Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
aldebaran #166509 üzenetére
Erre szavaz a a nép már zsinórban negyedjére ( és ehhez nem adtam hozzá a települési/EU választást).
Amúgy valószínű simán nincs orvos, és/vagy megfelő asszisztencia.
Én azon csodálkozom, hogy nekem van még háziorvosom.
Hallottam: ismerős szakorvoshoz szeretett volny időpontot kérni még ősszel, azt mondták majd november végén keresse őket, akkor meg azt hogy ebben az évben már nem fog menni az időpont kiadása a jövő évre, január 6-án hívta őket kb. májusra kapna ami ugye azért gond mert kb. márciusra elfogy a gyógyszere (ha ezt időben hallom mondtam volna neki hogy január 2-án reggel 6-7-től folyamatosan hívja őket akár más családtagokat is ráállítva, hogy időpontot foglaljon akkor TALÁN, február-március körül kapott volna.Jah és ha ott az idő el kell menni behúzogatni az X-et. Buzdítani a családtagokat, ismerősöket (az agyhalottalkal nem kell foglalkozni) főleg azokat akik "jaj uccse lssz jobb a másik sem" vagy hasonló okok miatt nem mennek. Mert a kb. 8 millió szavazásra jogosultból még mindig csak vagy fele megy el
Ami még hasznos lehet ha agyhalottakról nyilatkozás közben mutatsz videót és miután megnézte azt mondod: "neki is ugyanúgy egy szavazata van mint neked"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest