- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetecR
addikt
Üzletfelszámolásból megmaradt néhány vadiúj, címkés ruha. Nike, Puma, Bershka, Mexx, ilyesmi.
Persze bagatell összegekért adom, csak haladjunk vele.Ha van rá érdeklődés, töltök fel róluk képeket, árakat; ízelítőként 3db No Fear póló; a szállítást meg tudom oldani.
[ Szerkesztve ]
-
mghltm
addikt
válasz ravail #19394 üzenetére
teljesen jol gondoltad amugy, mert az fm1/fm2 lapokat 2/3/4 magos integralt vga-s ( apu ) procival szoktak osszerakni, de ebben a konkret esetben az x4-es prociban le van tiltva a vga
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
gyuri00
aktív tag
Sziasztok!
Transcend JetRAM 1GB DDR2 800MHz eladó!!
-
ravail
senior tag
válasz mghltm #19392 üzenetére
Látod, ezt nem tudtam! Sajnos AMD-ileg erősen alul képzett vagyok. Sajnos.
(E tekintetben -sajnos- az 586/P1 korszak kezdetén elmaradtam. Az óta nem követem az AMD fejlődését.)(Persze mostmár látom én is, hogy a CPU-ban nincs integrált VGA! )
Épen ezért már többször eldöntöttem, hogy AMD-s kérdésekre nem nagyon válaszolok. Íme a példa! Kár volt. De az, hogy első perctől kezdve vacakolnak a hátsó USB-k, akkor is azt jelzik, hogy valami nem kerek azzal az alaplappal. A válaszom "OFF" részében leírtakat egyesek sértődése mellett is fenntartom![ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
Ma késő délutáni átvétellel keresek blu-ray / média lejátszót max. 10e Ft-ig.
Karcmentes állapot, tartozékok, mvk, m2ts lejátszás USB-ről alapfeltétel.[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
mghltm
addikt
válasz ravail #19389 üzenetére
az alaplapon csak akkor ad kepet, ha prociba van integralva a vga, de az oveben nincs, ezert kellett a gt 630-as
FM2-A55M-E33
AMD Athlon II X4 740 3.20GHz FM2 BOXstill 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
fenergie84
addikt
válasz Daniel Alves #19390 üzenetére
Még annyit megtehetsz, h megnézed a lap bios verzióját, ha nem a legfrissebb, akkor az is okozhat usb anomáliát...(bár még asrock lapoknál olvastam hasonlót, de itt is lehetséges)
-
Daniel Alves
őstag
válasz ravail #19389 üzenetére
USB már az elején sem volt...
ATI-nvidia párosról meg annyit ,hogy nem én tettem össze a gépet hanem tesóm aki nem nagyon vágja ezeket a dolgokat. Utólag le is ugattam,hogy miért nem engem kérdez meg ilyen dolgokban.Köszönöm a tippeket.
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
ravail
senior tag
válasz Daniel Alves #19388 üzenetére
Szia!
Úgy nem próbáltad meg, hogy nem teszed bele a VGA kártyát? Csak simán az alaplapival?
Egyébként az is előfordulhat, hogy valamiféle összeférhetetlenség van az alaplap és a videokártya között. Ne vedd bántásnak! De nem igazán értem, hogy egyesek az ATI VGA-ra kihegyezett alaplapokba NVIdia kártyát akarnak használni és fordítva! Ennek mi értelme? Nem értem. A vásárlás előtt nem lehet kellőképpen tájékozódni? Én is szeretem a kihívásokat, a problémák megoldását! De lehetőség szerint kerülöm a szándékos probléma gerjesztését.
Egyébként, az érdekes, hogy előbb csak a VGA problémád állt fönn, most már -ha jól értem- a hátsó alaplapi USB-k sem mennek. Talán, kezd előröl, de a "kályhától" indulva. Vagyis, vedd ki a VGA-t, csinálj egy BIOS resete-t, állítsd be a BIOS-t, törölj minden partíciót a HDD-ről (az itt leírtak szerint), és így telepítsd fel a rendszert, majd a driver-eket. Utána ebben az állapotban teszteld. Ha így hibátlan, akkor nem az alaplappal van gond. Folytathatod, és bele teheted a VGA-t. Ha előjön a hiba, akkor kompatibilitási gondjaid vannak.
Sok sikert![ Szerkesztve ]
-
-
blasko92
őstag
válasz Chesterfield #19376 üzenetére
Miii??? Eladó az a szép cica?
-
hucsikoi
senior tag
válasz Daniel Alves #19383 üzenetére
Itt is érdemes lenne megkérdezni.
-
Daniel Alves
őstag
válasz RootRulez #19363 üzenetére
stranger28
dbiusTesóm vette egy gépet amit össze raktam (nem első alkalom)
Minden kész ,jöhet a win7 telepítésProbléma amit nem írtam ,hogy az alaplap USB csatlakozóiba hiába dugtam be a billentyűzetet és az egeret nem érzékelte viszont a front panelen minden jó
Telepítek tovább.
chipset driver fent hátlapi USB nem jó... hmmm
nvidia driver az oldalról letöltöttem feltettem minden szuper minden jó. 30 perc múlva csíkozódik restart után már a boot képernyő szétesett...Most meg gondolkozok ,hogy mi a picsa van vele...
[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
válasz fenergie84 #19368 üzenetére
Én először az antennát (kábelt) választottam le és az elég is volt.
mezis
-
XtremLor
őstag
Mester utca 3, naluk biztos hogy van onnan vettem en is par eve.
[link]"Legen...Wait for it...Dary"
-
csizs
aktív tag
1x éve a prohardveren!
-
Chesterfield
őstag
válasz fenergie84 #19375 üzenetére
nazdarovje
ugyanitt:
Bontatlan Microsoft Lifecam HD-6000 Webkamera eladó.
Automatikus fókusz. 16:9 képarányú, 720p HD szélesvásznú videó. Truecolor technológia az élethű színekért.IPON ára: 12 600HUF
fix ár: 7 000 HUF
macska 6k[ Szerkesztve ]
-
fenergie84
addikt
-
Chesterfield
őstag
válasz fenergie84 #19373 üzenetére
Csak nem Vektorral találkoztál?
(ez már csetnek számít? )[ Szerkesztve ]
-
fenergie84
addikt
válasz Chesterfield #19372 üzenetére
semmi gond, pont ma este emlegettelek fel...
-
Chesterfield
őstag
válasz fenergie84 #19371 üzenetére
bugeza záram?
bocs, söröztem -
fenergie84
addikt
válasz Chesterfield #19370 üzenetére
Onnan is meg a levegőből is
Az 5.1 genius hangfalhoz kellene, mert ha egyszerre van bedugva a HDbox és a PC, akkor búg, mint az állat... -
Chesterfield
őstag
Ez a visszbű veszi ki a zokszigént?
-
sNORh
addikt
Eladó Asus eeePC 2G Surf +4Gb SD 20kAz önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
fenergie84
addikt
Valaki nem tudja, h ilyen földhurok izét hol tudok venni?
-
dbius
veterán
válasz Daniel Alves #19362 üzenetére
Próbáld ki egy Linux Live cd-vel is. Ha az alatt is csíkoz, akkor hardverhiba, vga csere.
-
stranger28
addikt
Előfordul sajnos.
-
diablo1984
veterán
válasz Daniel Alves #19359 üzenetére
driver szépem felmegy?
-
RootRulez
félisten
Akkor viheted vissza.
═════════════════════════════════════════
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #19359 üzenetére
döglik a VRAM
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
stranger28
addikt
válasz janes1976 #19356 üzenetére
Hát figyelj, viccnek szánta szerintem, aztán volt 1-2 hülye, akinek így is kellett volna. Akkor meg miért ne? Nekem is volt már ilyen, viccből rámondtam 10k-t valamire, ami töredékét érte, és meg akarta úgy is venni.
Aki egy ilyen nyilvánvaló tréfát bekajál, az meg is érdemli.
-
Daniel Alves
őstag
válasz diablo1984 #19353 üzenetére
Már mindent ánéztem,viszont most már teljesen becsíkozza a képernyőt a VGA
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Alaplapot szerel valaki? Illetve hol érdemes javíttatni?
═════════════════════════════════════════
-
janes1976
őstag
Az az ifónos gyerek egy hülye f*sz. A prohardvernek azért az ilyeneket ki kellene tiltani. Durva. Most elgondolkodtam, hogy ez most tényleg ilyen hülye vagy csak tetteti?
Először azt hittem vicc és direkt csinálja... (még röhögtem is rajta)
...aztán végig olvastam a hozzászólásokat és rájöttem hogy komolyan gondolja.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
XtremLor
őstag
40-42 colos fullhd lcd tv-t keresnek 120e-ig
"Legen...Wait for it...Dary"
-
diablo1984
veterán
válasz Daniel Alves #19352 üzenetére
-
Daniel Alves
őstag
Hola,
Most tettem össze egy gépet (nem első alkalommal)
Viszont a VGA driver állandóan crashhel 43-as hibakóddal... már mindent megcsináltam amit itt a fórumon írtak viszont semmi változás... valakinek ötlete!?FM2-A55M-E33 [link]
AMD Athlon II X4 740 3.20GHz FM2 BOXgt 630 nvidia
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz Laraxior #19344 üzenetére
Áááá! Nekem, csak az a piros kellene!
Amúgy ez a fajta meglehetősen jó, még az én nagy elvárásaimnak is megfelel, elég hosszú, és így a táskám végre nem lesz retkes, míg egy előző topeak-kel igen.
Igaz, én kombináltam, valahogy így, és a lábam se lesz túlságosan retkes: [link]Mondjuk, ez így, már majdnem felér egy pálcás sárvédővel.
Megy pü!
[ Szerkesztve ]
-
birq
tag
Gigabyte G41M-Combo alaplap - 7k
még 98 nap garancia a Multimedia Towerbe...Scythe Grand Kama Cross hűtő - 7k
FSP AX500-A táp - 6k
GMC R2 Toast ház, fekete - 6k
[ Szerkesztve ]
üdv: Attila
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Kilőtték a netem. Telón keressetek. 06-20/579-8174https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
matykooo
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg valakinek ilyen 3 pin-es tápkábele -> [link] van-e eladó? (noti töltőhöz kellene)
Privit hamarabb látom!
Köszi
''a walesi srác aki legenda lett''
-
törölt tag
Keresek SB Audigy 4-et, vagy hasonló minőségű hangkártyát 4k körül.
-
drater
tag
-
SOAD19
addikt
Nincs valakinek véletlen egy törött Polisport cross evo hátsó sárvédője? Esélyes, hogy nincs, de hátha mégis van valakinek.
Tegnap menet közben leesett a bicajomról egy ilyen sárvédő, aminek nem lett semmi baja, kivéve, hogy egy kis alkatrész eltűnt, amit már lehet korábban esett le valahol. A nyeregcsőhöz való rögzítő résznél a piros biz-basz tűnt el, pont, amivel odafogadhatom a nyeregcsőhöz a sárvédőt. Szettben vettem, és nincs kedvem egy ilyen apró kis cuccért, újra kiadni ennyi pénzt. Igaz, lehet kapni csak hátsót, de talán, csak webshopból, így az is jóval 3k felett lenne.
[ Szerkesztve ]
-
dvdbackuper
őstag
Eladó Gainward GTX460!
-
bogarfx
aktív tag
Eladó garanciás Nokia Luma 610
Beszámítok,ráfizetek : Ati 5770-nél erősebb videókártyára vagy 1155-ös 4 magos procira. -
mongo
tag
Eladó félkonfig:
Alaplap: ASUS P5PE-VM
Processzor: Intel Celeron D 347
Ram: Kingmax 1GB DDR 400MHz
Videókártya: XFX GF 6600GT 128MB DDR3
9000FtKomplett gép:
Alaplap: Matsonic MS8137C
Processzor: AMD Athlon XP 1600+
Ram: Siemens 64MB SD PC100 , DDR is tehető bele (én egy 1GB-os kingmaxal próbáltam)
Videókártya: ASUS V7700TI/DELUXE/P/64M
Merevlemez: Maxtor 40GB
Optikai meghajtó: LG DVD-ROM
Hálózati kártya, USB kártya
Mindez egy szép fehér mATX házban.
A házon XP home edition matrica.
5000Ft[ Szerkesztve ]
-
Giot
addikt
Pár eladó cuccom:
Gigabyte GA-MA78GM-S2H (rev. 2.x)
AMD Athlon 64 X2 5050e !45W TDP!
CHIEFTEC CTG-450-80P 450W
Swift II Sportlégszűrő (tipusspecifikus) + tisztító, olajozó szett.
Plusz egy pár Akai AE-S92 hangfal. Nem saját kép! Még nem hirdettem meg, így kép sem készült róla. -
fenergie84
addikt
válasz fenergie84 #19175 üzenetére
Eladó:
- Cooler Master TX2 intel 775-re 9cm ventivel,
Lehet bombázni ajánlatokkal, minden meghallgatok -
hucsikoi
senior tag
válasz pockhome #19323 üzenetére
Két-három db esetén biztos megúsznánk egy gyenge százasból.
Amikor rátaláltam azt hittem viccel, de aztán olvastam a modkerben is rájöttem, hogy nem vicc.
Remélem nem nyúlnak bele a modik!
A vasember páncélról lemaradtam sajnos.tiborandras: Már megbocsáss, de, hogy beszélhetsz így egy "korrekt eladó"-ról?
[ Szerkesztve ]
-
pockhome
senior tag
válasz hucsikoi #19321 üzenetére
Asszem itt az ideje leváltanom a 4-esemet
Egy nagyon korrekt eladóval van dolgunk
Debrecenbe ha lehozná, hány százezerrel lenne drágább?Ez jobb mint aki vasember páncélt keresett xDD
[ Szerkesztve ]
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
hucsikoi
senior tag
Vegyetek Ájfónt.
Nagyon jók a kommentek.
[ Szerkesztve ]
-
Goldwin
aktív tag
Eladó vagy cserélhető:
-Amnesia The Dark Descent Extended Edition játék újsággal együtt
-LOST Az eltűntek krónikája című könyv
-SOROZATOK DVD-nKépek a hirdetésekben!
Beszámítás, csere: PC, PSP, PS3 és XBOX 360 játékok
Az árak alkuképesek!
-
Abri
senior tag
ÚJ Gigabyte GTX460 1GB OC ( GV-N460OC-1GI ) 30 000Ft
Garanciából visszakapott zsír új, még bontatlan eladó
3 év Ramirises garralChieftec GPS-450AA-101 eladó 6 000Ft
1 hét gar
venticserére szorulPCI-Expressz tápcsatik 300Ft/db
Athlon 1700+ AX1700DMT3C 800ft
Athlon 2000+ AXDA2000DKT3C 1000ft
Sempron 2300+ SDA2300DUT3D 1200ftKeresek Samsung 8-16Gb class6 os Micro SD-t
-
pockhome
senior tag
csak nekem nem működik a hardverapro.hu cím?
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
diablo1984
veterán
valaki használ, vagy látott már szárítógépet? milyen elven működik, a párát/vizet hova engedi?(tehát valami csatorna bekötést igényel?)
-
Attila xy
tag
Köszöntem!
-
SOAD19
addikt
Egy levegőtisztítót valaki?
-
elfelejtette
veterán
Eladó cuccok:
Asrock K7S8XE+ alaplap
AthlonXP 2600+ (2133MHz)
Kingmax 512MB DDR400
7300GT AGP 128MB DDR3 128bit"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
werszomjas
addikt
Jövő héten pénteken, február 22-én megyek Pestre, vissza rá néhány nap múlva, ha valakinek fuvar kell (személy / csomag) visítson.
üdv
-
dFactor
tag
-
zetecR
addikt
-
Chesterfield
őstag
-
dFactor
tag
válasz zetecR #19298 üzenetére
Azt megírnád, milyen szoftvert/kódeket használsz?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ I mean if my show does not make people vomit and have an erection at the same time, then I've let my audience down.
-
dFactor
tag
válasz arpeen2 #19293 üzenetére
Csak Dolby, ez tuti, de nem ez az alapvető gond. Az majd csak később lesz probléma
Egyelőre úgy tűnik, hogy valami driver gond lesz. Egy friss windows install hátha segít, úgyis esedékes.
Az előbb már átment az AC3 jel, az erősítő is kiírta.
[ Szerkesztve ]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ I mean if my show does not make people vomit and have an erection at the same time, then I've let my audience down.
-
Attila xy
tag
Üdv!
Azt szeretném kérdezni hogy tud-e valaki olyan helyet ahol ütőt lehet húroztatni,Debrecenben vagy Hajdúszoboszlón?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.