Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
TC ujratelepitest probaltad?
-
br.rak
őstag
Eladó:
Beépített 80Gb-os HDD-vel rendelkező DVB-C Set Top Box Siemens Gigaset M-451 SCI
LIDE60-as külső tápot nem igénylő USB lapolvasó (win7/64bit driver) 7000Ft
LIDE30-as külső tápot nem igénylő USB lapolvasó (w7/64) 5000Ft2db USB-s wifi adapter. Siemens Gigaset 54 USB (Antenna, USB kábel)
- EEE 802.11b/g
- USB 2.0
- WPA2-PSK, WPA-PSK, WEP
- 1,2m kábel
2db 2500 Ft 1db 1500Ft3,5 helyre szerelhető front panel (2db) (kártyaolvasók + USB) (kábel van hozzá)
2db 2000Ft 1 db 1300Ft5,25 helyre építhető multipanel 2000Ft (kábel van hozzá)
(2xusb, audio, Firewire, kártyaolvasók)Keresek Siemens Gigaset USB adapet 11-hez drivert (az internetet már átturtam, szóval lehetőleg ne a google-hez irányítsatok )
-
kungzi
veterán
Notebook-ba keresek 1 vagy 2*2GB DDR2 ramot.
-
Zoty@
aktív tag
Szép napot uraim!
Egy kis csemege TV-nek, monitornak tökéletes, ennyiért nem kapsz ekkora monitort!!!
SAMSUNG LE32R81B
használt, megkímélt
Ár: 45.555.-
Texas HoldEm for ever!
-
hernor02
tag
Érdekel valakit 2x1GB DDR400 asztali ram? Kingmax, párban vannak. 4k/db, vagy 7k a kettő.
Nem jegelek olyannak, akivel még nem üzleteltem, mostanában elég sűrűn "elolvadt" a jég...
-
-
nagyúr
Üdv!
Ide is kiírom,ha valaki ilyet keres,vagy tud olyat,aki laptopot akar venni,Hajdú-Bihar megyében-vagy Debrecenben.
Sokan preferálják a személyes megtekintést és próbát,mivel itt van az eladó áru,az is megoldható.* ELADÓ Toshiba Satellite C660-2ML *
A többit privátban!
[ Szerkesztve ]
-
ravail
senior tag
Szia!
Boldugultál már a Total Commander-rel? Ha gondolod, itt megkérdezheted, az Ambrits Tamás nagyon korrekt, szokott válaszolni a kérdésekre. -
Hypernem
csendes tag
Költözés miatt eladóvá váltak az alábbi dolgok:
- szétszedhetős emeletes ágy
- egyszemélyes felnőtt méretű ágy
- 2 db 51 cm-es hagyományos/CRT-TV távirányítóval(Grundig és Funai)
Minden termék hibátlan állapotú, a TV-k kifogástalanul működnek. Képeket és részletesebb infót priviben írok!Privátban keress!
-
hdanesz
őstag
Samsung T24B750 monitor-tv valakinek?
Új, csak kipróbált. Garival, dobozával.
75ezer ft -
Bjørgersson
félisten
válasz ZeroCaptan #17077 üzenetére
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
ZeroCaptan
tag
üdv
meddig van nyitva a telenor? legfőképp a piac utcai érdekel mert ott vettem egy modemet és ma van a határidő hogy visszavihessem, nem jött be[ Szerkesztve ]
NHL, NBA, Soccer
-
E.Kaufmann
veterán
válasz E.Kaufmann #16849 üzenetére
Multifunkciós mono lézer eladó:
Xerox Workcentre m123Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
pohár
félisten
hatalmas
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
wwhy
veterán
Kiárusítás:
- újszerű Genius Slimstar 8010 vez. nélk. bill., dobozában --- 2e Ft
- 1GB DDR2/800 Kingston noti RAM --- 1000 Ft
- 512 MB DDR2/533 asztali RAM --- 500 Ft
- vadiúj AMD FM1/FM2 gyári hűtő, 2 db. ---- 1500 Ft
- ATI X300-as VGA, PCI Expr. csak DVI és S-VIDEO kimenet van rajta+DVI->VGA átalakító ---- 2e ft.
- Coolink Silent Savior HDD hűtőt -- 1000 FtELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Morgal
aktív tag
ismerősömnek keresek olcsón adsl/telefon szűrő elosztót - érdeklődni privátban.
-
Borosz
őstag
semmi
[ Szerkesztve ]
-
Beca1990
senior tag
Samsung Galaxy S Advance - T-Mobile-os eladó! /1.5 hónapos/
Irányár: 55.000 Ft -
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Megint karcolgattam:https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
rayoliviero
veterán
-
SOAD19
addikt
válasz rayoliviero #17061 üzenetére
Igen, azt megnézném! Nincs meg véletlen?
-
wwhy
veterán
Az az érdekes, h a wincmd-ben a koordinátáknál azok az értékek vannak, amiket beállítok, de a függőleges igazítást az indítás után rendszergazdaként sem megy.
A legújabb, shareware verzió, W8 (jogtiszta).
Újratelepítés már volt többször, törölgetés is, de a függőleges igazítást nekem kell mindig kiigazítani[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Blabcsi
senior tag
A fűrészlapról persze le lenne köszörülve az összes fog.
De a kérdés továbbra is áll:
A gyerkőcök szánkóján ki akarom cserélni a talpat, mert már sz@rrá ment.
Hol tudok hozzá venni valami lágyacél vagy rozsdamentes acél szalagot? Vagy valamit?
Esetleg van fölösbe valakinek szalagfűrész lap ( 2 db, 25 mm X 1.5 m )Eladó / rendelhető dolgaim.
1.: W 910i zsebkopott eladó.
2.: Kristály gyöngy karkötő anyagáron eladó.
3.: Egyedi ékszer nemes kristályból. rendelhető.
4.: Gravir !!! rendelhető.
5.: E5500 csak csere erősebbre a fentiek beszámításával. A lapom által támogatott procik listája. ( C2D E6600-tól fölfele. + kp nélkül!!! )https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Fricu
tag
-
giigz
veterán
válasz Chesterfield #17053 üzenetére
Én visszavittem volna nekik 3 felesnyi jégert
-
lorcsi
veterán
válasz Chesterfield #17053 üzenetére
arab árak
ezt aztán nem bírja senki megfizetni szvsz
így bulizni, hogy a fizu ekkora %-át otthagyni
és még csak nem is pest..nem is egy frekventált helyen..erről enynit.eladó: vadi új soundcore motion+
-
The Bachelor
tag
There Are Only 10 Types of People in the World: Those Who Understand Binary, and Those Who Don't.
-
Ivanh
senior tag
Keresek 4 magos procit+ lapot hozzá, 4-8gb ddr3-as ramot,keret 50k-ig. és egy egy jobbféle vga-t, keret:30 ezerig.
Platform inkább amd, az költséghatékonyabb.
Garival előnyben!
Priviben keress, azt hamarabb látom.Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
dbius
veterán
Ha rendszergazdaként indítod, akkor sem menti el a beállításokat?
Melyik verzió ez, ill. milyen oprendszer alatt?
Ha nagyon régóta frissítgeted, próbáld meg uninstallálni az egészet, majd töröld a:
c:\users\felhasználónév\appdata\roaming\ghisler
könyvtár teljes tartalmát, ha hagyott ott valamit.
A registryt is megnézheted, hogy mik maradtak utána, a maradványokat törölheted (bár elvileg beállítási infókat nem tárol a registryben, csak telepítési könyvtárat, stb.)
Újraindítás után próbáld meg ismét telepíteni, majd a kívánt beállításokat próbáld menteni. Aztán ha megint ki-, ill. visszalépsz a tc-be, akkor kiderül, hogy rendben van-e.
Ha mégsem, akkor a rendszeren lesz valami bibi.
[ Szerkesztve ]
-
MaxTorque
tag
válasz inkubator #17041 üzenetére
Kikötő, és Fácán. Mindkét helyen van két kiakadt asztal, bár a Fácán hivatalosan zárva... Valhalla, ott olyan rendszer van mint a Bar Bárban volt.
Egy úton bemutatkoznék is, eddig csak read-only voltam, kb. fél éve lakom Debrecenben. A Műszaki karon tanulok, és a Sportkollégium kemény magját erősítem. Esetleg ismerhetek valakit innen? /OFF]
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Emir Kusturica filmjei nincs valakinek a "Macskajaj", illetve a "Cigányok ideje" filmeket kivéve?
Ha, lenne valakinek, a két említetten kívül valamije, az privátban megkeresne?!
Merci!
-
wwhy
veterán
Elcserélném (vagy eladó) 640GB WD Caviar Black 100/100-as HDD-met akár kisebbre (min. 500GB)
Főként Seagate Barracuda 7200.12 500 GB ST3500418AS érdekel.[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
sNORh
addikt
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
GIJoe
addikt
-
ProdyG
őstag
van Debrecenben olyan konditerem, ahol lehet SZÉP kártyával fizetni?
-
inkubator
aktív tag
Hallottam megszűnt a Bar Bár söröző. Van más hely ahol ingyen lehet csocsózni?
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
diablo1984
veterán
keresek ddr2-es notebook memóriát, 800mhz-est, 2gb-ost, lehetőleg elpida chipest 1db-ot!
vagy keresek bármilyen márkájú 2x2gb ddr2 800-as noti memóriát elpida chipes 2gb-os memóriám beszámításával!
cél: 2x2gb memória elérése a notimban!
ajánlatokat privátban várok, mert nem leszek itthon pár napig!
-
wwhy
veterán
válasz Calogero #17033 üzenetére
Próbáltam, annyival jobb, h a felső szélét a képernyő felső részéhez igazítja, de az TC alsó vonala továbbra is a képernyő közepébe lóg be. Lényegében a teljes képernyő sem lenne jó, mert 22"-es monitoron nincs értelme (nekem) teljesen kinagyítani a TC-t, egy adott méretet kellene "megtanuljon" vagy arra emlékezzen.
-
ProdyG
őstag
komplett gépet vennék 30-70 ezer körüli kategóriában. priviben várom az ajánlatokat, köszi
-
inkubator
aktív tag
Üdv újra PH-sok!
eladó dolgaim:
Telefonok:
- Sony Ericsson Xperia mini Pro SK17i - 30.000
- Samsung Galaxy S - 37.000
- Telenor R240 - 1.800Kerékpár alkatrészek (újak 2,7 km-t mentek):
- Első váltó Shimano FD-TZ31 - 900
- Monoblokk 112 mm - 1.500
- Kerékpár kilométeróra TREK 11 funkciós - 6.000
- Kormány Csepel Pista orszúti - 5.000
- Országúti váltó Shimano SL-A50 - 5.000
- Schwinn Csepel outi hajtómű 39-53T 170-es kar - 10.000
- Sunrace R80 hátsó váltó - 4.500
- MTB hátsó menetes agy 36h B+ - 1.500
- Országúti fékkar párban - 1.500privátban mindenről tudok leírást + képet küldeni
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
br.rak
őstag
Eladó:
LIDE60-as külső tápot nem igénylő USB lapolvasó (win7/64bit driver) 7000Ft
LIDE30-as külső tápot nem igénylő USB lapolvasó (w7/64) 5000Ft2db USB-s wifi adapter. Siemens Gigaset 54 USB (Antenna, USB kábel)
- EEE 802.11b/g
- USB 2.0
- WPA2-PSK, WPA-PSK, WEP
- 1,2m kábel
2db 2500 Ft 1db 1500Ft3,5 helyre szerelhető front panel (2db) (kártyaolvasók + USB) (kábel van hozzá)
2db 2000Ft 1 db 1300Ft5,25 helyre építhető multipanel 2000Ft (kábel van hozzá)
(2xusb, audio, Firewire, kártyaolvasók)Keresek Siemens Gigaset USB adapet 11-hez drivert (az internetet már átturtam, szóval lehetőleg ne a google-hez irányítsatok )
-
Laptopért,vagy jobb fajta PC-ért cserébe nem érdekel valakit ez:PS3 konzol?
Eladó is egyébként -
Kryczek
aktív tag
-
pohár
félisten
a pozíció mentése a két ablak arányát menti el, nem azt, amire te gondolsz
úgy próbáltad, hogy megnyitod, teljes ablak, bezárod, újbóli megnyitásnál nem teljes ablakban nyílik meg?GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
hdanesz
őstag
válasz hdanesz #16946 üzenetére
Továbbra is eladó:
Alaplap: Asus P8B75-M LX Plus Micro ATX
Processzor: Intel Core i5 3570 3.4Ghz 6MB cache
Memória: 2x4GB Kingston HyperX DDR3 Blu 1600mhz
VGA kártya: Asus PCIE GTX650 DC-1GD5
Winchester: WesternDigital 1TB 7200rpm SATA3 64MB Caviar Blue
Táp: FSP Hexa 500W Active PFC 80+
Ház: Cooler Master Elite 431 Plus
Billentyűzet+egér: Logitech MK520
+jogtiszta Windows 8Jelenleg egyben van az egész. Inkább így szeretném eladni.
Ár: 170 ezerMindegyik alig használt, szinte új, garis.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Nyertem egy Windows 8 Pro NFR (Kereskedelmi forgalomba nem hozhato) operacios rendszert. Van benne egy 32 es egy 64 bites telepitokeszlet is, meg persze a matrica. Szamlat - nyilvan - nem tudok rola adni! Erdekel valakit?
[ Szerkesztve ]
-
akon
csendes tag
Tablet javítást vállal valaki/valamilyen cég a környéken? (akkumulátor hiba)
-
wwhy
veterán
Total Comm.-ben jártas vki?
Mindig egy kis ablakban nyílik meg, a képernyő közepén, hiába teszem ki teljes képernyőre és mentem el a "beállítások"-ban a "Pozíció mentése" és "Beállítások mentése" menüpontokban
-
z0d1AK
nagyúr
Ha hétvégén csapsz le a termékeimre, akkor még alkudhatsz is!
Hozd Te a vevőt nekem és fizetek érte Neked!
HTC Radar hibátlan állapotban 1,5 év garanciával
RadioShack PointMobl fekete iPhone 5 előlap védő üveg
Hynix 2×1GB DDR3 notebook RAM
Micro SIM vágás Debrecenben!
Samsung Galaxy S Wifi 4.0 8GB (új)
BEEWI Mini Cooper bluetooth iOS/Android távirányítós autó
Hyundai Multi Sports HD biciklis és kamera| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
lizakattila
senior tag
Sziasztok!
4870 1Gb/4890/5770 vga-ja van-e esetleg valakinek eladó?
Típustól függően 14-17k körül érdekelne.
Hűtésre pedig valami ref vagy vapor-x lenne a legjobb."Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
SOAD19
addikt
válasz stranger28 #17002 üzenetére
Hát igen, nem szeretnék úgy felébredni, hogy egy ilyen bámul a képembe. Valamiért olyan sunyi pofájuk van, nem túl bizalomgerjesztő az ábrázatuk egyik-másiknak. De, ne legyek előítéletes, lehet a zord külső ellenére...
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Eladó / rendelhető dolgaim.
1.: W 910i zsebkopott eladó.
2.: Kristály gyöngy karkötő anyagáron eladó.
3.: Egyedi ékszer nemes kristályból. rendelhető.
4.: Gravir !!! rendelhető.E5500 hibátlan, procimat szeretném erősebbre cserélni a fentiek beszámításával. A lapom által támogatott procik listája. ( E6600-tól fölfele. + kp nélkül!!! )
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Sanyabá
senior tag
Asztali PC, álló házban eladó, vagy cserélhető erősebb kiépítésüre!
-- Alaplap :Asus- M2V-MX
-- AMD Athlon 64 processzor 3500+ 2.2GHz
-- Ram :2 GB
--Videókártya :64MB VIA Chrome 9 HC IGP
-- Hangkártya:VIA VT8273A
-- Merevlemez:250GB (WDC)
-- Hálózati kártya: Releatek RTL 8139/810x
Vagy ebben szereplő alkatrészek beszámításával,nyilván a különbözetet fizetem![ Szerkesztve ]
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest