Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gercsa
senior tag
válasz adorjant #63197 üzenetére
Az olcsók közt a transcend jetflash 700 nekem bevált.
80/30+ MB szekvenciális sebességet tudja
Pár tesztben lehúzták, mert a saját magára való másolás sebessége ratyi, de én ilyesmire nem használok pendriveot.
Ha van ennél gyorsabb cucc is már hasonló áron, az viszont lehet engem is érdekelne.
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
adorjant
őstag
64gb USB3.0 pendriveból mit érdemes venni mostanság?
Ami tényleg használja is az usb3 előnyeit,de ésszerű áron beszerezhető. -
Irmscher 353
aktív tag
ZTE Blade telefonra kellene majd a napokban nekem egy kijelzővédő fólia, új hátlap (gyári szürkés színű), és egy tok rá, szilikon, vagy kemény tok...
Akinek van eladófélben, keressen privátban! -
ati012
őstag
-
ati012
őstag
E8200 / 2GB RAM / 80GB HDD / DVD-RW / 8500GT 512MB VGA 25.000 Ft
Samsung és AOC 22" TFT 25.000 Ft
új HP 5520 multifunkciós WIFI nyomtató 23.000 Ft
ASUS és MSI 775 alaplapok 4.000 Ft
Lenovo y50-70 notebook core i5 / 8gb / 500GB / GTX860M 300.000 Ft helyett csak 225.000 Ft
Videókártya, notebook javítás alaplap szinten - REBALL GARANCIÁVAL -
-
Bjørgersson
félisten
-
adorjant
őstag
2db fekete sata dvd írót keresek mai átvétellel!
-
sirály69
őstag
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Beerdrinker #63180 üzenetére
Jah, így érthető már az ajánlásod...
Szerintem egy fellángolás a fiam részéről, mint sok más dolog, sok-sok e korú kamasztól, de nyilván szeretnék neki örömöt okozni karácsonyra, így minden képpen veszünk neki valamilyet.
Ráadásul ezzel valami féle zenei inteligenciára is nevelődik önképzés keretében, ami szerintem már nevezhető pozitívumnak, a sok céltalan, csavargó, tizenéves suhancot elfogadó világban." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Beerdrinker
tag
-
kungzi
veterán
Üdv
Van egy külső winyóm, az számítógépasztalon van, arra mennek a letöltések és folyamatosan búg, mert átvezeti a rezgést az asztalra. Hogyan tudnám, milyen anyagot tudnék alátenni, ami csökkentené a zúgást? Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Gercsa #63174 üzenetére
Hú, úgy látom, van itt olyan, aki elég komolyan ért ehhez a témához...nagyon köszönöm a tájékoztatót/felvilágosítást!
Esetleg tudsz is ilyen szerkezetet, vagy csak "úgy általánosságban" írtad a fentieket?(#63175) Beerdrinker !
Na ezek is igen jó árak.
Te helyi vagy, mert a bolt, amire a linked mutat, az ide kb. 350 km-re van...[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Twini69
csendes tag
Sziasztok!Tudtok Debrecenben ajánlani számítógép szervizt, aki korrekt? Vagy tanácsot adni, mi lehet a probléma a számítógéppel. Nem indul el, a biost sem tölti be, tehát a win xp-t sem. Korábban le-le fagyott, majd újra indult párszor magától. De ekkor még nem gondoltam komoly gondra ..... Most pedig hosszan hosszan tartó sípolásba kezdett és azóta nem hajlandó elindulni. Köszi
-
sto1911
veterán
válasz zolikaDB #63168 üzenetére
Igen, biztonsagos, de ugy is jo, ahogy (#63171) Laza...mondja. De a legbiztonsagosabb a kulon utalas, ill. a netkartya. Az utalasnak van dija, az en bankomnal ez egyszeri 100HUF, evente ketszer kibirhato.
Ha nem sokat vasarolsz dollarban (vagy egyebben), akkor maradhat forintban is.
Ha jol tudom, akkor dollarban is tudsz utalni ra, akkor a bankod valtja.Ha PP-al fizetsz valamiert, akkor a Sending money for family or friends-et valaszd majd, annak nincs kulon dija.
-
Gercsa
senior tag
válasz HUTCHDB #63164 üzenetére
Akusztikus gitárt szerintem érdemes venni használtan is.
Szerintem a legfontosabb a kényelmes fogás, amihez egy jól beállított nyak kell és a megfelelő távolság a húr-fogólap közt.
Sokkal nagyobb sikerélményt ad egy kezdő gitárosnak egy kényelmes ládagyári (nem annyira szép hangú) gitár, mint egy márkásabb csillogó kényelmetlen.
Sok új hangszert már azonnal hangszerészhez kell vinni, hogy beállítsa a nyakat, és ez új hangszernél még simán el is "mászhat" az első fél-egy évben.
Olcsóbb hangszereknél nem is állítható a nyak egyáltalán, tehát még ha a boltban jónak is tűnt fél év múlva lehet hogy teljesen más lesz a helyzet.Egy használt hangszer viszont ha már jó és kényelmes akkor 99% hogy úgy is marad.
Ja, és kezdőnek én inkább egy nylon húrost ajánlanék.
[ Szerkesztve ]
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Bjørgersson #63169 üzenetére
a franc tudja, hogy hívják!
"sima" gitár... igen, amúgy az a becsületes neve..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
laszlo168
senior tag
PS4-vásárlás miatt, eladó az alábbi gép. irányár 90.000ft
CPU: AMD FX 6200 (gyári hűtő) + 1 év gar
RAM: Kingston 2x4GB DDR3 1866MHz + 8 év gar
SSD: Kingston SVP200S3/120G SSD + 1 év gar
Alaplap: Asus M5A97 EVO + 1 év gar
VGA: Asus 7770 2GB DDR5 GHz Edition HD7770-2GD5
Táp: Cooler Master B600 (600W) + 3 év gar
Házzal, LG DVD író/olvasóval, Monitor NÉLKÜLA garancia a PCX árúházra vonatkozik, ingyen házhoz szállítással.
(A tápegység Debreceni üzletből van) -
-
HUTCHDB
nagyúr
Fiamnak (15 éves) keresnék gitárt.
Nem tudom, milyet...
Szóval nem értek hozzá, a nagyobbik lányom megtudta tőle, hogy karácsonyra azt szeretne.
Szerintem sima "tábortüzes" gitár kellene.
Mit ajánlatok ebben a témában?
Használt, új, hol, mennyiért?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
sto1911
veterán
-
kiss.a
tag
wifis routert keresek 100 mbites digi nethez
-
Zola007
veterán
válasz Salex1 #63158 üzenetére
ha a gyereknek kell majd netezni, akkor kérdezd meg a recepción, hátha megadják vagy van regisztrálva nekik valami univerzális
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Salex1 #63147 üzenetére
regisztrációhoz kötött, már ha az elméleti tömbbére gondolsz
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
HUTCHDB
nagyúr
nagyobb méretű 24-25-27 coll-os monitort mennyiért lehet venni használtan? 20-25 körül van esély rá?
cserélném a 17-es sony-mat, de ahogy nézem alapjába véve netezéskor egy 22-es egy szikrával sem nagyobb 4:3 képméretben." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Sirandrish
legenda
válasz sto1911 #63148 üzenetére
Sőt még kapsz egy mailt hogy "köszönjük elnök úr hogy nálunk vásárolt"
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Salex1
őstag
Nem tudja valaki a DEOEC wifi jelszavát?
-
br.rak
őstag
Tudna valaki segíteni?
Amazonról kellene rendelni, de feltétel az US számlázás cím.
(link)
Ha tud valaki segíteni, akkor kérem pü-ben jelezze és megbeszéljük a részleteket.Br
-
kungzi
veterán
ilyen hangfal állványt nem tud valaki csinálni?
boltban horror árban vannak, hátha elkészíteni olcsóbb lenne
aki tudna az dobjon már privit árral együtt (munka+anyag díj)köszönöm
-
Sirandrish
legenda
válasz ati012 #63143 üzenetére
"aki csillogó szemekkel mondja majd neki egy este: nézd drágám, kidobtam azt a sok hülye dobozt"
Lehet akkor csillogna utoljára a szeme
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ati012
őstag
válasz Sirandrish #63140 üzenetére
Mintha multkor egy üres dobozért adott volna 2 db üres kólás üveget, ami jelzem 10k/db áron megy
Egyszer még gazdag lesz ebből Lara, ne féltsétek
De az is lehet, hogy lesz egy kedves és aranyos bnője, aki csillogó szemekkel mondja majd neki egy este: nézd drágám, kidobtam azt a sok hülye doboztí, de legközelebb ne keljen az üres dobozokat elpakolni utánad. -
kungzi
veterán
én még a debreceni b közepet ok nélkül nem láttam balhézni, pedig elvileg ők ultrák (transzparensek szerint)
nem tudom idegenben mit csinálnak, mert még nem voltam idegenbeli meccsen
a többi csapat b közepe nem tudom mennyire balhés annyit látok, amit a tv szokott mutatni, bár szerintem azok közül sokan csak a balhé miatt megy ki, és aki szurkolni az meg nem balhézik, de mondom fogalmam sincs[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Laraxior #63139 üzenetére
privátban linkeld el kérlek..had nézzem meg
Nyugi..én lennék az utolsó aki rádlicitál7K..az nem semmi 1 energiaitalért
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Sirandrish #63138 üzenetére
21:00-ig megy a licit, még nem tudom hol a vége
Tegnap 7ezernél álltunk meg, szerintem ez lesz a vége.(#63140) Sirandrish: Zárt csoport, hiába linkelem.
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Sirandrish
legenda
-
Laraxior
titán
válasz Sirandrish #63135 üzenetére
Szereztem egy 2007-es bontatlan Monstert... majd jövök a fotóval
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
AndrewBR
senior tag
-
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #63133 üzenetére
Én inkább el sem mondom mi és mennyi konzol fordult meg nálam az elmúlt években mert kevés lenne a forum
-
perge666
veterán
válasz Sirandrish #63132 üzenetére
Annak idején az elsők között vettem Fat PS3-at,utána volt Slim gépem is,amit tavaly adtam el,de most 1-2 játék miatt jó volna.
-
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #63130 üzenetére
Végre egy jó döntés.
Nem akartalak lebeszélni a 4ről mert annyira akartad, de tudtam hogy a PS3 is jó lesz. Várunk a topikbaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Salex1
őstag
Kellene egy kis segítség, adott egy bitlockerrel zárt pendrive, amit szeretnék androidon elérni. (nincs PC a közelben, a net is korlátozott, kórházba n vagyok) van erre valami megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
perge666
veterán
Végül is PS3 is elég lenne nekem,GTA5 miatt kellene na meg akkor már játszanék a Last Of Ussal is.
Ha van valakinek jó árban,ne tartsa magába. -
(Bundás)
addikt
Eladó
új 9.5mm (ide-sata (pl. 2510p) és ibm-sata (pl. t60)) hdd caddy = 2.5e Ft
Dell GX620 USSF külső tápos "mini PC" (Celeron 3000 (775), 1GB DDR2, no HDD, DVD-olvasó) = 10e Ft[ Szerkesztve ]
-
Nyx89
aktív tag
válasz Bloksma #63110 üzenetére
Több bögrét, kitűzőt és egyebet csináltattam már náluk. Rugalmas, gyors, és nagyon korrekt, kedves(!) kiszolgálás. Gondolom a pólóval is hasonlóképp járnak el, szerintem egy próbát megér. Akár emailben küldött képek alapján, látatlanban is elkészíti a megrendelést bármiféle előrefizetés nélkül.
-
dewil666
őstag
-
törölt tag
-
Sirandrish
legenda
-
_seth_
veterán
válasz dewil666 #63123 üzenetére
Van ennél nagyobb ultra is! [link]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
dewil666
őstag
Szerintem mindenki téved!
Itt az ultraKLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
wwhy
veterán
Keresek 4-5 db. tápkábelt. Cserébe tudok adni hagyományos tápkábelt vagy más kábelt. Vagy vatikáni valutát.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Shokkolo
addikt
válasz Shokkolo #63117 üzenetére
hozzátenném, hogy számomra sem szimpatikus a kemény vonal, sőt alapvetően nem vagyok túl nagy focidrukker.
nem értem, hogy miért azt a sportot erőlteti az ország jelentős része, ami láthatóan évtizedek óta nem megy... de ez is szubjektív és távbol álljon tőle a vitarobbantásViszont valahol megértem azt aki szereti, elmegy, kikiabélja a torkát, jól érzi magát a haverokkal, esetleg letol 1-2 sört.
Csak nem értem, hogy ehhez miért kell utána stadiont / város bontani ?!"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
copass
veterán
válasz Shokkolo #63117 üzenetére
akkor úgy fogalmazok hogy aki balhézik annak vaj van a füle mögött. mindegy hogy ultra nem ultra, szurkoló vagy nem, nem semmiért ellenzik a regisztrációt ennyire hevesen.
ez olyan kábé mint az hogy a netenbeszólogatok mindenkinek mert anoním maradok úgyis.... amint azonosítható valaki egyből csend lesz.
egy jó meccs a hangulatról szól, nem pedig arról hogy kivetkőznek magukból és balhéznak...[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Shokkolo
addikt
válasz copass #63116 üzenetére
nem bűnözőznék le azért minden ultrát.
bevallom nincs sok tapazstalatom, de mégis az a véleményem, hogy ott is vannak kevésbé radikálisak.igen, vannak a nagyon keményvonalasok akikkel nem tudok szimpatizálni, de azért nem lehet általánosítani mindet köztörvényes bűnöző címszó alatt.
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
pockhome
senior tag
Sziasztok!
Asztali laptopot keresek, ami játékok futtatására is alkalmas.
60e Ft körül.
i3 régebbi széria, vagy valami erős pentium, 4GB ram, és egy dedikált VGA 512 vrammal.
a többi paraméter nem olyan fontos.
hibátlan műszaki állapotú érdekel csak. hiányos, törött, stb NEM.
Akinek van, privátot írjon.
Köszönöm!Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
Shokkolo
addikt
-
Bloksma
aktív tag
Üdv
Póló nyomtatáshoz tudtok ajánlani valami jó helyet? Saját mintát kellene. -
copass
veterán
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Zola007
veterán
-
lorcsi
veterán
grillező serpenyőt szeretnék karácsonyi meglepinek
de nem vágom hogy:
-kerámia
- öntött vasmelyik a jobb ?
és miért?eladó: vadi új soundcore motion+
-
zolikaDB
veterán
válasz sto1911 #63099 üzenetére
Megvan! Kemény 1500 ft a Metroban a fűthető ülésvédő! Gagyibb, mint az Auchanosom, nade kérem, ennyiért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest