Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nirvanus
aktív tag
Vegyetek memóriát.
[iTX-or-GtfO!]
-
mackosajt
addikt
Rég írtam ide valamit, épp ideje lesz.
2*2,5 méter szabványon kívüli (magyarul nem mostanában használatos, nem lopott, keskeny nyomközű), meg egy 3,5 méteres darab sínt átmentettünk apósomék "hagyatékából" (még élnek, csak már otthonban, mert ápolást igényelnek), gondolván, hogy majd valamire jó lesz.
Nem kell valakinek? Helyileg Debrecenben van.Illetve szintén itthon van vagy 40 szál 2,5 méteres tetőléc, de ha valakinek kell, van még vagy 100-200 db, csak ne menjen tönkre. Olcsón eladó, vagy értelmes dologra cserélhető.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mongo
tag
Hibátlan, 500GB-os merevlemezt vennék, lehetőleg még a héten.
[ Szerkesztve ]
-
bobace
addikt
Spéci hardver eladó: Ashdown Five Fifteen 100W-os basszuskombó.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Scoobyka
addikt
Elado okostelefon: [link]
-
-
gps76
őstag
Eladó:
- Lenovo A800,karcmentesen. - 19 k
- HTC Desire hibásan,új akkuval.(kijelzőn fakó halvány a kép). - 5 k
- Samsung Galaxy S2 kijelző nélkül. - 6 k
- QI vezetéknélküli töltő pad. - 2.5 k
- Samsung Galaxy S4-hez QI vezetéknélküli adapter(hátlap alá tehető). - 2.5 k
- Asus Padfone 2-höz gyári töltő,headset,kis rövid USB kábel. - 2 k/db
- Miracast Wifi adapter(Miracast,DLNA) - 7 k -
Shokkolo
addikt
válasz SocketA #62389 üzenetére
Ha minden igaz, egyik kolléga megnézi / orvosolja nekem.
De a számot elteszem a szűkösebb időkre ha megadod, sosem lehet tudniAnnyita nem kell találgatni, a hibajelenség megvan,
az átvezető-kábelt kikaptam, méregettem a szakadást, elvileg az jó.
Persze a "tévedésem" lehetősége mindig fenn állhat."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
senior tag
válasz Shokkolo #62388 üzenetére
Debrecenben több olyan szerviz van, ahol ingyen kimennek, megvizsgálják és árajánlatot adnak a készülék javítására. Egyszerűbb, mint találgatni. Privatban adok szamokat, ha nem talalsz.
Es ha mar itt jarunk: VEGYETEK ÜZLETI LAPTOPOKAT, azokkal nem szokott gond lenni!
-
ServerWorks
aktív tag
Apple iPhone 5 (T-Mobile, 16GB) nagyon szép állapotban eladó [link]
2,5" 320GB 7200rpm Hitachi SATA 6G notebook winchester 100/100
Intel Pentium G645T /socket 1155/
3,5" 200GB Maxtor IDE merevlemez (újszerű, párszor használt backup célra) 100/100
filléres cuccok: ISDN modem PCI, 10/100 LAN PCI, u160 SCSI PCI, PS/2 billentyűzet
1GB SanDisk ULTRA-II CF
Szólásszabadság 2024: “A Politika témából a regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/1. és III 10/8. pontjának megsértése miatt. Semmi szükség rá, hogy felforgasd a topikot!“
-
ati012
őstag
XPERIA C2105 T-mobile 28.000 Ft
Alaplap: Gigabyte Ep35-ds3r
CPU: Intel Core 2 Duo E8200 2x2.66 Ghz 6MB CACHE!
RAM: 2x1GB DDR2-800
HDD: 80GB Sata2
ODD: DVD-RW SATA
VGA: Gigabyte 8500 GT 512MB! passzív
Táp: 430W Viper (minőségi!)
Ház: minőségi
Logitech billentyűzet, egérVálasztható extrák:
+Seagate 160GB HDD + 2.000 Ft
+KINGSTON 64GB SNVP325-S2/64GB +12.000 FtIgény esetén tudok hozzá adni monitort is!
19" - 15.000 Ft
22" - 25.000 FtÁr: 25.000 Ft / db
Garancia: 1 hónapPh!uvar: Debrecen-Eger Pénteken!
-
elfelejtette
veterán
Eladó telefonok:
Vodás Huawei Ascend G300 - 15k
Angol nyelvű független Nokia 6630 - 5k
Jó ajánlat esetén eladó lehet egy Gigabyte 8600GTS 256MB Silent Pipe3."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Még mindig aktuális a rozsdamentes lemez kérdés.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Shokkolo
addikt
Urak kellene egy kis "tipp":
Adott egy notebook, ami nem nagyon akar a kijelzőjére képet adni.
Külső kijelzőre tökéletes...
A sajátjának a háttérvilágítása kapcsol, de sajnos kép nyista
Az átvezető kábelt elvileg kiméregettem és nem tűnt szakadtnak (bár ezt egy gagyi multimeterrel nem lehet 100% -ra állítani), gyanús a tippem h. elhalálozott a kijelző?"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
mezis
félisten
válasz bob011 #62367 üzenetére
Valaki egy átutalásnál tévedhet (nem kicsit, nagyot: számlaszámot és nevet) és akkor megérkezik a számládra a pénz. De visszavonni ezt senki sem tudja csak a BANK! (Már ha rendben van a bejelentkezésed, tranzakció kontrollod - ami mostanában már SMS-ben küldött kódhoz kötött.)
mezis
-
tothantal27
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok valakit ajánlani aki VGA-t javít Debrecenben ?
Csíkozódik a kép.
Egy ilyen kariról lenne szó.[link]
Nem saját kép,de ugyan ez a hibajelenség.[link]
Üzenjetek már rám privátba.Előre is köszönöm mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok új csak elhagytam a régi e-mail címem emlékeztető válaszát!:-)
-
-
bob011
aktív tag
Nem történt még semmi. Csak felmerült a lehetőség, ezért most informálódom.
-
bob011
aktív tag
Uraim! Létezik olyan, hogy valaki utalással/befizetéssel/valamilyen módon a számlámra tesz pénzt, az meg is jelenik. Aztán valahogy mégis visszavonja?
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem egészen ide való,de mindig tud itt valaki segíteni! Okos telefonnal kapcsolatban kérdeznék!
4.5"-os kijelzőn (960x540 felbontás,android 4.4.2) ha pl a ZEDGE alkalmazással használok háttérképet akkor azt tökéletesen megjeleníti a rendszer. De ha ugyan azt a képet lementem memóriába és utólag akarom háttérképként alkalmazni akkor nagyon recésen jeleníti meg. Mi miatt van ez? Milyen felbontásra szerkesszem a képeket hogy ez ne történjen meg?
Köszönöm előre is a segítséget!
-
z0d1AK
nagyúr
Miután a Lenovo ThinkPad Yoga gépen három hónap alatt beadta a kulcsot, így a bele vásárolt Samsung 840 EVO 120 GB-os SSD-m eladóvá vált, mert nem fér bele az utódba. 3 év garanciával rendelkezik augusztus elejétől számítva, a Media Marktban lett vásárolva. Érdekel valamit? Árajánlatokkal privátban lehet zaklatni!
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
tib-bee
tag
Sziasztok. Péntek reggel/délelőtt nem megy valaki Budapestre? Egy ismerősöm szívesen társulna.
Köszönöm! -
Borosz
őstag
Vigyétek!
Casio CTL-700 szintetizátor eladó - 17KEladó PC:
ASUS P5QL-PRO S775 lap
C2D-E6600 (2x2,4GHz, 4MB)
Xilence rézmagvas halk PWM hűtő.
2x2GB Hynix DDR2-800 RAM
Sapphire HD4830 512MB PCIe
250GB WD Caviar Blue Sata
Sata DVD író
fekete-metál, felső fogantyús midi ház, elöl USB+hang, felül bekapcs gomb, oldalt 8cm-es nyílás, ventivel, ráccsal. Guszta.
Chiftek GPS-450AA-101A táp
35K. Gyorsan. Aludhatsz is. El akarom adni, de azért csak finoman alkudj. A fiam gépe volt, tehát ismert forrásból van.28-as női Cseke (olyan, mint a csepel) bringa. Kék. Első felni alu. Képeket privátban. Ez is jó vétel. - 7K
16-os gyerek mountainbike. Váltós, meg minden. Jó állapot, jó gumik. Képek privátban. 10K -
HUTCHDB
nagyúr
Eladó alkatrészek egyben:
-Abit sg80 alaplap
-Intel pentium 630 (3ghz)
-2x512 ddr1 400mhz
-80 gb vinyo (Hitachi)
-Vga excalibur 9600 128 mb
-benq dvd író
Irányár: 8e forint." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
törölt tag
válasz sto1911 #62357 üzenetére
Az ilyenekkel azért csak óvatosan. A Heroes I is ott van a listában, pedig nem freeware. Az AbandoneWare egy nem létező kategória.
-
xigris
őstag
Memóriára cserélném
-
perge666
veterán
Valahol vajon meg lehet még venni a GTA1-et szerintetek?
Régebben voltam bent az Electro Worldbe és volt jò néhàny retro jàték jò àron,de ezt nem talàltam sajnos.
1-2 jàtékot sikerült vennem,de ezt is szeretném beszerezni,mert amìg nem adjàk ki PC-re az ötöt addig végigjàtszanàm a legelsôt. -
Nazara
őstag
Továbbra is eladó telenoros Samsung Galaxy Young és Huawei Ascend Y300.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Fagyi
aktív tag
válasz z0d1AK #62344 üzenetére
A forglamazott Oneplus One-ok itthon kínaiak. Ez eu-s, 2 év eu garival. 300 dodó a 16 Gb 350 a 64 Gb.
Nekem nem kell, mert van telóm és nem akarok cserélni. Megvenni meg nem akarom, hogy utánna eladjam.
Kell még a meghívó za eu-s hoz. Én tavasszal igényeltem, most kaptam meg!!https://logout.hu/cikk/zyxel_nas326/ Nexbox A95x + IPTV
-
iscsu
tag
Hölgyekurak,
valakinek nem porosodik egy többé-kevésbé normális sebességű és méretű (200x felett / 1GB felett) CF kártya otthon?
-
törölt tag
válasz adi mester #62311 üzenetére
Nem úgy.. 4.5m, azaz tokkal-vonóval 4.5méter magas házat akart még ahogy reggel olvastam. Ráadásul még az árát sem írta oda.
De még mindig jobb, mint amikor akárhány nanométeres házakat árulnak. Abba mit rakjak? Még egy bolhacirkusznak is kicsi... -
Salex1
őstag
válasz Laraxior #62347 üzenetére
Regisztráltam is a nyereményjátékra, ha megnyerek egy ilyet, majd beszámolok milyen...
-
zolikaDB
veterán
Nem úgy van, h már nem kell meghívó?
Mod: vagyis nem egészen, de épp megoldható.[ Szerkesztve ]
-
bobace
addikt
válasz ati012 #62329 üzenetére
Ja és nem tudom hogy kp-e, de külterületre hitel sem játszik. ami külterület és jobbnak számít, ott már ált. 6-7 misitől indulnak az árak. De mindig ki lehet fogni, csak figyelni kell.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Fagyi
aktív tag
A K C I Ó ! !
ONE PLUS ONE vásárlási kódra lehet licitálni privátban ! Debrecenieknek kedvezmény!
https://logout.hu/cikk/zyxel_nas326/ Nexbox A95x + IPTV
-
ati012
őstag
-
törölt tag
válasz ati012 #62329 üzenetére
4,5m -ért lehet találni házakat. Külterületen ahol a közbiztonság elég gyenge, nem beszélve a közművekről. És lehet, hogy egy kiadós eső után csak traktorral tudsz hazamenni.
Ha meg jó helyen van, akkor 4-5 misit még rá kell költeni, hogy lakhatóvá váljon emberek számára is...
-
elfelejtette
veterán
-
copass
veterán
válasz bendess7891 #62332 üzenetére
Bundást keresd nekem ő javított már többet is.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
bendess7891
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudtok véletlenül valakiről, aki foglalkozik fülhallgató javítással itt Debrecenben?
A jack-nél megszakadt a kábel és s dugót kéne lecserélni. Sajnos forrasztási tapasztalatom minimális, így nem szívesen kezdenék bele.
Ehhez kapcsolódva: jó minőségű új 3,5 jack-dugót merre lehet kapni?
Köszönöm szépen!
-
Zola007
veterán
válasz lorcsi #62330 üzenetére
Nyomtatótól függ, 10 perc áramtalanítás vagy cancel/háromszög ikonos gomb hosszan (>10mp) nyomása segíteni szokott
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
ati012
őstag
válasz copass #62328 üzenetére
Azt én sem erőltetném annyira.
Ha Debrecen akkor valószinűleg valami külterület lesz.
Földszint-1em lakást nem találok elfogadható áron / állapotban.
Házrész meg sejtésem szerint olyan mint nálunk a sorputri.
lorcsi:
Tálcán az óra körül van egy nyomtató ikon, duplaklikk, feldob egy ablakot. Onnan menni fog.[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
tegnap rányomtam egy excel táblában a nyomtatásra, véletlen az egész doksira
pedig csak a kijelölt 13 sort kellett volna..
kitörlöm a aktuális feladatokból
és mégis nyomtatja a tegnapi hülyeségethonnan kell még kiszedni ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
elfelejtette
veterán
válasz ati012 #62319 üzenetére
A legnagyobb felhöszakadás idején nézzetek házat, nehogy meglepödj, hogy kerti tó is jár a házhoz alapárban.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
ADAM1337
nagyúr
Ha valakit érdekelne egy shuttle k48 hétvégén letudom vinni magammal, e1600/ 2gb ddr2/ 80gb /dvdrw, esetleg 4gb rammal.
-
Zola007
veterán
válasz ati012 #62319 üzenetére
legyen úgy, találjatok jót - jó áron
tényleg nem ellened beszélünk, csak a különálló házvétellel lehet nagyot bukni és sokat szívni
egy lakásvásárlással negyedannyi gond és rizikó nincs[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
ati012
őstag
Találtam tnap este egy 3 szobás, tetőterest a Bayk András v. Biczó kertbe. Este belinkelem, asszonynál elmentettem. Valami 4,5m volt, belülről pöccös, kivülről vakolat nincs. 10 évnél fiatalabb volt. Kell ennél több?
[ Szerkesztve ]
-
-
Zola007
veterán
válasz ati012 #62315 üzenetére
32 és 40nm, meg 51m+30nm kert
így érthető, de szerintem nekünk sto-val más a "ház" definíciójaMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz sto1911 #62313 üzenetére
jah, anno nézegettük párommal, 9 körül indulnak ami már lakható
-
ati012
őstag
válasz adi mester #62311 üzenetére
Lakóházra, kertes családi házra 4.500.000 Ft -ig. (bejött a kaparós na...)
[ Szerkesztve ]
-
adi mester
aktív tag
válasz #33253120 #62308 üzenetére
Biztosan albérletre gondolt
Számítógépházat valaki?
Esetleg ház - táp - DVD író párosokat?Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
Scoobyka
addikt
Elado okostelefon : [link]
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Van valakinél elfekvőben rozsdamentes perforált lemez?
Minta mind1, vastagság? Egy macsekot elbírjon.
Méret: 80 x 40 cm.( darabra sehol nem találtam, csak egész táblában. )
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
zsizsef
senior tag
Lego-t vennék. Privátban keressetek.
-
AndrewBR
senior tag
-
wwhy
veterán
Eladók:
1. Új Lenovo M93 ThinkCentre, a linken látható konfiggal, de 3 év garival (2017-ig)
Irányár: 79.9902. Új Lenovo M93 ThinkCentre DVD egységgel
CPU: G645T 2x2.60 GHz
RAM: 4GB DDR3
HDD: 320 GB HST 7200 rpm
Irányár: 89.9903. M92 ThinkCentre (új, garis)
CPU: G645T 2x2.50 GHz
RAM: 4GB
HDD: 320GB HGST 7200rpm
Irányár: 69.990[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Sirandrish
legenda
válasz AndrewBR #62300 üzenetére
Ez még az a távolság ahova hajlandó vagyok elmenni egy jó bizniszért
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
elfelejtette
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest