- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
hdanesz #45883 üzenetére
Ha nem sikerül akkor se csüggedj, ha elkezd szöszösödni, meg por meg miegymás, go a csap alá. Kicsit legyezed aztán próbálkozol újra. Bubikat nyomd ki egy műanyag személyivel, ha meg fel kell szedni a fóliát valami matricával szedjed fel ne az ujjaddal, és akkor nem marad rajta ujjlenyomat. Egy röpke fél óra alatt én is feltettem az enyémre, azóta is fent van, pedig már olyan mint a szántóföld, lassan cserére érik
-
hdanesz
őstag
válasz
hdanesz #44445 üzenetére
Nos, úgy döntöttem, hogy ma délután 17 óráig aki a legtöbbet ajánlja az Ipad2-ért, az viheti. (Új, csak kipróbált, fekete 16GB WI-FI, minden tartozékával, dobozával, garival)
Ajánlatokat privátban várok. Az aláírásomat fogom frissíteni az aktuális árral, hogy ne a debreceni topic-ot szemeteljem tele hozzászólásokkal.
üdv,Dani -
hdanesz
őstag
válasz
hdanesz #40009 üzenetére
Canon Powershot SX40 HS fényképező továbbra is eladó.
2napos, az eladás oka: kihasználatlanság.
Irányár: 105ezer ft.Gari, doboz, mindene megvan. hivatalos helyről vásárolt, nem neten rendelt.
-
doktor úr
aktív tag
-
werszomjas
addikt
válasz
hdanesz #37331 üzenetére
Azt nyugodtan megírhatod melyik bolt, hadd tudjuk mi is
Amúgy simán vidd vissza, ha nem adják vissza a pénzt írj a vásárlók könyvébe, miszerint újként árulták, és te használt terméket kaptál, ott általában engednek a nyomásnak (ha valóban igazad van és tényleg használt és ők is tudják ezt).
Amúgy írj levelet a Fogyasztóvédelemnek, kérdezd meg tőlük, mi a teendőd. Egész gyorsan válaszolnak, nagyon segítőkészek. És a boltban is mondd el ezt, hogy felveszed a kapcsolatot a fogyasztóvédelemmel.
Ezeket nem szabad annyiban hagyni.
-
MY2K
aktív tag
válasz
hdanesz #36928 üzenetére
Ha van netbankod akkor megnézhető mennyi van beállítva. Ha nincs akkor hívod a kólcentert vagy bemész személyesen. Legyünk már kreatívak!
-
-
RootRulez
félisten
válasz
hdanesz #26153 üzenetére
Én már gondolkodtam azon, hogy milyen rossz lenne fényképezőt eladni/meghirdetni, mert mivel csinálnék róla képet
Sőt egy teló eladásom olyan volt, hogy nem volt róla mivel képet csinálnom
Bár 1-2 napon belül kiköszörültem a csorbát és ~10MP-es képekkel dörgöltem az érdeklődők orra alá
-
Kickass
őstag
válasz
hdanesz #23199 üzenetére
Penzeseket csak ajanlani szoktak, en is hozzajuk fogom vinni
-
Kryczek
aktív tag
válasz
hdanesz #22311 üzenetére
megéri a balhét az a 2db fotó? ha nincs a telón külsérelmi nyom, nem hiszem hogy nagy kár érne. Persze tudom hogy ez elvi kérdés de ha van rá időd, türelmed meg energiád...
Értem amúgy a problémát hogy azért veszel újat meg minden, és jogos is csak most ha ebből nincs károd akkor szerintem tökmind1. Valószínűleg nem 30 óra volt az a 2 hívás, és szinte biztos h SIM nélkül beütöttek vmit mert vki megnézte mondjuk. Ettől függetlenül jogos és érthető a felvetésed.
-
-
werszomjas
addikt
válasz
hdanesz #15041 üzenetére
Ez ellen tenni kb semmit nem tudsz, ezek a kereskedők olyan bőrt növesztettek már az arcukra hogy azt elképzelni sem tudod
Sztem ne akadj ki ezen, nézd meg mennyibe kerülnek hasonló korú autók, hasonló felszereltséggel és állapotban, így lesz egy kb képed mennyit ér, ha drágán adja, alkudj, se a netes, se a kereskedős ár nem végleges, döntsd el magadban mennyit ér az autó neked, és próbálj megegyezni a kereskedővel, ha látja hogy komolyan érdekel, megvan rá a pénzed akkor engedni fog úgyis.
-
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
hdanesz #14410 üzenetére
4030
DEBRECEN Diószegi út 36.
52-437-353 itt próbáld megA SUMI AGRO kis- és nagy kiszerelésű növényvédőszerei és lombtrágyái beszerezhetők a hazai forgalmazóknál, vetőmag és növényvédőszer boltokban. Az alábbiakban ismertetett SUMI AGRO partnerboltok folyamatosan minden termékünkből tartanak készletet.
-
fenergie84
addikt
válasz
hdanesz #12919 üzenetére
Ha regadót kell fizetni, akkor valószínű, hogy nincs, vagy csak ideiglenesen van forgalomba helyezve az autó itthon, tehát, ha Te megvásárlod, megkapod hozzá jobb esetben papírokat (gondolok itt a vám okmányra is) és neked kell intézni a befizetést a forgalomba helyezéskor...
SzerintemIsee: nekem is csinált ilyet a régi konfigom, szét kell húzni az alaplapra csatlakoztatott dolgokat, majd visszadugdosni, ez nálam bevált!
-
Kryczek
aktív tag
válasz
hdanesz #12698 üzenetére
továbbra sem értem mi értelme egy okos telefonnak, mobilnet nélkül.
wi-Fi szórványosan ha van, ugyebár ez nem NY city hogy egymást éri a free Wi-fi. 990 ft egy nyomorult 100mb-os net és nincs túlforgalmazási dij kvázi a mobilon korlátlanul használható. nem hiszem h eget verő összeg volna, pláne h az említett 60 ezerből hány hónap kijött volna. Mind1 ezt szeretem a magyarokban, h mindent ki lehet magyarázni, de akinek ilyen a felfogása, az ne vegyen 70ezres okos telefont (és most nem feltétlen arra gondolok aki pórul járt, őt továbbra is sajnálom, nem tehet róla hogy bénázott a teló), mert gyakorlatilag semmire nem jó net nélkül. (maximum a pénzügyi helyzetünk"ál"kivetitésére)
Ezt a wi-Fi dolgot meg hagyjuk már, mert nem az irodában meg a mcdonald's-ban akarom az állítólag hordozható kütyüt használni....Ha egy ilyen telón nincs net akkor mitől jobb mint a 9000ft-os egyszerű változat? Gondolkodjunk már! Egy iPhone-t se azért veszek meg CSAK hogy smst küldjek rajta meg telefonáljak, meg h lássák a többiek, hogy de fasza gyerek vagyok....
Ez pont olyan mint amikor a sok hülyegyerek, veszi az 1,4-es Golfot, halálra cicomázza meg hi-Fi-zi, aminek az árából egy TDI is kijött volna. De nem baj, mert magyar "hülye kopasz" gyerek vagyok. Lényeg hogy menő legyen, a lámpánál meg egy 20 éves 50-es robogó is otthagy...
Aktív témák
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest