- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#45997568 #8058 üzenetére
Nemigen van választásom a video alrendszert illetően, ez egy laptop és csak HD530 van, nincs más. Azért kérdeztem a 9-est, mert a 8-as testingre épülő Mint tearingelt, a legújabb már nem. Sajna azonban olyan szinten felhasználóbarát a rendszer, amit nem tudok tolerálni, így váltani szeretnék - de csak akkor, ha problémamentes. Ubuntu egyáltalán nem jöhet szóba, Kali lehetne, de ha jól tudom, az is 8-as Debianra épül. Megvárom a Debian 9-et, láttam, hogy most volt feature freeze, remélem, hamarosan meglesz a stable is.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
-
tlac
nagyúr
válasz
#45997568 #7955 üzenetére
huh, én mindig ki akartam volna próbálni ezt, de ahogy olvasgattam régebben eléggé hardverfüggő, hogy épp megy-e
nekem is 4790K van, szóval ez legalább nem okozna gondot
alaplap és a videokártya már kérdésesebb (asus z97i, régi gtx titan)jöhet egy bővebb leírás, szívesen olvasnám
ablakban nem lehet valahogy futtatni a vm-et?
-
spammer
veterán
válasz
#45997568 #7747 üzenetére
És az összehasonlításnál mindkét böngésző teljesen ugyanaz a verzió volt? Csak mert az Iceweasel egy rebrand, tudomásom szerint a kódba nem nyúlnak bele (szerk: de, kap némi patch-et, de az nem okozhatna ilyen mértékű különbséget). Az IceCat, ami GNU fork, ott már kiherélnek belőle dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali fotós kérdések órája
- Subaru topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest