Új hozzászólás Aktív témák

• Cs1csó

félisten

válasz aldebaran #166509 üzenetére

Erre szavaz a a nép már zsinórban negyedjére ( és ehhez nem adtam hozzá a települési/EU választást).
    Amúgy valószínű simán nincs orvos, és/vagy megfelő asszisztencia.
    Én azon csodálkozom, hogy nekem van még háziorvosom.
    Hallottam: ismerős szakorvoshoz szeretett volny időpontot kérni még ősszel, azt mondták majd november végén keresse őket, akkor meg azt hogy ebben az évben már nem fog menni az időpont kiadása a jövő évre, január 6-án hívta őket kb. májusra kapna ami ugye azért gond mert kb. márciusra elfogy a gyógyszere (ha ezt időben hallom mondtam volna neki hogy január 2-án reggel 6-7-től folyamatosan hívja őket akár más családtagokat is ráállítva, hogy időpontot foglaljon akkor TALÁN, február-március körül kapott volna.

Jah és ha ott az idő el kell menni behúzogatni az X-et. Buzdítani a családtagokat, ismerősöket (az agyhalottalkal nem kell foglalkozni) főleg azokat akik "jaj uccse lssz jobb a másik sem" vagy hasonló okok miatt nem mennek. Mert a kb. 8 millió szavazásra jogosultból még mindig csak vagy fele megy el
    Ami még hasznos lehet ha agyhalottakról nyilatkozás közben mutatsz videót és miután megnézte azt mondod: "neki is ugyanúgy egy szavazata van mint neked"

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák