktárcsák, féktárcsa adapterek, fékbetét, 2x10-es campagnolo fékváltókar, pálcás fékpofa, 9-es és 10-es sor, 10-es lánc, országúti és MTB hajtómű, lánctányér, kerekek, nyereg , km óra stb..
Valakit érdekel valami, privátban zaklathat[ Szerkesztve ]
-
tib-bee
tag
Sziasztok. Ma kell fizetni a parkolásért a belvárosban? DKV weboldalán semmit nem találok erről.
Köszönöm
-
sNORh
addikt
Keresek R7 260X, jó ár esetén R9 270-es karit, újat, használtat(garisat) jó áron!
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
mghltm
addikt
válasz sto1911 #61101 üzenetére
bestbyte partnereknel be tudod szerezni:
Beks Kft.
Az üzlet címe:
4024 Debrecen Rákóczi u. 21.
Telefon:
52/523-219
Email:
info@beks.hu
Nyitvatartási rend:
Hétfő-Péntek: 8:00-16:30Decom2003Kft
Az üzlet címe:
4025 Debrecen Miklós u.16.
Telefon:
52/535-827
Email:
zoltan@decom2003.hu
Nyitvatartási rend:
Hétfő-Péntek: 9:00-17:00Multimédia Tower
Az üzlet címe:
4024 Debrecen Szt. Anna u. 18
Telefon:
+36 52 431 136
Email:
nt@multimediatower.hustill 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
sto1911
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest