Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
-SUICIDE-
csendes tag
Ez pontosan így van! De! Pont tegnap telepítettem egy ismerősnek Debian Etch-et. Direkt kipróbáltam hogy nem adok meg hálózati tükröt neki, hogy akkor ugye levileg a dvd-ről nyomatja fel a cuccot, és úgy gyorsabb lett volna az install! Kb 50 csomagot telepített a dvd-ről a többit meg töltötte a netröl
Szóval érdekes dolog ez! -
-SUICIDE-
csendes tag
-
-SUICIDE-
csendes tag
válasz
Rickazoid
üzenetére
tehát akkor kezdésnek mondjuk egy a sok közül:
Az első dvd-én minden rajta van a mi szükséges egy alap rendszer telepítéséhez! Sőt még több is.
ha ubuntut konzolos módban telepitetted, bár gondolom nem, na Debian szinte full ugyan az.
Minden lehetőséget felajánl a telepítés során, ez biztos! Net beállítást, választhatsz hogy akarsz e szabvány rendszert, akármilyen kiszolgálót, laptop-támogatást, stb. A monitor felbontásokat is beállíthatod, felajánlja, tft-nél ez is biztos. Nem bonyolult telepíteni, de az tény hogy win, grafikus, live cd-és ubuntu után picit más!
és tényleg rengeteg jó, magyar leírás howtoo is található. Egyébként milyen verziot töltöttél le pontosan. Ugyan is van három: Etch, lenny, Sid! Szólok előre nem lesz alapból sem nvidia, sem ati driver fent, ezeket is mind magadnak kell utána feltenni. Összeségében én nem ajánlanám így "elsőre" a debiant. De te érzed
-
-SUICIDE-
csendes tag
válasz
Tuschke
üzenetére
Őőőő, nem! Pontosabban: ha netinstall cd-ről telepít akkor (is) beállítja/hatja a netet. És itt nem kap gnome-ot meg semmit, ez tény. DVD-ről telepítve is van mód beállítani már az elején a net-et. Söt ha DHCP akkor meg ugye jobb esetben teendője sincs. DVD esetben ha mindent tényleg alapon hagyott akkor az asztali környezet az tuti ki van csillagozva, ergo települ a gnome! Ezért ölre megyek

-
-SUICIDE-
csendes tag
Sziasztok.
Etch vagy Lenny alatt használja valaki esetleg a Zapping-ot?
Nekem el sem indul
-
-SUICIDE-
csendes tag
Hi.
Érdeklődnék van e esetleg valakinek tapasztalata, Debian alatt Matrox G450 Marvel eTv Vga-val? Konkrétan van e, tartalmazza e, létezik e esetleg debian alatt valami értelmes driver e vga-hoz? Sajna Ubuntu alatt "csak" G200 "álltalános" driver van. Miálltal még egy Conky-tól is lefagy minden
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- MIUI / HyperOS topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mozilla Firefox
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Szóval érdekes dolog ez!