Hirdetés
Aktív témák
-
Drakoo
tag
válasz inkubator #9970 üzenetére
Hali! Inkubator, csak egy kis ötlet/tanács:
1. Debrecen legjobb hambija sztem a BOTH-DEGA-s (Egyetem melletti villamosmegállóban) Teljesen korrekt, minden rendben van vele.
2. Gyors tálat Debrecenben én CSAK 1 helyen ennék: Dörner-ben (Segner tér). Mióta ott ettem sehol máshol nem kóstolnám meg.... iszonyatosan jóra megcsinálják, nagyon jó ízekkel, hús, öntet rendben és még nem is drága. Helyben is lehet fogyasztani szóval sztem nagyon korrekt kis hely
3. A legjobb pizzát eddig Debrecenben valahol a Kálvin téren ettem Ott a butikok mellett van egy pizzéria de az tényleg jó és úgy emlékszem átlagon felüli vastag tésztával bírt
Drakoo
ui.: Üzenem a bizalmatlankodóknak hogy a Dörneres dolgot megkérdeztem és az nem nyesedék csak úgy látszik Azért néz ki úgy mert parázs húsból csinálják (ne legyen rajta kövér rész!) Ez sztem elég korrekt
[ Szerkesztve ]
A modern mũvészetet épp olyan nehéz megérteni, mint a cselekményt követni a betũlevesben.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen routert?
- Lexus, Toyota topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Monitor hiba topik
- Filmvilág
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest