Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- kenand: Star Wars KOTOR I és II Android és iOS ingyen + magyarítás felrakása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
South Velen #16797 üzenetére
kietted belőle a kefírt?
-
0 perces HTC Desire X piszkálja esetleg valakinek a fantáziáját?
-
Fricu
tag
Már miért lennének takarékosabbak?
Épp ellenkezőleg, vékonyabb a külső hőszigetelésük, tehát jobban melegítik a fürdőszobát esetleg.
Képzelj el egy fekete dobozt (boyler+fürdőszoba), ebbe betáplálsz P=UxI elektromos teljesítményt (munkát).
Mivel jó esetben nem világít, ebből hő lesz. A nagy része a vizet melegíti, kis részben a fürdőszobát, tehát az sem veszteség valójában.
Ebben a témában nincs csoda, újdonság.
Amiben különbözhetnek az a felhasznált anyagok minősége, a boyler tartály zománcozásának tartóssága.
Válassz: veszel olcsót olasz, török boylert pár évre, vagy Hajdút, márkás németet 20-25 évre.
Anyagilag kb. ugyanott vagy hosszú távon.
Amivel tényleg takarékoskodhatsz, ha olyat veszel amiben van egy vagy két csőkígyó az elektromos fűtés mellett, és akkor azt ráködheted a központi fűtésre vagy napkollektorra. Ez utóbbi további jelentős költség, ami csak ezer év alatt térül meg sajnos.
De a központi fűtésre kötés számításom szerint 10 év alatt meghozza az árát.
A villanyáram "éjszakai" legyen, az olcsóbb, de legyen átkapcsolható a nappalira, ha kevésnek bizonyulna a meleg víz nap közben. -
E1even
senior tag
válasz
E1even #15767 üzenetére
Az Asus Xonar D2X hangkártya ELKELT.
Viszont a Sennheiser PC 151 headset iPon-os garanciával
még mindig eladó.És eladó még egy új, fóliás LG BH10LS38 fekete SATA OEM Blu-Ray író.
Valamint szintén eladó még egy
Medal of Honor Warfighter Limited Steelbook Edition,
még nem volt beregisztrálva, 2 DLC van hozzá + a fémdoboz.Ajánlatokat PÜ-ben várok rájuk.
Köszi szépen!
-
-
sto1911
veterán
Max. 30k-ert keresek PC-t, min. 3 honap garral:
Elvarasok:
2 magos proci
min. 1GB DDR2 RAM
dedikalt VGA
17"-es TFT
egér, bill. -
Bjørgersson
félisten
Nem lehet javítani? Tavaly a mienk is megadta magát, egymás után két alkatrészt is kellett benne cserélni, de azóta is hibátlanul teszi a dolgát. A szerelő azt mondta, nem szabad újat venni és még olcsóbban is megúsztuk.
(#16769) gyuszaa: Köszönjük a receptet!
(#16772) Dan-szan: Egy kalappal!
-
lakisoft
veterán
24" Samsung S24B350H LED monitor 0km-es gazdára vár. ára: 56k Részletek privátban.
-
PS3 valakinek esetleg?
Csere is szóba jöhet.
[link] -
wwhy
veterán
Eladók:
- vadiúj, bontatlan Logitech K360-as vez. nélk. bill.
- újszerű Genius Slimstar 8010 vez. nélk. bill., dobozában.
- 1GB DDR2/800 Kingston noti RAM
- 512 MB DDR2/533 asztali RAMA 2 bill. együtt csak 8e, ajándékba adom hozzá az asztali RAM-ot!
Vagy 9e és ajándék egy Coolink Silent Savior HDD hűtő + a RAM!
A 2 RAM együtt 2e.
-
törölt tag
válasz
PindurAnna #16778 üzenetére
"az ékezetek szabadságon szoktak lenni" - biztos angol billentyűzetről ír...
-
NSiS
tag
válasz
PindurAnna #16783 üzenetére
Akkor végül e mellett döntöttetek..
Sok sikert hozzá!
Ráhangolódásnak ajánlanám figyelmébe: [link]
[ Szerkesztve ]
-
mghltm
addikt
válasz
PindurAnna #16783 üzenetére
német nyelvű gépész szak - utana mfk? a kecskemeti mb gyarban jol keresnek a nemetet beszelo szakemberek. vagy kulfoldben gondolkodik?
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
Chesterfield #16782 üzenetére
Remélem felveszik és azt is hogy nem szedik ki a tanmenetből..hisz azt hangoztatja a kormány, hogy magyarul tanuljanak, magyar gyerekek legyenek és maradjanak itthon. Nem azért taníttat az állam, hogy külföldre menjenek a fiatalok dolgozni.. Agya van a fiamnak, de a szakrajz..na az egy külön történet lesz
Apropó..boldog Antal napot
-
Chesterfield
őstag
válasz
PindurAnna #16778 üzenetére
Nocsak.
Még emlékszem, mikor kérdezted hogy az jó szak lesz-e.
Remek választás. -
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
mghltm #16762 üzenetére
Mechwartba a német nyelvű gépész szakra.
(#16764) gyuszaa buci receptet hamarosan kipróbálom köszönöm én is
(#16771) A Tejesember Mi köszönjük a szüleim nevében is, jó étvágyat hozzáSzólok amint lesz könnyfakasztó is
(#16772) Dan-szan Hol felvételiztek? Sok sikert hozzá
Én is félekA fiam lazán szól nekem amikor mondom ismételjen, hogy anya kitűnő vagyok, úgy is felvesznek..csak az a baj irtó csúnyán ír és nála az ékezetek szabadságon szoktak lenni
[ Szerkesztve ]
-
vjpeti
tag
Helló!
Eladó cuccok:
-Cateye EL-520 biciklilámpa
-ár: 5e
-Schwinn Csepel canga
ár: 26e
-Continental TS800 gumiszett. (185/60R15), 5mm-es profilmélység
ár: 18e
-Canon EF 20-35mm f/3.5-4.5 USM optika eladó
ár:52e -
lorcsi
veterán
az új bojlerek már sokkal jobb hatásfokúak
100l már 35-40 körültől kapható..még a kombit lehet megpróbálni, ha mostanság akarnátok a központi fűtésen is fejleszteni árakról
így egy füst alatt végül is 2 dolgot fejleszthettek, a későbbi számlákon ez megérződne elég komolyangyuszaa: a gáz az nagyon drága mulatság
[ Szerkesztve ]
-
sNORh
addikt
Meghalt a bojlerünk, cserélni kell. Régi 20év körüli 120l-es Hajdú bojler volt.
Az új bojlerek már kevesebbet esznek?
Vagy
Kérdésem az lenne, Mi a leg energiatakarékosabb vízmelegítési módszer? -
Dan-szan
senior tag
válasz
PindurAnna #16758 üzenetére
Szombaton nálunk is felvételi
,egy kicsit én is izgulok!
-
hucsikoi
senior tag
válasz
PindurAnna #16751 üzenetére
Kiváló minőség! Köszönjük szépen. Amint lesz csípős is szólj légyszíves.
-
Hypernem
csendes tag
Költözés miatt eladóvá váltak az alábbi dolgok:
- szétszedhetős emeletes ágy
- egyszemélyes felnőtt méretű ágy
- 2 db 51 cm-es hagyományos/CRT-TV távirányítóval(Grundig és Funai)Minden termék hibátlan állapotú, a TV-k kifogástalanul működnek. Képeket és részletesebb infót priviben írok!
Csere is érdekelhet androidos telefonra vagy pendrive-ra, valahogy meg tudunk egyezni.. -
Adonimus
senior tag
Axton Caa50 4 csatornás autó erősítő
4 csatornás.
4x115W
Hidalva: 1x260 W és 2x115W
Duplán hidalva: 2x260W
Magas, közép - magas és mély leválasztás.
Arany csatlakozók
2x20A bizti
Leégés, túlterhelés elleni védelem17.000Ft
Nokia C5-03 [T-mobile, full tartozék, szép állapot]
T-mobilos
Tartozékai:
doboz
töltő
USB kábel
1GB Micro SD
fülhallgató (nem gyári)16.000Ft
1000 Wattos Bandpass dupla mélyláda
Raveland RV210
Hangszórók: 2x25CM
2x150/2x500W
2x4 OHM
97dB
Bandpass kialakítás12.000Ft
-
gyuszaa
őstag
válasz
Bjørgersson #16755 üzenetére
-
ati012
őstag
válasz
Bjørgersson #16761 üzenetére
Most meghoztad hozzá a kedvem
-
mghltm
addikt
válasz
PindurAnna #16758 üzenetére
hova keszul?
-
ati012
őstag
(balról jobbra: C B A)
Eladó vadonat új, kézzel készült magyar öltönyök!
A) Méret: 46-os
Zakó
Váll szélesség: 42
Ujj hossz: 47
Derék: 48
Hossz: 80Nadrág
Derék: 42
Külső lábhossz: 110
Belső lábhossz: 92B) Méret: 56-os
Zakó
Váll szélesség: 51
Ujj hossz: 54
Derék: 57
Hossz: 83Nadrág
Derék: 51
Külső lábhossz: 110
Belső lábhossz: 85C) Méret: 60-as
Zakó
Váll szélesség: 53
Ujj hossz: 58
Derék: 58
Hossz: 85Nadrág
Derék: 57
Külső lábhossz: 125
Belső lábhossz: 92Ár: egységes 15.000 Ft fixen!
szerk.: egyszer azt mondtam hogy nem fogok ruhával foglalkozni. Erre fel mégis
[ Szerkesztve ]
-
mghltm
addikt
válasz
PindurAnna #16756 üzenetére
-
gyuszaa
őstag
Pár napja daráltam le egy egész doboz házi chillit, olyan illata van.. pénteken be is vetem a hamburgerekhez
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
stranger28 #16752 üzenetére
Ez még csemege, kb egy hónap múlva lesz darálva a csípős..igazi könnyfakasztó
De van kóstolási lehetőség
-
stranger28
addikt
válasz
PindurAnna #16751 üzenetére
Mennyire erős?
-
PindurAnna
Közösségépítő
Speciális hardver
Saját termelésű,kézzel szedett,természetes úton szárított,finomra őrölt hatóságilag ellenőrzött fűszerpaprikát ajánlok az Ön ételébe!
Garantált minőséget szállítok postai utánvétellel, nyugtával, többféle kiszerelésben!
Ár :2500 ft /kg
Tel.:06 52 209 445 Horváth Sándor vagy nálam helyben átvétellel![ Szerkesztve ]
-
válasz
adi mester #16748 üzenetére
A postakész boríték aranyszínű postakürtöt ábrázoló tetszetős bélyegképével, grafikájával és hullám vonalvezetésű zárófülével nemcsak praktikus, hanem esztétikus üzenetküldési alternatívát kínál Önnek. A termékek az igénybe vehető szolgáltatásoktól függően többféle színben és méretben készültek. A zöld szín a „postakész”, a kék az „elsőbbségi postakész”, a piros az „ajánlott postakész” boríték, míg a sárga a „postakész levelezőlap” könnyen beazonosítható ismertetőjegye. Hogy használatuk még egyszerűbb legyen, a boríték hátoldalán a helyes címzésre és a termék használatára vonatkozó feliratok olvashatók
Kombinálja igényei szerint
Kiegészítésképpen megrendelheti a tértivevény, az értéknyilvánítás, az utánvétel, a saját kézbe és az e-értesítés különszolgáltatásokat is. Kérheti ajánlott, levélszekrénybe nem kézbesíthető (LNK) és a kétszeri (2X) kézbesítést is.
-
adi mester
aktív tag
válasz
mukibuci #16745 üzenetére
Szia.
Köszöntem a linket, de valamiért nekem nem töltötte be az oldalt a FFox....Már próbáltam korábban is a posta honlapját, de nem jött be, azért is kérdeztem rá a topikban.
Megpróbálom Chrome-val hát ha csak a Fox szórakozik velemngabor2:Köszöntem a választ. Egy kb. 30-50 grammos processzorról van szó, így se a méret, se a súly, se az összeg nem lenne akadálya a borítéknak és az utánvételnek sem. Csak a leendő vásárló szeretné a lehető legolcsóbban megúszni a postázást, és a postakész borítékok a legolcsóbb megoldás. Ha tényleg létezik ilyen, akkor szerencséje van a srácnak, ha nem létezik, akkor marad a kis méretű doboz + rengeteg bubis nejlon.
Az utánvétel feladásának ára úgy tudom, hogy csak 20.000 Ft feletti összegeknél számít, de ez már lehet, hogy fals infó...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
adi mester #16743 üzenetére
szerintem keveri. az utánvét esetén a költség nagyban függ az utánvét összegétől, ezért nem lenne logikus uv-s boríték. az ajánlott csak a súlytól függ, egy szabvány borítékba meg nehéz beletenni 750g cuccot.
-
ati012
őstag
Eladó 3 db zsír új öltöny.
42, 50, 60-as méretben.Ár: 15e / db.
-
válasz
adi mester #16743 üzenetére
itt nagyon úgy tünik, hogy van
-
lizakattila
senior tag
-
adi mester
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy gyors kérdésem, postázással kapcsolatban, remélem az új évben voltatok már postánSzóval egyik ismerősöm felhozta, hogy a postának elvileg van postakész utánvételes levele. Ez igaz, vagy csak az ajánlott levéllel keveri a srác?
Köszöntem a válaszokat előre is
-
SOAD19
addikt
válasz
Manitou #16739 üzenetére
"Szállítási idő: Jelenleg nem kapható!"
Azaz a pláza mellettibe, Vozzyba is benézek majd holnap (Ma, már nem vet rá a lélek, hogy elinduljak
). Nem jutott az eszembe a nevük. A kukában lévőt is náluk vettem, elég jó áron, nem volt drágább, mint az ebike-nál.
(#16742) Manitou Szimpatikus hely, viszont, ha nincs ott a nagyfőnök, akkor nem igazán érdemes bemenni. Volt, hogy bementem, és nem volt bent, és a szerelő srácot kérdeztem egy sárvédőről, de nem tudott segíteni, a gépen kellett volna megnézni, hogy lehet-e beszerezni, és hogy mennyiért.
[ Szerkesztve ]
-
adam432
tag
Genius KB-M200 billentyűzet eladó! Alig használt (azt is fóliában tettem), garis! Ha érdekel pü, s potom pénzért viheted!
-
bobace
addikt
Eladó egy HTC Desire S telefon. Tökéletes állapotban, gyári garival, és gyárilag kártyafüggetlenül. 42k.
-
hdanesz
őstag
Sziasztok!
Új Panasonic HC-V100 videokamera érdekel valakit? Fekete, minden tartozékkal, dobozzal, garival (mától kezdődik).
Ár: 50 ezer ft -
South Velen
addikt
-
SOAD19
addikt
Ajánljatok már gyorsan olyan bringaboltot, ahol legesélyesebb, hogy van készleten Topeak sárvédő. A mostani sárvédőm, pár hete tört el, és hiába rgasztom meg pillanatragasztóval, csak eltörik, ezért ma ki is hajítottam a Keletterv előtti buszmegálló kukájába.
Ezt néztem ki, csak hol tudnám megvenni még ma?Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
Tudtok ajánlani olyan helyet a városban ahol a következőket megcsinálják jö minőségben:
- Tenis ingre logó hímzés előre, hátra, esetleg gallérra
- logó nyomás táskára
- sport mezre jelvény vasalás/nyomásEgy-két darabról lenne szó, nem sorozatgyártásról. Amire kell, az megvan. Az ár fontos, meg az is, hogy amit ráraknak, az itt maradjon, ne jöjjön le az első mosás után.
-
iscsu
tag
Sziasztok,
továbbra is ELADÓ minden vicik-vacak:
IBM ThinkPad X32: szép, de hangja nincs, dokkolóval. - 33e
FuSi Amilo Pi2515 földi maradványai és pár billentyűje. - 1e-től
4db 512/400 Infineon DDR1 asztali RAM - 1.7e/dbSoundcraft Spirit Folio 10^2 keverőpult. - 22e
UPC mediabox (Pace DC621KU) - 2.5e
Kenwood KRF-V4060D házimozi-erősítő - 20e
3db Magnat Cinemotion 750 pici házimozi-hangszóró - 2.5eMacAudio MPX 4000 autós erősítő - 16e
M.N.C. Big Bull X2 mélynyomó ládástó' - 14e
(Utóbbi kettő saját autóból, nem dijumdisumra használt. Egyben 28e)195/50 R15 Firestone TZ300a nyárigumi-garnitúra, kb. 8-10000 km-t futott (két szezon) - ajánlatokat várom!
És továbbra is KERESEK:
Seagate Barracuda 7200.10 250GB-hoz való elektronikát.
Alkut meghallgatok, kis SATA SSD-t beszámítok/ráfizetek, érdeklődni PÜben. Köszi!
-
dudikpal
senior tag
válasz
Blabcsi #16716 üzenetére
eSata kábelek, Y-elosztók(2 fajta is van)
-
Blabcsi
senior tag
Á, nem volt vészes, mikor végzett a fülpiszkát a sarokba támasztotta.
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Eladó / rendelhető dolgaim, valamint kereséseim:
1.: W 910i zsebkopott eladó.
2.: Kristály gyöngy karkötő anyagáron eladó.
3.: Egyedi ékszer nemes kristályból. rendelhető.
4.: Gravir !!! rendelhető.
5.: Esata to sata kábelt keresek.
6.: Y tápkábelt keresek. -
wiggen123
senior tag
Eladó:
Samsung Series 3 NP300 E5X T01HU laptop makulátlan állapotban 85e (Fix ár)
Intel® Core™ i5-3210M mobil processzor 26e -
wwhy
veterán
Keresek 1 GB asztali DDR2/800-as RAM-ot. Ideális esetben egy hasonló noti RAM vagy egy új 8GB Kingston microSD beszámításával.
-
ravail
senior tag
válasz
ati012 #16702 üzenetére
Szia!
Bele botlottam a kérdésedbe. Én eddig csak a régi laptopokban találkoztam mini PCI slot-tal, abban is WiFi kártyával. Most sem nagyon találok a Google barátunk segítségével mást. Ha csak nem ezt. Ilyenre gondoltál? Bár nem tudom, ez adattárolóként használható e, és igazán azt sem, hogy mire jó egy "Laptop / Desktop Keystroke Recorder ("KeyCarbon Raptor")", de HDD-t vagy SSD de még VGA-t sem találtam. -
janes1976
őstag
Adott egy fa konyhabútor, amelyről a "cuccot" el kéne távolítani. Ahogy főzünk, önkéntelenül rácsapódik ez-az, pára stb. Nem tud valaki valami jó szert, ami hatásos is? Olyan kéne, ami nem tesz kárt a fában. Mer az ilyen melegvizes rongy nem segít.
[ Szerkesztve ]
-
janes1976
őstag
Bacardi Oakheart-ot szeretnék venni. Nem láttatok véletlen valahol "ócsón"?
Amúgy hol lehet "ócsón" italt venni Debrecenben?
Mondjuk a Bacardikat nem jellemző, hogy akcióznák, sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
drater
tag
-
ati012
őstag
Létezik-e mini pci slotba illeszthető háttértároló?
Mini pci-expresszhez tudom hogy van. -
Blabcsi
senior tag
Több, mint valószínű, hogy csak a fejpozicionálás hangját hallja a vájt fülem. A chkdsk hiba nélkül lefutott mind 2 meghajtón.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest