- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
gilfoyle
üzenetére
Nálam is az megy már azóta, mióta utoljára írtam. Fent van még persze a KDE is, de nem nagyon használtam azóta sem. Egyszer-kétszer be lett indítva, de inkább ez az i3 megy.
Egyelőre nekem is nagyon bejön ez a tilinges wm. Nincs semmi faxni, csak a lényeg. Erre vágyom már régóta, csak a löket hiányzott (köszi Iscariah!), hogy nekiálljak, meg pár hét szabadidő. Persze van mit dolgozni rajta, hogy olyan legyen és úgy működjön, ahogy én szeretném, de mivel most nyáron van egy kis időm, ráérek ilyesmikkel szórakozni.
Az i3 mellett felraktam és használom a spammer által sokat emlegetett ranger fájlkezelőt is (legalább egy hete nem láttam gui-s fájlkezelőt!), meg persze az eddig használt Kate helyett a vim megy (atya ég, miről maradtam én le eddig!); az is nagyon jó! Még majd neki kell esnem a rxvt-unicode beállításának is (hol kezdjem el?), mert egyelőre még a Konsole az alapértelmezett terminál, de a ranger nem él teljes értékű életet ebben. Nézegettem, hogy az eddig használt Okular pdf-olvasót is lecserélem mondjuk apvlv-re, ami vim-es keybind-ekkel működik. Szóval van meló ezerrel; azt se tudom, melyiket állítgassam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs