Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxTorque
tag
válasz inkubator #17041 üzenetére
Kikötő, és Fácán. Mindkét helyen van két kiakadt asztal, bár a Fácán hivatalosan zárva... Valhalla, ott olyan rendszer van mint a Bar Bárban volt.
Egy úton bemutatkoznék is, eddig csak read-only voltam, kb. fél éve lakom Debrecenben. A Műszaki karon tanulok, és a Sportkollégium kemény magját erősítem. Esetleg ismerhetek valakit innen? /OFF]
[ Szerkesztve ]
-
MaxTorque
tag
Galaxy Spica érdekel valakit? Független, és szoftveresen topp, viszont kicsit megviselt külsőleg. Csak töltő van hozzá. 13k.
-
MaxTorque
tag
Valaki tud egy olyan GSM boltot ahol levesznek egy Huawei X3at? 10knál nem kell több érte, vagy valakit érdekel el is adom ennyiért. Enyhén karcos, vodás, garanciás '14 áprilisig.
-
MaxTorque
tag
Eladó Huawei x3. [Részletek]
-
MaxTorque
tag
Valakit érdekel egy működőképes gép olcsón? Nem gyors, de működik. Kell bele egy videókártya meg pár ram, és jó lesz.
Ami benne van:
Asus P5GD1-VM/x alaplap (mini-ATX),DDR ramokat eszik
Intel pentium 4 530, HyperTreading, 3GHz, OEM hűtő, csendes.
A házban van egy minőségi táp, bár a ház maga kicsit leharcolt.
A HDD 40 GB, zajos, 256 MB ram.
Adok mellé egeret és billentyűzetet is.
Irodai használatból jött, semmi túlhajtás nem érte6K, privátban, ha valakit érdekel
-
MaxTorque
tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mennyivel egyszerűbb eladni egy Samsung Galaxy Mini-t, mint egy Huawei X3-at? Szegény X3-at hirdetem hónapok óta, a Minit is ennyi ideig kéne?
-
MaxTorque
tag
Eladó Vodafone Smart 2! Karc csak egy van rajta, 512 MB ram, doboz. 10000. Érdekel valakit? Privi és küldök képet.
-
MaxTorque
tag
Sziasztok! Lenne egy eladó Lenovo S10-em. Kicsit leharcolt külső, és meghalt az aksi nemrég. Viszont 2 GB ram van benne, 160 GB vinyó, minden port kifogástalanul működik, az alaplap hibátlan, Intel Atom N270 proci, mindent tud ami egy netbooktól elvárható. A kijelző pedig matt, szép nagy fényerővel. Tápot is adok mellé.
Legyen mondjuk 15 mátyás. Képek privátban.
(Találtam linkeket, most éppen mindent árulnak hozzá. Még 12-ezret kell rádobni, és hibátlan lesz, csak az aksi magában 8. Tehát 30 alatt lehet egy hibátlan netbookod)
Érdekel valakit? -
MaxTorque
tag
válasz MaxTorque #41698 üzenetére
De szeretem mikor valakivel megbeszélek egy üzletet, aztán meg nem lehet elérni.
Meghirdettem a netbookot: Hardverapró -
MaxTorque
tag
Sziasztok!
Kapható már valahol olcsó napszemüveg? Olyanra gondolok mint ami a Malomparkban volt 600-é tavaly, most tört csak el az előző, meg voltam vele elégedve -
MaxTorque
tag
Sziasztok!
Van egy 42-es, használt Roces egysoros görkorcsolya nálam. Külsőleg látszik rajta, hogy volt nyúzva, de a bélése hibátlan. Fekete, a lábszárnál pedig sötétkék, semmi kirívó részlet. A csapágyak is rendben vannak szerintem, a baloson a legelső kerék van csak megkopva kirívóan.
Szerintem 4-5 ezret érhet. Jól gondoltam, vagy nagyon el vagyok tévedve?
-
MaxTorque
tag
válasz Zola007 #61409 üzenetére
Sosem felejtem el mikor régen leszedtem az avira vírusírtót, de valami régi telepítőt. Minden egyes indításnál frissített is, de csak szigorúan egy dátummal későbbi verzióra. Ezt akkor vettem észre, mikor már a huszadik frissítés után szólt, hogy még mindig elavult. Valami 2 év lemaradásban volt szegény a világtól
-
MaxTorque
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kijelzőre Nokia 6500 Slidehoz, vagy az alábbi telefonok bármelyikére: Nokia 3720 Classic, 5630, 6303 Classic, 6303i Classic, 6720 Classic, 5610 XpressMusic, 5700 Xpress Music, 6110 Navigator, 6220 Classic, 6600 Slide, 6600i Slide, 6650 Fold, E65. Ha ütött kopott nem baj, csak a kijelző legyen ép.
Cserébe felajánlok egy Nokia AD-54-et, ez egy multimédiás vezérlő, ilyen:
Ui.: Privátot biztosan észreveszem
[ Szerkesztve ]
-
MaxTorque
tag
Sziasztok!
Laptop kijelző cseréhez lenne egy kis segítségre szükségem, a kódok mit jelentenek? Nekem LTN141AT02 (Samsung gyártmány) van a gépben, és találtam egy LTN141W1-L09 verziót vaterán. Nincs valami kódfejtő elrejtve az internet bugyraiban?
-
MaxTorque
tag
Sziasztok!
Telefon vásárlásán gondolkozom, és érdeklődnék, hogy van-e valakinek eladó. Kb. 20000-em van rá. Két mag és 1GB ram érdekelne, meg látható karcoktól mentes kijelző. Találtam hardveraprón egy pár ilyen hirdetést, de kíváncsi vagyok a helyi topicban mi a helyzet
-
MaxTorque
tag
Sziasztok!
Van egy ATX-es tápom, szeretném bevizsgáltatni. Debrecenben foglalkozik valaki ilyesmivel?
-
MaxTorque
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy tudtok-e olyan műhelyt ahol szépen tudnák szellősebbé tenni a gépházat? Bitfenix Phenom MiniITX lenne a kuckó. Lézervágásra gondoltam, vagy valamire ami szép lenne.
Ha én furkálom szét az biztos csúnya.
A gyári szellőzős panel 5000 lenne, ez alatt gondolkodom. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest