- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
PindurAnna
Közösségépítő
Pajzsmirigy alulműködésre valami hatásos gyógynövény teát tud valaki ajánlani?
-
wwhy
veterán
tegnap volt még 50GB, ma már csak 25GB.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
werszomjas
addikt
-
lorcsi
veterán
válasz Engineer086 #18890 üzenetére
erre kíváncsi vagyok, nekem is iylesmi van...
darabokban vagy csak egyben ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
pohár
félisten
válasz madgie #18888 üzenetére
de ott regisztrálgatni kell, nem? a zippy-nél nem kell, bár ott is 250MB a fáljkorlát
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
fenergie84
addikt
válasz fenergie84 #18713 üzenetére
Eladó router:
Asus WL-520GC
doboza nincs már meg, csak a router és adaptere, cserélhető antennás, 20mb/s tökéletes
+ tudok adni mellé egy Linksys WUSB54GR USB adaptert is.
Ajánlatok PÜ-ben! -
Engineer086
Modder
Sziasztok!
Hamarosan eladóvá válik a következő félkonfig:
Gigabyte EP35 DS3R alaplap
C2D E8400@3GHz processzor
Scythe Andy Samuraj Processzorhűtő
4x1GB Geil Ultra kit DDR2 CL5 1066Mhz memória ~10-11kAjánlatokat várom privátban!
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
mongo
tag
Eladó gépezet a múltból:
Alaplap: Matsonic MS8137C
Processzor: [AMD Athlon XP 1600+]
Ram: Siemens 64MB SD PC100 , DDR is tehető bele (én egy 1GB-os kingstonnal próbáltam)
Videókártya: ASUS V7700TI/DELUXE/P/64M
Merevlemez: Maxtor 40GB
Optikai meghajtó: LG DVD-ROM
Hálózati kártya, USB kártya
Mindez egy szép fehér mATX házban.
A házon XP home edition matrica.Buckalakóknak legyen 5000Ft.
-
aldebaran
őstag
Volt már veletek olyan, hogy rendeltetek ebay-en valamit és vissza kellett küldeni?
Nekem Németországba kellene visszaküldeni egy csomagot.Milyen szállítót ajánlotok? (a csomag dhl-el jött)
Mennyi vajon a szállítási ktg?Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
Gercsa
senior tag
Érdekel valakit egy félkonfig?
Intel Pentium 4 HT 541 3.2GHz
Hewlett Packard brand alaplap intel 915G chipset LGA775 (grafika van rajta)
2GB DDR400 memóriakb. egy hét és vihető
Beárazást elfogadok, ha valaki segít.
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
-
laszlo168
senior tag
Valaki tud olyan tárhelyet, ahova felrakok egy fájlt, (programot) és onnan le lehet tölteni másnak?
-
Blabcsi
senior tag
válasz #35104512 #18871 üzenetére
Ajánlatom. Egy W910i telenoros telcsi.
[ Szerkesztve ]
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Sanyabá
senior tag
Bosch 12V-os ipari csavarbehajtó eladó, vagy notebook-ra tablet-re, okos telefonra cserélhető! [link]
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
törölt tag
Keresek valami egyszerű telefont, telenor vagy független érdekel, nem leharcolva, a lényeg az egyszerű kezelhetőség, de azért ne egy emporia talk legyen (egy bedöglött samsung e250 helyett lesz, szóval valami hasonló jöhet).
-
kiss.a
tag
eladó új fekete 45-ös Converse magasszárú bélelt téli cipő 8K
eladó Asus-X53B laptop fél éves 85 K vagy csere olcsóbbra + kp
[ Szerkesztve ]
-
dr600
tag
válasz dwelablack #18864 üzenetére
hát 1 olyan bovdenért szerintem egy 5-öst simán elkérnek
rog z790e wifi, Intel I7 14700K, 32Gb Rgb Ram,Asus Rog 4070 Super,1Tb ssd M.2, NZXT 1000Watt PSU
-
szilu84
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek kidobásra ítélt vascsöve?
Bármilyen, bontásból megmaradt gáz-, vagy radiátorcső megteszi, kicsivel több mint 1 méterre lenne szükségem. -
törölt tag
válasz ravail #18851 üzenetére
Hello!
Egyelőre még nem mentem el boltig, konkrétan tegnap gépeltem ki a lepusztult példányokat, hogy tudjam egyáltalán milyen is volt az eszközben eredetileg.
Az Emo-t ismerem, bár eléggé vegyesek a tapasztalataim. Krimpelhető F-csatlakozóra simán azt mondták, hogy nincs és nem is hoznak. Ajánlotta helyette az önmetszőt (amiből köszönöm szépen nem kérek), de abból is csak egy darab volt akkor, és azt mondta az eladó, hogy talán két hét múlva lesz újra.
-
dwelablack
tag
Gondoltam a nickedből, ez igen, szépen rendbevágtad. Ha más nem lesz, megcsinálom én is így a bowdent! nekem is egy enduróra kell egyébként! (oda-vissza húzó gázbowden, és az egyik teljesen hibátlan, a másikat meg alig tartja néhány szál már. Mindenképp csak a javítás jön számtíásba, mert nem lehet szétszedni a kettőt, így venni is csak egyben lehet, ami teljesen felesleges nekem)
nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
-
xuldar
addikt
Eladó kacatok:
- HP Photo smart R717 fényképezőgép
- Celeron D331 proci
- Zalman VF700 AlCu VGA-hűtő
- Geforce 6200 / 256MB / 64bit
- Noctua NF-R8 8 cm venti
- Verbatim CD 52x, 20db, mind saját tokkalAzért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Goldwin
aktív tag
Eladó vagy cserélhető:
-Amnesia The Dark Descent Extended Edition játék újsággal együtt
-LOST Az eltűntek krónikája című könyv
-Sorozatok DVD-nKépek a hirdetésekben!
Beszámítás, csere: PC, PSP, PS3 és XBOX 360 játékok
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
Valakitöl lehet quadot bérelni HB megyében?
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
adorjant
őstag
Eladó 1gb ddr2 és 1gb ddr3 notiram,olcsón
-
ati012
őstag
10-12k körül keresek használt pci-e vga-t
-
diablo1984
veterán
válasz diablo1984 #18852 üzenetére
jah, ha valakit esetleg az tart vissza, hogy nem mer: ALKU VAN!
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Eladó / rendelhető dolgaim.
1.: W 910i zsebkopott eladó.
2.: Kristály gyöngy karkötő anyagáron eladó.
3.: Egyedi ékszer nemes kristályból. rendelhető.
4.: Gravir !!! rendelhető.
5.: Tükrös szekrényt eladó / cserélhető.
6.: E5500 csak csere erősebbre a fentiek beszámításával. A lapom által támogatott procik listája. ( Core™ 2 Duo E6750, E6850, E8190 or better egészen Q9650ig bezárólag, tekintettel a 400 W-os Delta teljesítményére. + kp nélkül!!! )https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
diablo1984
veterán
Eladó:
Laptop cumók:
- Intel Celeron Dual-Core T3100-as proci(2 magos, 2x1,9Ghz, 1M cache, 800-as FSB, 64 bit)- 2,5k
- 1Gb DDR2 667-es notiram, samsung, lenovo gépből - 2,3k-eladva
Digitális gép:
vagy Samsung D60 6 megapixeles, 3x-os optikai zoomos, sd kártyát fogad, semmi tartozék nincs hozzá, csak a csuklópánt, szép képet csinál!- 8,99k
hordozható divx-es dvd lejátszó:
Thomson DTH614-es tipus lenne, minden gyári tartozéka megvan,távirányító, doboz, töltő(hólózati és autós), hordtáska, kábelezés(rca), papírok! szépen műxik, de kaptam egy nagyobbat és így felesleges lett! akkuja pár perces, kakukk, nem használtam sosem és az állás tett be neki, minden más tökéletesen műxik!
tulajdonságai:
Képernyő 7"(18 cm)
DivX/MPEG4 kompatibilitás
Kompatibilis médiák DVD, DVD+RW/+R/DVD-RW/-R, VCD, SVCD, CD, CD-R, CD-RW,f
Formátumok: DivX 5, DivX 4, DivX 3 and DivX VOD, MP3, WMA, JPEG
Méretek (mm) 205 x 40 x 158
Súly (kg) 0,8 - 10,99k
Eladó mobil:
SonyEricsson C510 Cyber-Shot telefon eladó!Független, szép, megkímélt állapotú, sarkai kicsit zsebkopottak, de alig észrevehető, dobozában minden gyári tartozékával(adatkábel, papírok, töltő, cd, füles).Szürke színű, hibátlan működésű, akkuja 4-5 napig is bírja, használattól függően! Gyári menüs, gyári szoftveres! +adok hozzá egy 512mb-os M2-es memóriakarit, felárért 2Gb-ossal is kérhető! ár: 10,99k
hardverelemek eladósoron:
- 1db PCI-os USB kari - 1200Ft
- 3db tv-out kábel - 500Ft/db
- 1db tv-out to s-video átalakító - 300Ft
- 3db 9,2cm-es pwm-es veni ráccsal(HP házból) - 800Ft/db
- 1db primecooler 12cm-es uv reaktív venti (3pines) - 1000Ft
- 1db aerocool 12cm-es uv ledes venti(molex csatis) - 1300Ft
- LG gsa H30N sata dvd író(fekete), firmware halott állapotban alkatrésznek, előlapdonornak - 1000Ft
van pár laptop billentyűzetem eladósorban:
- Fujitsu-siemens billentyűzet, komplett, hibás, pár gomb nem működik, valszeg billentyűfólia hibája van, magyar kiosztású, Pa2510-es lapiban volt(Pi1536-osé is dettó ez), gombonként, vagy egészben is eladó!(Chokony a gyártója)
- Fujitsu-siemens billentyűzet, pár gombja már hiányzik, magyar kiosztású, nem agyon használt, de fullhalott állapotú, gombonként vagy egyben eladó!
a bontásra várók ára megegyezés szerint alakul!2,5"-os sata noti vinyó csere érdekel
-
dr600
tag
sürgősen
keresek olcsón 1Gb DDR1/400MHz ramot esetleg postával
[ Szerkesztve ]
rog z790e wifi, Intel I7 14700K, 32Gb Rgb Ram,Asus Rog 4070 Super,1Tb ssd M.2, NZXT 1000Watt PSU
-
dr600
tag
válasz dwelablack #18828 üzenetére
nekem is motornál tett szolgálatot mégpedig őrajta (kuplung bovden)
de volt ilyen ben is és birta mindkét mociban
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Üdv mindenkinek !
Keresek PCI Riser kártyát vagy PCI Riser kábelt !
Ajánlatokat privátban kérek szépen .
Üdv
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
törölt tag
Van Debrecenben olyan elektronikai bolt, ahol pontosan olyan* elkót tudok venni, amilyet akarok, nem csak olyat, amilyen éppen az eladó kezébe akad?
Azaz ugyan olyan kapacitású, feszültségű, hőtűrésű, gyártmányú, sorozatú...
-
adam432
tag
MSI 4890 1GB GDDR5 ref. hűtős eladó. pü-ben várok ajánlatokat!
„Si vis pacem, para bellum.”
-
ati012
őstag
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Lenne itt eladóba:
- Pioneer DEH-P5800MP fejegység 12K irányáron
- Millenium MN 9402 fejegység, törött előlappal, tartozékaival 3K irányáron
- Netgear WPN111 usb wifi stick 2K-ért
- Huawei E160 mobilnetes stick akármi 2K-ért
- HD Racing sportdob 6K irányáron -
hcs57
addikt
válasz #65675776 #18833 üzenetére
Az határozottan látszik, hogy nem egy DSLR-el készült, de ami a lényeg, el tudtam olvasni az IC feliratát... Ha profi fotót akarok csinálni, akkor a Pentax vázamat veszem elő egy fix obival, de most itt nem erről volt szó, hanem csupán arról, hogy lehet egy mobillal is fotót csinálni, ha kompromisszumot is tudunk kötni.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
giigz
veterán
AM3+-os alaplapot keresek.
-
hdanesz
őstag
Nemrég értem haza és észrevettem, hogy leesett az első rendszámtábla a kocsiról. Szerencsére megtaláltam, de a műanyag keret eltört. Tesco/Auchan és hasonló helyeken lehet ilyet venni?
-
mongo
tag
Eladó félkonfig:
Alaplap: Gigabyte GA-K8NMF-9
Processzor: AMD Athlon 64 3500+
Ram: Good Ram 1GB DDR 400MHzÁr:10000Ft
-
mrkase
csendes tag
válasz Shkiz0 #18812 üzenetére
Szia!
Esetleg EOBD BT-nél kérdezz utána.
Hajdúböszörményi cég. -
dwelablack
tag
Köszi!!
igen, nekem is motorhoz kellene, ma szedtem szét, és láttam hogy el van rendesen szálasodva. Meg fogom őket keresni, köszönöm szépen!
*Dr600 Neked is köszi, utánanézek, de a gyári rászorítás szerintem biztosabb lehet.
-
törölt tag
válasz stranger28 #18825 üzenetére
Akármilyen telefon megfelel a célnak.
-
dudikpal
senior tag
válasz stranger28 #18825 üzenetére
-
dr600
tag
válasz dwelablack #18819 üzenetére
-
dr600
tag
nekem van itthon ilyen bogyó amibe bedugod a bovdent és 1 csavarral rászorítasz motorosboltban keress kassai úton a pizzás mellet biztos van
-
mghltm
addikt
en par eve a motorra kuplungbowdent csinaltattam a steel-step-nel, azota is hibatlanul teszi a dolgat
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Drughi
addikt
Eladó:
HP ProBook 4535s laptop / notebook
-8GB RAM
-AMD Radeon HD 7450 1GB DDR3
-750GB + 250GB HDD
Garancia: 2015.07.05-ig125.000Ft
Telenor függő
4 hónapos
Vásárlástól számított 2év garancia42.000Ft
Típus: Sony CP-ELS
Garancia: 7 hó, ipon-hoz
2000mAh
usbi-mini usb4.500Ft
-
dwelablack
tag
Sziasztok,
tudnátok ajánlani Debrecenben olyan céget, ahol minta alapján el tudnának készíteni egy bowdent? Biztos hogy van ilyen, de neten nem találtam (szerintem bringások is tudnak ilyet csinálni, csak tudjanak mind a két végére tenni olyan kis bogyót, mint amit a fékkarba kell bekötni, pontosabban hasonlót)
Köszi,
Üdv,
Gy.[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
Van még ez az ingyenes 0.facebook.com?? Megy még valakinek?
üdv
-
izomhod
őstag
varta 15 perces akksitőltő 4 db 2400 mah-es akksival 9000 ft bontatlan
15.6 colos thikpad laptoptáska 2900 ft
bad secrotos, de működő samsung pata noti hdd 160 gb 2900 ft
[ Szerkesztve ]
-
Phili
tag
Úgy egy CM ház is keresi gazdáját.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Asrock FM2-es lap, még mindig keresi a gazdáját!
-
nagyúr
válasz arpeen2 #18809 üzenetére
Persze ez okés.
Csak akkor most azt nem tudom, hogy a debreceni srác az akkor most vajon hogy értette a 28-at?
Mert ha úgy hogy ad 1 vázat, bele egy chipet, nyerskulcsot, majd programozza is, akkor az úgy más, bár 28K azért még így is elég sok. De ha nincs benne az immobilizer akkor csak a váz és programozás, minden többit a mostaniból tesz át, akkor az úgy már nem igazán buli.
De egyelőre amúgy nem nagyon találtam mást, és kulcs meg mindenképp kell, szóval lövésem sincs mi lesz, de lehet el kell kezdeni spórolniÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
válasz adorjant #18807 üzenetére
Ez oké, ez nem is lenne gond, mert magát a kulcsot amúgy rendes kulcsmásoló is megtudja csinálni, ahhoz nem kell túl nagy tapasztalat, csak ugye akkor szokott gond lenni amikor hiányzik az immo chip.
Esetemben ez megvan. Lehet megpróbálom akkor azt, hogy veszek egy vázat, kulcs, és immo chip átrak, és meglátom sikerül e a kulcsot betanítani arra, hogy gombnyomásra nyissa és zárja a központi zárat.Amúgy mi történt a (#18805)-el?
---
én javítottam ki az eredeti hozzászólásod[ Módosította: mukibuci ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Sanyabá
senior tag
Honnan tudod hogy mit akar? Lehet hogy most szólta el magát?
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest