- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Drakoo
tag
Sziasztok! 30 körül keresek asztali pc-t, valaki ajánlatot tudna mondani vagy segíteni esetleg? Monitor egér stb nélkül.
-
Drakoo
tag
Sziasztok! Eladó XBOX 360 SLIM 4GB ORIGINAL Bontatlan dobozban Garival! (tv-hez volt)
Akit érdekel a hétvégén Debrecenben van. Ár megegyezés szerint! -
Drakoo
tag
256 DDR1-es 400mhz-s ramok érdekelnek vkit? Ha igen Pü
-
Drakoo
tag
Valaki nem tud egy vegyszer boltot Debrecenben?? Lehetőleg közel a központhoz. Egy van a vágóhíd utcán de az nagyon messze van.
-
Drakoo
tag
válasz
Big_Leslie #13789 üzenetére
Két 40gB-s laptop vinyó keresi gazdáját
-
Drakoo
tag
Asrock 939 dual sata2 -es alaplapot tud valaki? Vagy valami tipp hol nézzem meg Debrecenben? Egy jó pár boltban már jártunk, de sehol sámli :S
-
Drakoo
tag
válasz
Cybertrone #13135 üzenetére
http://www.hardwaresecrets.com/article/576
Pedig ddr5
-
Drakoo
tag
De gondolom kb ott van az ára 6500 nem? :S Mert én így néztem
Valaki nincs otthon a hangfalakban?? Kocsiba szerelhető!
-
Drakoo
tag
JAja bocsi csak közben itt nagy a készülődés és nem figyeltem én sem :S Hát ismételten elnézést a pontatlanságért!
-
Drakoo
tag
válasz
diablo1984 #13107 üzenetére
A dolgok alkuképesek! Én most megállapítottam egy árat... mert szerinted egy IDE-s laptop vinyó ami 40 gb milyen árban mozog?? CRT
ÉS tényleg lehagytam hogy LAPTOP 40GB VINYÓ
Esetleg valaki tudna segíteni hogy egy HD sentinel-t nyomjak rajta.... ?
-
Drakoo
tag
40 GB os IDE vinyót szeretnék kipróbálni valakinél ha lehet! 6500 ért lehet vinni ha jó! 17"os monitorok eladóban, semmi bajuk, nem csíkoznak semmi egyéb! (Dell, Samsung talán még LG is) 256mb DDR1 es modulok 400,333 MHZ készleten lehet érdeklődni! Ramteszten hibátlanok!
Codegen 300W-os táp is van vagy 3 ha esetleg érdekel valakit! Minden lehet alkudni, ár PÜben!
-
Drakoo
tag
Hali emberek! Akit érdekel privátba keressen meg: Samsunk 40Gb-os laptop vinyó, 17" Dell vagy Samsung Monitor, 256mb-os DDR-1 es ramok, DVD-író fekete, vagy fehér. Akit érdekel írjon!
-
Drakoo
tag
válasz
Big_Leslie #10939 üzenetére
Szia! Véletlenül HP LJ 1100-hoz nincs egy feles kábeled? Mert kellene egy nekem de nem kaptam eddig sehol :S PÜben jöhet
-
Drakoo
tag
Valaki ért itt a kocsiba szerelhető hangtechnikához??? Pontosabban hangszórókhoz! Csak info kellene
-
Drakoo
tag
válasz
mexicanraven #10071 üzenetére
Miről szeretnél plusz infót ?? PÜ-t várom
trl_master: mindenkit érdekel??
werszomjas: ízlések és pofonok... azért én inkább maradok az egyetem melletti kis Both-Dega- nál
Ott tuti jó a hamib
-
Drakoo
tag
Már elnézést de egy ismerősöm megbízható forrásból tudja hogy a Meteorban miből csinálják a kaját... miután elmondta én ott többet nem ettem... Bocs :S
-
Drakoo
tag
válasz
inkubator #9970 üzenetére
Hali! Inkubator, csak egy kis ötlet/tanács:
1. Debrecen legjobb hambija sztem a BOTH-DEGA-s (Egyetem melletti villamosmegállóban) Teljesen korrekt, minden rendben van vele.
2. Gyors tálat Debrecenben én CSAK 1 helyen ennék: Dörner-ben (Segner tér). Mióta ott ettem sehol máshol nem kóstolnám meg.... iszonyatosan jóra megcsinálják, nagyon jó ízekkel, hús, öntet rendben és még nem is drága. Helyben is lehet fogyasztani szóval sztem nagyon korrekt kis hely
3. A legjobb pizzát eddig Debrecenben valahol a Kálvin téren ettem
Ott a butikok mellett van egy pizzéria de az tényleg jó és úgy emlékszem átlagon felüli vastag tésztával bírt
Drakoo
ui.: Üzenem a bizalmatlankodóknak hogy a Dörneres dolgot megkérdeztem és az nem nyesedék csak úgy látszik
Azért néz ki úgy mert parázs húsból csinálják (ne legyen rajta kövér rész!) Ez sztem elég korrekt
-
Drakoo
tag
Eladó, talán csere is érdekel ha jó egy nem sokat használt (1év) Sharp GX10i telefon, töltővel, adatkábellel. Az aksija tökéletes! Ajánlatokat PÜ-ben!
HINT: igazából megvettem a telefont és kb fél évre rá átállt a család Vodafone-ról Pannonra, kisüttetni nem tudtam akkor még, így vettem egy nokia 3510-est és ez bizony ment a fiókba, azóta talán 1X kapcsoltam be és láttam hogy már a kártyámat is letiltották xD
-
Drakoo
tag
Valaki nem tudja véletlenül hogy mennyibe kerülhetnek ezek? Vagy mennyit lehetne értük elkérni? Csak érdeklődnék! Kifogástalan állapotban vannak, Kb fél évet ha mentek, a gazdija nem erőltette meg őket az szent
2X JBL GTO803
8" (204mm) 3-Way Automotive Speaker
Recommanded Amplifier Power: 5W- 175W
Impedance: 4Ω
Előre is köszönöm! -
Drakoo
tag
http://hardverapro.hu/apro/retro_hardverek_gyujtohelye_digitalis_hulladeklera/hsz_1-50.html
Valaki??
-
Drakoo
tag
Valaki nem tudja véletlenül hogy mennyibe kerülhetnek ezek? Vagy mennyit lehetne értük elkérni? Csak érdeklődnék! Kifogástalan állapotban vannak, Kb fél évet ha mentek, a gazdija nem erőltette meg őket az szent
2X JBL GTO803
8" (204mm) 3-Way Automotive Speaker
Recommanded Amplifier Power: 5W- 175W
Impedance: 4ΩElőre is köszönöm!
Jah és ha valakinek van felesleges hardverje- ami akár rossz- és nem tart rá igényt kérem pm- ben írja meg!!! Átvenném!!!! Lehetőleg ingyen ha lehet
Sajnos még nem járok ott hogy dobáljam az 1000-eseket! Csak aki nem fér tőle és HASZNOS célra szeretné fordítani ....
Aktív témák
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest