- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Chakrán tedd fel a pulseaudio és pulseaudio-alsa csomagokat a pacmannal. Egy restart után valszeg minden helyre fog jönni, mert átveszi a pulseaudio a beállítások szerepét, de sokkal komolyabb, mint az alsa.
Nálam 3 hangkari van, alsában még a default hangeszköz is minden bootnál megváltozott, meg jöttek az eszköz eltávolítva szövegek, mint nálad. - bár ez Debian + kde esetén is így volt, csak ott még nem tudtam, mit kezdjek vele. -
malwy
senior tag
Nos Chakrán vagyok. Ellenőriztem alsamixert, itt sem tudom a hangerőt szabályozni. Keserűen érint, de legalább alkalmazásokból, hardveresen potival tudom végülis szabályozni.
alsa 1.0.24-es, ugyanúgy ICE1724nek ismerte fel, ugyanazok a kapcsolók vannak csak, annyi eltéréssel, hogy van hang, míg debianon nincs...
Szerk: És minden egyes indításnál kiírja a Chakra, hogy ICE1724 eszközt eltávolították a rendszerből. Törölje illesztőprogramokat stb.? (emlékezetből idéztem-->memoriter, vmi ilyesmi)
Ha töröltetem eltűnik, egyébként meg csak bővül a lista. De mindig csinál egyet, amit alapértelmezettként használ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Napelem
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest