Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
adorjant
őstag
Eladó konfig,bontva is:
-Asrock A785GMH/128M alaplap,bő másfél év garival,dobozzal,tartozékokkal 13k
-AMD AthlonII 245 dobozos,bontatlan gyári hűtővel,majd három év garival 11k
-4*1gb Kingmax DDR2-800 memóriák gigasok garival2.8k/db
-Samsung F4 320gb sata2 hdd,majd három év garancia 7k
-LG sata DVD-RW, 7 hónap gari 3k
-Mercury fekete ház+420w tápegység 12cm ventivel,sata,pci-e csatlakozókkal,garival 6k -
_seth_
veterán
Kerdeznek most: adott egy noti amd turion x2 tl60 procival aminek az egyik sarkabol hianyzik egy nagyon apro darab. jelenleg a noti bekapcsol es zug de se kep se hang. elkepzelheto hogy a kis sarok hianya miatt nem jo a noti? es ha igen akkor kinek van belevalo jo procija tesztre es ha azzal jo akkor megvetelre?
-
lord1313
csendes tag
Keresek megvételre jó állapotú használt laboros cuccokat:
Kémcsövek, kémcsőtartók, lombikok, mércés üveg poharak, pipetták, küvetták, üveg tölcsérek, kémcsőfogók stb.
Mikroszkópot, mikroszkóphoz kiegészítőket: tárgylemez, fedőlemez, preparátumokat stb.
-
Hego
tag
AMD konfig eladó!
http://hardverapro.hu/apro/komplett_asztali_pc_elado_33/hsz_1-50.html
-
csoda120
aktív tag
SoDimm SD / notebook SD memóriát keresek egy Toshiba satelit-be!
-
sto1911
veterán
Szoba kiado (kicsi vagy nagy), azonnal koltozheto, erdeklodni itt!
-
inkubator
aktív tag
hynix 512 mb ddr2 notebook memória eladó - 1000 Ft
-
mongo
tag
Eladó Asus P5B alaplap 8500Ft
-
Antimatrix
senior tag
Eladó Monitor
EIZO 17" FlexScan F520 - Hengerképcsöves
TCo 99 minősitéstápkábel van hozzá
4k
DSUB- monitorkábelt az új tulaj ad
vagy +800ft tudok újat -
ati012
őstag
ASUS P4S8X-X alaplap + 2,6GHz Celeron proci + hűtő = 6.500 Ft
A lap magába 5.000 Ft, a proci 1.500 Ft a hűtő 1.000 Ft. -
(Bundás)
addikt
17" CRT-t keresek normális állapotba, holnap reggeli átvétel (8-10 óra) előny!
Privátba. -
pohár
félisten
valaki nem árul most LightScribe-os CD-t? Brada kollega nem biztos hogy tud hozni
-
mongo
tag
Eladó Gigabyte HD4650OC 1GB DRR2
Érdeklődni privátban.
-
datatomm
tag
Helló!
Keresem Pocok9b kollégát egy függő üzletttel kapcsolatban.Ha valaki tudja az elérhetőségét megköszönném.Ugyanis illegalításba vonult.Köszönettel. -
sNORh
addikt
Iphone 3G eladó érdeklődni priviben
-
ati012
őstag
Isee: nem a távolsággal van a baj
50 km még biciklivel se sok. Inkább a sok román kamion.
[ Módosította: #65675776 ]
-
Kryczek
aktív tag
Eladó Netbook.
Eladó egy msi wind u90 netbook.
Kb 2 éves, csak asztalon volt használva, fedlapon rajta a fólia. 1,6-os ATOM processzor, 2GB memória, Tán 120-as winchester, dobozzal, cd-kel eladó. Jah Akku halott mert nem volt használva. Hibátlanul működik.Kb mennyit ér??? Jöhetnek ajánlatok privátban, de csak értelmesek!
-
vASalo
tag
Passzív chipset hűtőt keresek. 4cm x 4cm méretben. Zalman ZM-NB47J, de lehet kisebb is elég.
üdv, vASalo
-
matykooo
aktív tag
Eladó lim lom:
Akvárium - 28 literes gyári világítással... 3 k
Samsung töltő - 500ft
Samsung Syncmaster 510 crt monitor hibátlan működéssel, egy tisztítás ráfér - 500ft (nem viszem sehová)
Privit hamarbb látom!
-
Worker
aktív tag
válasz
ng0ofy #13669 üzenetére
Erdőbénye? Ott haveroméknak van nyaralója. Oda akkor nem annyira ajánlott bicajjal elindulni Debiből? Pedig ez benne volt a nyári tervezetben
@Seth:
Békésben, Mezőberény környékén is ismerős vagyok (bár nem bicajjal - IFA-s címerező táboros móka) azoknak az utaknak is megvan a maga fílingje(bicajjal "csak" Csabáig jártam még meg Komádi felől, ott nem para a közlekedés)
-
dFactor
tag
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
fenergie84 #13646 üzenetére
Nyíregyháza - Erdőbénye oda vissza, Sárospataki nézelődéssel. Soha többet
, de az Ultrabalaton jó móka lesz, idén nem futva, hanem keréken...
Eladó sok minden:
- zalman Theater 5.1 fejhallgató 11000
- Creative X-fi Xtremegamer hangkártya 12000
- Technics erősítő+két hangfal 25000+2x20000
- asus M2N4-SLI am2 alaplap 7500
- Fekete ház igényes fogantyúval, amibe ledek tehetőek, meg kijelzővel ami csili-vili 8000
- Apróságok csokiért(egyébként cukros vagyok, de a barátnőmnek már nem tudom milyet vegyek, ti meg egész jól eltaláltátok eddig az ízlését
)
-
hdanesz
őstag
Debrecenben melyik kézi autómosóban érdemes mosatni?
-
adorjant
őstag
Sapphire 3450 256mb pci-e vga kártya eladó,dobozos!
5000ft
-
trl_master
tag
Asus P5K s775 alaplap 8k
E6550 C2D S775 CPU ( 2,33,4M,1333 ) + gyári hűtő: 12k
2x2GB Kingmax 800MHZ RAM: 9k
Sapphire Radeon HD4770 512MB GDDR5 VGA with HDMI: 17k
Seagate 250GB SATA HDD: 4.5k
LG GH22NS50 SATA ODD: 2,5k
ASUS A A--45GA 450W tápegység 12cm-es ventivel, kék LED-es: 5,5k
ATX masszív ház, előlapi USB-vel, hanggal - 3k -
bob011
aktív tag
Van értelme a dealextreme-től "Drop Shipment and Gift Service" kérni vagy jobb ha nem?
-
GIJoe
addikt
Ma napi AKCIÓ ÚJ HP Compaq Presario CQ56 80.000 Ft /darab!
-
_Fonzy_
tag
Valaki megtudná nekem mondani, hogy melyik könyvtárba lenne érdemes beiratkozni itt debrecenbe? Elsősorban informatikai könyvek érdekelnének engem.
Szerk: jah igen... és mipííz egy tagság?
-
Drughi
addikt
Vennék MS Intellimouse egeret.
Lehetőleg 1.1A érdekelne, de a 2.0 vagy a 3.0 is érdekelhet.
Valaki tudja hol lehet kapni? -
janati
őstag
s478-as lapot vennék SOS-be!
pü-t küldj!
-
levi1108
aktív tag
Kellene nekem mai átvétellel (Nyíregyháza) egy sima hangkártya!
Bármilyen márka jó, a lényeg hogy legyen rajta vagy aux-in, vagy cd-in bemenet, és win7 alatt is jó legyen!Sürgős lenne, minél olcsóbban.
-
Louies
aktív tag
100db TDK DVD-t vennék.
Ajánlatok priviben. -
Morgal
aktív tag
Sziasztok!
Eladó alkatrészek:
Logitech Ultra Flat billentyűzet - 2k
ASUS M2N-SLI (AM2,DDR2) alaplap - 8kÉrdeklődni privátban!
-
mttaas82
csendes tag
válasz
fenergie84 #13654 üzenetére
Akkor jönnének a polipok!
-
Marci79
senior tag
válasz
fenergie84 #13654 üzenetére
-
Marci79
senior tag
Most hallottam!
Rákot okoz a melltartó!!!!
AZONNALI HATÁLLYAL TILTSÁK BE AZ ÖSSZESET!!!!!!!!!!!!!! LE A MELLTARTÓKKAL!!!!
-
bobace
addikt
Kerékpáros témához: kell nappal is lámpának lenni a kerón, vagy azért csak este büntetnek?
-
Zoliboy95
tag
ELADÓ DOLGOK:
Eladó egy TV/Hifi állvány. Ár: 5K
Érdeklődni priviben.
Bérelhető hang és fénytechnika!
Továbbá vállalok céges rendezvényeket, esküvőket, óvodai, általános, középiskolás rendezvényeket, illetve egyetemi bulikat is. Természetesen mint DJ is. Számlaképesen.
Mahasz engedéllyel rendelkezem.
Az ár megegyezés szerint. Érdeklődni privátban.Pénzügyi Hirdetés!
Hitel-intézés (Lakás, autó stb.) (Hitelkiváltás rendezés.)
Lakás-élet-vagyonbiztosítás.
Megtakarítás (Nyugdíj-előtakarékosság.)
Forduljatok hozzám bizalommal! (Privátban) -
bobace
addikt
Eladó egy LG Optimus 7-es. Újszerű állapot (párszor használt füles, a telefon fóliás), WP7, minden tartozék, gyári kártyafüggetlen, 9hó gar. Gigaolcsó: 69,9k
-
mttaas82
csendes tag
Sziasztok! Kerékpáros témához hozzá szólnák. Vigyázzatok mert ha elől is piros villogó van azért is büntetnek. Nem velem történt meg de nem egy emberke mondta. Lassan olyan lesz a kerékpár mint egy autó és vizsgáztatni kell vinni, reg adó, súly adó csak hogy pénzt húzzanak le rollunk. Tornádóra miért nem kell bukó? Úgy megy mint a golyó és olyanok használják akik 100kg-nál is többet nyomnak! Hol itt az egészség?
Akinek van, vagy használt már Amd új mini itx lapját Fusion 350z kérem egy pár soros beszámolót írjon már!
Előre is köszi!
-
Marci79
senior tag
Igen. Általánosítani nem lehet és szabad. Én voltam és vagyok minden oldalon (gyalogos, kerékpáros, motoros, autós). Mindegyik oldalon vannak oltári nagy tirpákok. Sajnos az ilyenek miatt van, hogy nem mindig ők kapják az "ívet" a h-lyeségük miatt, hanem pont a szabályosan közlekedő szívja meg.
Én sem vagyok szent. Voltak szabálytalanságaim bőven. De ésszel! Mindennek megvan a maga helye és ideje. -
ngabor2
nagyúr
keresnék psp-t. kb. ennyit tudok, absz nem értek hozzá, a lényeg, hogy ne legyen túl drága, és jól működjön. ajándékba lenne, tehát előny, ha karcmentes.
-
_Fonzy_
tag
PHP, Mysql könyveket keresek megvételre.
-
_seth_
veterán
válasz
Worker #13638 üzenetére
Buszsofőr? Nekem mondod?
Az a táv pedig autóval is gáz nagyon, mindenki gyorsan megy pedig nem kellene, mindenki ott előz ahol nekem miatta fékezni kell, stb, én mentem tovább is békéscsabáig majdnem na ott már út sincs szinte pláne főútról letérve, mezőtúr, mezőberény, kondoros és környéke kész horror, az ilyen világvége filmeket ott kellene forgatni.
Pl imádtam mezőberényből kondoros felé volt egy elég rossz minőségű szakasz majd látom, hogy áll ott egy traktor meg pár ember, nem baj 60-as tempót tartottam majd odaérek fék fék és kb 30-as tempóval átmentem ott ahol nincs út, a jó munkásemberek 1 méter szélesen kivágták az aszfaltot és felszedték kb 5 centi mélyen... nem mondom ütött egyet az autón még szerencse, hogy ott 15-ös kerék volt 195/65-ös gumival de a sport futómű miatt így is megálltam megnézni, hogy minden megvan-e...
Változni? Nem hiszem...
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz
Morgal #13639 üzenetére
Ne haragudj meg kérlek, de most magadnak mondasz ellen.
Kérlek értelmezd még egyszer a KRESZ-ben foglaltakat!
Vagy olvasd el ezt a cikket, amiben pontosan erről esik szó. -
Morgal
aktív tag
válasz
Irmscher 353 #13621 üzenetére
Igen így volt 2010.01.01-ig, de most már:
„(3) Ha az „Egyirányú forgalmú út” jelzõtáblák (104. és 105. ábra) alatt elhelyezett kiegészítõ táblán (105/a. ábra)
autóbuszt és/vagy kerékpárt mutató ábra jelenik meg:
a) az úttesten kijelölt kerékpársávon, ennek hiányában az úttest jobb széléhez húzódva a kerékpáros,
b) az autóbusz forgalmi sávon a menetrend szerint közlekedõ autóbusz,
c) a kerékpáros által is igénybe vehetõ autóbusz forgalmi sávon – az autóbusz részére kijelölt közlekedési iránnyal
megegyezõen – a kerékpáros is
a jelzõtáblán megjelölt iránnyal szemben közlekedhet.” -
Worker
aktív tag
válasz
_seth_ #13636 üzenetére
Tény, hogy eddig ezeket a terepeket eddig elkerültem, de kerültem én már Debrecenen is - önhibámon kívül - nem egyszer elég veszélyes helyzetekbe (a leggázabb eseteim buszsofőrökkel volt kapcsolatos).
Kicsit más terep, de városon kívül a Debrecen-Berettyóújfalu táv sem gyermekálom bicajjal (párszor megjártam már), gyakran 1-2 centin múlik, hogy a kamionok nem dobnak le az útról, pedig az út széli festésen is kívül tartom a kereket...Mindenesetre én erősen reménykedem, hogy lassacskán változni fog a közl.kultúra kis hazánkban (ha kicsit pozitívabb akarnék lenni: talán már most is látszik a "fejlődés" egyes esetekben).
-
_seth_
veterán
Este: lexus a nagycsaládos parkolóban keresztben parkolt 2 helyen.... a tehetség... de a fődíjat akkor is városunk okos, ügyes, segítőkész khm.... rendőrei viszik el rendszeresen a bejárat elé állva közvetlenül oda ahol egyébként senki sem áll meg...
Debreceni tesconál érdemes nézni a bejárat előtt rokiparkolókat... legutóbb 8 autóból: 7-es előző mw, zsír új a4 audi, vw golf 4 17-es kerekekkel, szárnnyal, új jeep, és még volt pár de hasonló új járgány és egyetlen egy darab lada samara volt 3 ajtós aki ott állt rokikártyával...
Komolyan kezdem azt hinni, hogy magyarországon 10-ből 9 rokkant kőgazdag és csak 1 csóró van, a parkolók ezt mutatják...
Amúgy meg én is állok keresztbe a parkolóban csak a sorok legvégén, már csak azért is mert a padkára nem tudok ráállni akkor pedig sok helyen kilógok + az elmúlt héten még így is 2 új rányitást szereztem persze név nélkül.... Ahol persze csak pár hely van oda én sem állok be keresztbe de nem ártana valami rendszer ami figyeli az autóm minden oldalát és vissza tudom keresni, hogy ki nyitja rá az ajtót.
A legjobb parkoló: józsai sparnál közvetlenül az épület mellettiek, a tervező vagy nem látott autót vagy csak: seicento, kispolák, maruti, alto és társait mert pont akkora a parkoló, hogy ha sikerül középre állnom és pl a parkoló "felfestett" széleinél fal lenne akkor kb 3-3 centi maradna a fal és a tükrök között és akkor még ott tartunk, hogy nekem b vectrán ugye elég speckó tükör van és kb 3-4 centivel kevésbé lóg ki mint más autóknál.... na és még így kellene kinyitni az ajtót
-
_seth_
veterán
válasz
Worker #13633 üzenetére
Ha te így látod a debreceni közlekedést akkor nyíregy, miskolc közelébe semmiképpen se menj, budapestet pedig felejtsd is el
Én úgy látom, hogy sok a barom mindenhol de debrecen még nyugis is mind autós mind gyalogos szemmel és még bringával se volt vészes pár éve
Türelem kell mindenhol hozzá és valóban jó fék és jó gumi nagyon fontos + működő világítás ez minden járműnél (bringa is). De egyébként Akinek autós szemmel debrecenben bármi baja van a bringásokkal az tegyen meg 20 kilométert böszörményben és meglátja, hogy debrecen mennyire nyugis, ajánlom a korpona utcát kezdésnek olyan 7:45 és 8 között a legjobb
-
Milan1
csendes tag
Eladó eme remek kis félkonfig [link]
-
Worker
aktív tag
válasz
simondr #13631 üzenetére
Öhmm, csaj "szobatársat" nem ilyen hirdetés útján keresnék... :]
Nem is néztem, milyen rangom van itt, valójában nem nagyon ph-zom mostanság már, sok időt elvisz a meló (igen, hülye BTK-s is találhat magának - konkrétan nem szar - melót
).
Bicajos témához csak röviden:
Én is sokat kerózok, szerencsémre eddig megúsztam a zsarukat (nameg a baleseteket is), de ha tényleg ilyen csengőhiányért csesztetik a bringásokat, az eléggé kibassza nálam a biztosítékot...A debreceni "közlekedéskultúrára" meg kár is kitérni, mostanában már a kürt felszerelését tervezgetem erősen én is, mert hihetetlen, hogy mennyi a bamba/idióta/mindkettő közlekedik az utakon (és a bicikliutakon egyaránt).
Vannak kedvenc "állatfajaim" is (taxisok, helyi járatos buszsofőrök, babakocsit tologatók, 4-5fős buta vihorászó p*csák a bicikliút közepén, "nekemállfeljebb" autósok, "alámpamindigzöld" bicajosok stb.).
Igazából leginkább 2 dolog kell a debreceni közlekedéshez: jó fék, és kötélidegek.
-
inkubator
aktív tag
Kössz ati! Akit érdekel itt a szabályzat kiegészítve érdekességekkel:Szabályzat
-
E1even
senior tag
Eladó egy jó árasított Samsung F4 2TB-os HDD
2 év 8 hónap garanciával.
Nézd meg és vidd el!
Köszi szépen! -
Worker
aktív tag
Egyetemhez közeli, alacsony rezsijű (konvektoros), 2 szobás albérlet nagyobbik szobájába keresek magam mellé FIÚ SZOBATÁRSAT (lehetőleg hosszú távra).
Csendes, rendezett környék.
Gyors internet (Digi) van!
Ár: 15k+rezsi (kaució NINCS)
-
ati012
őstag
Az öreg bicikliseket ki nem állhatom. Egyrészről mert nem tudnak egyenesen menni, vagy a kor vagy a reggeli 2 dekás teszi de akkor is zavaró. Körülnézni nem szokás, mert minek. Sávot tartani se kell, lehetőleg középen vagy veled szembe. Úgy adja a fílinget.
Aztán jönnek az elektromos biciklik. Nem hallod őket, de 40el kifordul eléd a nénike. Majd elküld oda, ahonnan jöttél. Azt jegyezze meg mindenki, hogy minden olyan 60 évet betöltött, kerékpárral v. elektromos kerékpárral közlekedő egyednek elsőbbsége van.
Amit még rühellek, az a babakocsisok, azon belül is a bicikli úton való babakocsi konferencia. Ami állatába reggel, oviba menet előtt történik meg; az egész utat lezárják, és nekik áll feljebb ha szólsz hogy menjen arrébb.
Kamionosokat most már nem szidom, de anno mikor előztek kilómétereken át az nagyon jó volt. Mindezt úgy hogy az egyik 89-el a másik 92vel megy...
Inkubator jól mondja egyébként
-
simondr
senior tag
KERESEK!!
500Gb v nagyobb sata2 vinyot, hibátlan garis elönyt élvez
maxtor köszönöm nem kell.üdv
-
inkubator
aktív tag
hdanesz: Fényvisszaver ı ruházat (lakott területen kívül az úttesten éjszaka vagy rossz látási viszonyok között). – Igazad van, csak lakotton kívül!
Isee: Küllőprizmából 2 fajta van tudomásom szerint. 1, a küllök közzé lehet beszorítani formája 6szög 2., 1 küllöre lehet felfogatni hosszúkás íves alakú. Neked a második lenne a célravezető.Chilisport árul olyat, de az utólsó előttit vittem el délután pedig volt nekik 1 szatyorral. De ott helyben próbáld fel az a biztos.
Laraxior (Sámsoni út-Budai Nagy Antal) : Az szaggatott sárga felfestés az úttestet keresztez ıkerékpárutat jelöli. Ez azonban önmagában nem jelenti, hogy itt a kerékpárosnak elsőbbsége lenne! Ha sem a kerékpárúton, sem a keresztez ıúton nincs kitéve az elsőbbségadás-tábla, akkor ez egyenrangú útkereszteződés. Tehát a jobbról érkezőautónak elsőbbsége van a lentről érkezőkerékpárossal szemben, viszont a fentről érkezőkerékpárosnak elsőbbsége van a jobbról érkező autóval szemben. Ilyen kereszteződésekben tehát a legnagyobb óvatossággal hajtsunk át, megadva az elsőbbséget a jobbról jövıknek, és készüljünk fel arra, hogy szükség esetén a balról jövınek is.
Marci79: Egyirányuba csak akkor mehet veled szembe, ha a behajtást neki kiegészítő tábla megengedi a behatani tilos tábla alatt.
Járdán tilos kerékpározni! Kivétel ez alól a 12. évnél fiatalabb gyerek, mivel főútvonalon még nem kerékpározhat, így a párhuzamos járdán haladhat, legfeljebb 10 km/h sebességgel. Lakott területen csak akkor szabad a járdán kerékpározni (legfeljebb 10 km/h-val), ha az úttest kerékpáros közlekedésre alkalmatlan (például földút). A hivatalos értelmezés szerint az, hogy az úttesten nagy a járm őforgalom, vagy tábla tiltja az úttesten a kerékpáros közlekedést, még nem jelenti, hogy szabadna a járdán tekerni.ProdyG: A rendőrök vasatagon leszarják hogy biztonságból nem kerékpározol az úttesten, egyszer engem is így büntettek meg, persze aztán le kellett mennem az úttestre. Egyébként kerékpározhatsz a járdán, csak akkor tolnod kell magad mellett, bár akkor inkább kolonc a bringa hacsak nem takarmányt viszel.
Itt jegyezném meg azt a tényt, hogy ha áttekersz a zebrán és elütnek kocsival akkor mindenképpen te leszel a hibás. Már csak azért is mert elsőbbséget csak gyalogosok kapnak és csak akkor minősülsz gyalogosnak ha tolod a drótkecskét.
Mindkét fél hozzáállásán változtatni kell. Én vezetek is meg kerózok is. A lényeg az, hogy kerékpárosként akkor betartom a KRESSZ-t és tekerek ezentúl az úttesten. Elvérnám hogy ha veszélyeztetve érzem magam, mert Debrecenben jórészt az út mentén parkolnak az autók, megtartom az autónyitásnyi 1,2-1,5 méter távot, (mivel nem akarok felkerülni az ajtónyitásokból eredő halálozási listájára) akkor igenis beljebb húzódok a sáv közepe felé még ha fel is tartok pár autóst, cserébe ahogy lehetőségem adódik szabad utat biztosítok nekik és irányváltásaimat kézjellel jelzem, hogy tudjanak velem számolni. Akinek nem tetszik meg elküldöm KRESSZTANFOLYAMRA. Egyébként mindenkitől azt hallom hogy járdán 2-3 szor több baleset történik mint úton.
-
dbius
veterán
Fukusima: sokmilliószoros sugárzás az óceánban - Már a halak is fertőzöttek
...A megrepedt fukusimai atomerőmű mellett a radioaktív jód koncentrációja elérte a még egészségre veszélytelen határérték 7,5 milliószorosát...
Nem tudom, hogy ehhez lehet-e kommentárt fűzni, de szerintem nem érdemes, ezek a számok sajnos önmagukért beszélnek
-
werszomjas
addikt
válasz
Kryczek #13623 üzenetére
Azért hiába ő a hibás, hiába fizet a biztosító, neked nem lesz hónapokig autód + ha nagyon össze zúzza, akkor akárhogy csinálják, nem lesz már az olyan amien volt.
Szóval csak óvatosan ezzel a ráfékeztekkel, amúgy is ebből van a gond, nem kell felvenni a kesztyűt, főleg nem az utakon, nem játék.
-
Kryczek
aktív tag
látom remek a hangulat
a gyalogosokról meg biciklisekről annyit h kötelezővé tenném az iskolában a kreszoktatást, a biciklit meg valami alap vizsgához kötném. A mögöttem villogó bmw-s hülyegyerekről meg annyit, hogy úgy kell tenni mint ismerősöm: a 30 éves platós ZUK mögött nyáladzó kopasz kis pöcsre satuból ráfékezni. Úgy is ő lesz a hibás mert nem tartotta be a követési távolságot -
Drughi
addikt
Eladó:
Intel wifi link 5300 minipcie kártya - 3.000Ft
3 antennás
300mbps sebesség
802.11N es szabványt támogatja
Notebookba, netbookba ideális. -
Irmscher 353
aktív tag
válasz
Morgal #13616 üzenetére
Tévedsz barátom, ha kiegészítő tábla engedélyezi a behajtani tilos alatt, h kerékpárral bemehetsz, csak és kizárólag akkor mehetsz az egyirányú utcában szemben az autóssal.
Ergo, ha valaki kivasal, még téged fognak megbüntetni, azonfelül hogy kórházba kerülsz.De a gyalogos kóvályog a pirosra színezett kerékpárút közepén, netalán sintérkutyát vezet pórázon, vagy szimplán a babakocsit tolja ott, mert ott kényelmesebb, na az ilyenek is megérdemelnék, h egy bringás beléjük rongyoljon. Utána megtanulnák, hogy hol a járda, s hol a kerékpárút.
Viszont az a kerékpáros, aki bedugja a fülét, vagy nagy fülest vesz fel, s vereti a zenét, na azt valahogy nem tudom sajnálni, ha elkeni valaki a száját.
Nem tudom ki hogy van vele, de ha nem hallom hogy jön valami felém, akkor mikor mellém ér meg tud úgy ijeszteni, h ijedtemben beesek az árokba.Mondom ezt úgy, hogy közlekedek, autóval, kerékpárral, s gyalogszerrel.
-
CséZé
őstag
Sapphire HD 4830 512MB - 12500 forint.
-
Vladi
nagyúr
válasz
#65675776 #13618 üzenetére
Jó hát lehet azt tölteni is.
Más:
Jelen állás szerint ami még megvan:
SBLIve hangkártya 500 Ft
slot1-pga370 proci átalakító talán jó 500 Ft
GlacialTEch s939 hűtő, gyári, bazi nagy és halk 1000 Ft
Titan socket a vagy s370 hűtő, nullkilóméteres, jó 1000 Ftpci hálókártya 4 darab, 400 pénz/db , de valamelyik rossz, cseregari!
Fujitsu Siemens D1215 alaplap integrált intel vga s370 1000 Ft. (Erre van érdeklődő!)
p3 celeron 850 proc s370 1000 Ft.
E kettő plusz hűtő együtt: 2500p3-as ház kibelezve 1H
ata mobil rack 1H
p3-as proc, slot 1-be 500 mhz 1HAz 1H továbbra is 1 hell energia ital, hogy ne halljak szomjan.
Tessék szépen elvinni! -
Morgal
aktív tag
válasz
Marci79 #13599 üzenetére
Hát igen vannak ilyen gyökerek, de ezek a biciklisek számára is idegesítőek - legalábbis nekem igen. Ha lenne nálam néha szívesen belehajítanék egy 15ös kulcsot a küllőjük közé
Vannak pl azok a formák akik csak úgy átmennek a piroson, mert annyira faszagyerekek (ezek vegyes életkorúak) - pl az egyetemsugárúton rendszeresen találkozok ilyenekkel és utána fel vannak háborodva, ha majdnem elütik őket és akkor ezek miatt jönnek az általánosítások. Viszont ami nap mint nap idegesít, hogy ahol az utcánkba ahol több mint 20 éve lakom nekem kell meghúzni magam a szembejövő autósoktól és a beszólásokat tűrnöm (igaz egyirányú utca, de bicikliseknek szembe is lehet menni és mindig a szélén haladok) - ugyanis ők erre jönnek inkább hogy kikerüljék a lámpát és a 30as táblával "levédett" utcán van hogy jóval 60 fölött döngetnek.
Szóval retardáltak minden közlekedési formában megtalálhatóak, épp ezért közlekedek bicikliúton, ha pedig az nincs akkor járdán - ügyelve közbe a gyalogosokra.
-
törölt tag
Aki keményet akar látni, nézze a Discovery-n a Mythbusters-t! (Nem tudom szolgáltatófüggő-e.)
-
dbius
veterán
válasz
werszomjas #13609 üzenetére
Erre azért ne vegyél mérget
Az a határ csak a közigazgatási bírságra vonatkozik.
-
albert8
veterán
Ilyet keresek
kábelbilincset
irjatok ha tudtok valahol ilyet -
sNORh
addikt
válasz
werszomjas #13609 üzenetére
30-as táblánál meg 40-nél.. még ezt is nehézkes betartani mikor mögötted a bmw-s 100-ról lassít le és már bújkál, villog mögötted.. de én leszrom, fizessen akinek van pénze, én inkább elindulok pár percel hamarabb..
-
ngabor2
nagyúr
én szabálytalanul közlekedek, hazafele mindig a járdán jövök. hogy miért? mert ha 100 autósból 1 nem hajlandó tiszteletben tartani a biciklivel közlekedőket, az pont elég egy balesethez. és ahogy látom, nem ilyen az arány, hanem rosszabb. persze vannak bunkó biciklisek és gyalogosok is. én igyexem úgy közlekedni, hogy mást ne zavarjak.
-
bence78
aktív tag
válasz
werszomjas #13607 üzenetére
nem akarok tippet adni a rendőröknek, de vasárnap én többször jártam hosszúpályi és pocsaj környékén/között, és nem egy autó hagyott le elég rendesen 120-as tempó mellett
a mozgó traffipax meg elég g*ciség
-
werszomjas
addikt
Ha már közlekedés, erre sem árt figyelni
Mozgó traffipax -
sNORh
addikt
válasz
#65675776 #13605 üzenetére
itt böszörményben a Tesco parkolóban ami ugye pont szemben van a bejárattal, kényelmesebb azt a 10 mozgássérül parkolót elfoglalni, mert ugye leszarom itt nem büntetnek a rendőrök.. és mindíg tele van, teljesen egészségesen tudni járó, bmw-s arcokkal.. mert ők megtehetik..
-
törölt tag
válasz
Marci79 #13599 üzenetére
"Tisztelet a szabályosan közlekedő gyalogosoknak és bicikliseknek!!!!!! De a többinek ....... !"
Legalább olyan arányban vannak a biciklisek között, mint a hasonló autósok... Sőt, bunkó autósból arányaiban messze többet látni az utakon (járdákon, zöldterületen...).
"Az ilyeneket nem hogy elütni kell, de még vissza is kéne tolatni rájuk."
Az ilyen kijelentésekkel csak óvatosan. De mondok hasonlót: a szabálytalanul parkoló autókat nem elszállítani vagy lebilincselni kellene, hanem a tiltott helyen tartózkodó részüket ledarálni.
-
ProdyG
őstag
válasz
Marci79 #13599 üzenetére
én meg azt mondom, hogy akármi a szabály, én sose fogok az úton bicajozni, mert sokáig akarok élni
az autósok nagy része le se szarja a bicajosokat, nem beszélve a buszsofőrökről...
én viszont egy gyalogost se fogok elütni a járdán, sőt nem is zavarom őket, úgy megyek. -
simii16
aktív tag
Eladó:
TP-Link WR841ND router. 4,5K
Aktív témák
- Synology NAS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MWC 2025: Kezünkben az új Nothing mobilok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- MacBook Air 2020 13" Retina i5-1.10GHz 8GB/256G SSD, HUN BIll, kevés töltéssel, üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
- MacBook Pro 15.4" Retina Mid 2018 I7-8750H 16GB/256 SSD, Radeon 555x/Üzletből, garanciával, 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest