Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
Aktív témák
-
matykooo
aktív tag
-
törölt tag
válasz
Kryczek #46901 üzenetére
Filmezésre pl pont jobb a W7 és már a Vista is. Ahogy zenehallgatásra is. Az újraírt kép és hangfeldolgozó rendszer sokkal jobb kép és hangminőséget biztosít.
Az, hogy minden máshol van egy dolog. Azt csak meg kell szokni, de ehhez kell némi nyitottság.
A rendszeres fagyások tipikusan nem az OS számlájára írhatóak. Leszámítva pl a mókolt OS-eket, amikből sokszor érdemi dolgokat rámolnak ki, és teljesen felesleges dolgokat raknak bele.
Az, hogy az UAC rendszeresen zaklat, az sem normális. Csak akkor kell feljönnie az UAC-nak, ha olyan sw-t indítasz, ami rendszerszintű beállításokat buzerál.
-
giigz
veterán
válasz
Kryczek #46897 üzenetére
Az elején én is így voltam vele, el sem tudtam volna képzelni milyen lehet a jó öreg XP nélkül. Egyszer felraktam a W7-et, fúj, de idegesítő sz@r... Még aznap ment vissza az XP, utána eltelt egy félév, páran mondták, hogy milyen jó a 7, stb. Akkor felraktam megint, ugyanaz a sz@rság, egyszerűen nem állt kézre semmi, nem tetszett az egész rendszer. Aztán kb. egy éve megint felraktam a W7-et, nem emlékszem már pontosan, de mintha valami játék miatt kellett volna. Azóta ez van, és komolyan mondom annyira megszerettem, hogy ha formázni kellene, akkor is ez jönne vissza, egyszerűen imádom ezt a rendszert.
(#46899) daa-raa: Tényleg jobb, mint az XP, csak az elején meg kell szokni.
-
inkubator
aktív tag
válasz
Kryczek #45032 üzenetére
Fényképező gép (hagyományos) – 1500 Ft
Autós töltő (nem tudom mihez) – 500 Ft
Igloo 7200 (processzor hűtő borda 8cm-es ventilátor csavarozható rá) – 500 Ft
Laptop hűtő Thermaltake T4000 – 3000 Ft
pioneer onkyo equalizer – 10.000 Ft
lemezjatszo Technics sl bd22 – 12.000 Ft
Jamo hangfal par újszeru – 45.000 Ft
magasság: 34 cm; szélesség: 19 cm; mélység: 27 cm; mélynyomó átmérő : 14 cm 6 ohm 120 watt
Pioneer ct506 magnó deck – 12.000 Ft -
werszomjas
addikt
válasz
Kryczek #45032 üzenetére
Nem értem mit kell a vaterához érteni??
Ha a 80éves nagymamám azt mondja nem ért hozzá, akkor oké, de beírod a keresőbe h laptop hűtő, amelyik tetszik leütöd, és megveszed.
Sőt még város szerint is lehet keresni, ha nem akarsz postára várni/előre utalni.
Ráadásul csak vásárláshoz nem kell aktivált vatera fiók.
-
rambo4ésfél
senior tag
válasz
Kryczek #43013 üzenetére
cree led vagy power led ezen a vonalon indulj el én vateromnak vettem egy 5w-os cree ledes lámpát annak a fénye ahova fókuszál a lámpa még a tűző napon is látszik
brutális, sötétben pedig levilágítja a holdat
van itt lámpás topik is biztos tudnak tippet adni melyiket honnan mennyiért
-
Chesterfield
őstag
-
ati012
őstag
válasz
Kryczek #42620 üzenetére
A héten kerül hozzám egy szakadt szívódízel, ráállok és kikísérletezem hogy ne legyen sültkrumpli szag...
Megvalósítási ötleteket várok.
Én tippem: 2 tank, egyikbe olaj a másikba (kis 5 literes) gázolaj. Kapcsolhatóan hogy melyiket kajálja.
Ha leint, akkor mielőtt leállnék átkapcsolom gyorsan, pár nagy gázfröccs és máris nincs krumpli szag.
-
hernor02
tag
válasz
Kryczek #42614 üzenetére
Alaplap hibás K50AB alkatrészei eladók:
-QL-64 -es x2-es athlon processzor 5k
-2GB-os DDR2 800-as nanya memória 5k
-1GB-os DDR2 800-as nanya memória 2k
-15.6" HD LED kijelző 15.6" HD (1366x768) Color-Shine (Glare-type),Vesa Like
-hitachi 250GB-os 100/100-as merevlemez 10k
-akkumulátor
-billentyűzet (egy billentyű alatt a fehér keret eltört) 5k
-burkolati elemek
-N-es Wi-Fi
-töltőMég egyben van, tehát minden eladó belőle. Amire nem írtam árat, arra mondj te.
-
dbius
veterán
válasz
Kryczek #42465 üzenetére
Pl. Tennofoto. Online a legegyszerűbb.
-
rspeti
csendes tag
-
Papaj x
senior tag
válasz
Kryczek #41643 üzenetére
A kopogáséruékelő akár 7-8 fokot is tud módosítani az előgyújtáson, s az már relative nem kevés.. De előtte sok mindent megvizsgál, keveréket, CO kibocsájtást, stb stb.
Tehát ha rángat vele az ótó, akkor valami szenzor problemák lesznek, ettől feltélenül nem a full sévert dícsérem, ugyanis többet sem tankolok olyat, mert az amúgysem sok dinamikából jelentősen elvesz.. (fogyasztást nem is néztem rá..) -
rspeti
csendes tag
válasz
Kryczek #41641 üzenetére
Én is mindig OMV-nél tankolok, néha a 100-ast, azzal érezhetően jobban is megy, csak nem pénztárcabarát. Szívómotorba felesleges nagyobb oktánszámút, nem lesz jobb. Egyszer anno volt egy teszt valamelyik autósújságban, 110 lovas Avensisen 1! lóerő többletteljesítményt hozott. Turbómotornál más a helyzet, nagyobb a kompressziótűrése a 100-as oktánszámú benzinnek=nagyobb turbónyomás, több levegő, több üzemanyag, teljesítmény. A rángatás egyébként nem biztos hogy a benzin hibája, a modern motorokban van kopogásérzékelő, vezérműtengely-jeladó, ennek függvényében állítja az előgyújtást, befecskendezést, nem kellene rángatnia vele, tekintve hogy attól mert fuelsaver, még ugyanannyi az oktánszáma (kompressziótűrése) mint a sima 95-ösnek. Én rámérnék a lambda szondára.
-
RootRulez
félisten
válasz
Kryczek #41509 üzenetére
NAHÁT!! Ilyet is tud? Besza-behu.
mod: Behúztam az avatarom
-
gps76
őstag
válasz
Kryczek #41243 üzenetére
Vannak olyan vezérlők emelyek nem engedik át ezeket az infókat,én találkoztam már mindkét félével.
Eladó:
- Sony AD-5260(2011/03 gyártású) SATA DVD író. - 3.7 k
- Vodafone 845 kártyafüggetlen androidos telefon. - 10 k
- Hibás Philips 180P2 18"-os LCD monitor(foltos a kép rajta,mintha megnyomódott volna). - 4 k
- Hibás Philips 170B4 17"-os LCD monitor,ennek meg a polárszűrője van megsérülve néhány helyen,de működik. - 4 k
- Hibás 17"-os Fujitsu LCD monitor(a fujitsu embléma és a no signal váltakozik,nem veszi a gép adta jelet. - 2 k
- HP Deskjet 1000,új nyomtató,a patronok teli,vannak viszont csíkosan fognak. - 3 k -
-
Csöves
őstag
-
-
Cybertrone
veterán
válasz
Kryczek #36821 üzenetére
Nem szarok... a németnek is vannak árny oldalai... valaha minőség volt, most tucat szar
A francia autógyártás mindíg is a kényelemről, és a modernságról szólt, ezért is egyik rákfenéjük a bonyolult elektronika, és a hihetetlenül rossz szerelhetőség... annyi elektromos kacat van egyik másikban hogy ember legyen a talpán aki kiigazodik rajta! -
mexicanraven
senior tag
válasz
Kryczek #34306 üzenetére
Debrecentől 35km-re, egy 4k-s faluban a mobil és a vezetékes net is a t-home/t-mobile szolgáltatótól a legjobb.
Olcsók, egy kezemen meg tudom számolni hányszor volt baj vele, ha valami gáz is volt, egyből rendeztek mindent. 5 megás netünk volt, felhivtuk őket, hogy vállalunk hűséget meg minden, megy-e itt a 15 megabit? Megy persze, jó akkor megrendelnénk! Rendben, 3 nap a várakozási idő általában. Mire ez elhangzott már mértük a 15 megát, és küldtek egy munkatársat aki adott egy új modemet.
Sokkal jobb, mint a környék össze szolgáltatója. (legalább is itt)
Amikor Debrecenben laktam pár hónapot akkor a Diginél egy időben drazstikusan csökkent a sebesség. Felhivtam őket, erre a válkasz annyi volt, hogy nem tudnak vele mit csinálni, ha nem ettszik akkor bonthatok szerződsét...Perpill ennyit mértem:
-
sNORh
addikt
válasz
Kryczek #34205 üzenetére
Ez 2 oldalú, nem tudom halottad-e hogy éppen a szomszéd marikáról volt e szó, de én mint műszaki eladó is szoktam pont így járni. Mikor épp segítek valakinek aki már 20percet vár rám mint 3. vevő, mert nálunk 1 eladó 1 műszak, és elkezdem a mondatot és közénk áll: Segítel nekem, már fél órája várok rád, vagy mennyek máshova? ilyenkor eldurran az agyam, mintha nem látnák hogy egyedül vagyok, vagy asziszi ő marci akkor övé a világ? Várjon mindenki a sorára, mindenki ugyan olyan értékű ember hiába ott a zsebébe a pénz..
persze ilyenkor is csak ennyit mondhatok: Egy pillanat, kiszolgálom ezt a vásárlót, és segítek... De több a bunkó vásárló mint eladó, hozzám például direkt azért járnak, mert Debrecenbe bunkók az eladók, már 2 dicséretem is van a vásárlók könyvébe
Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gumi és felni topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Outemu Silent Peach V3 Switch Lubed Mute - 100 db
- MacBook Air 2020 13" Retina i5-1.10GHz 8GB/256G SSD, HUN BIll, kevés töltéssel, üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest