- Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Nem hagyott nyugodni a dolog, úgyhogy virtualboxban felhúztam egy gnómikus Debiánt (next-next-finish), ráraktam a backportsból a 8-as openjdk-t és azzal is tökéletesen működik az abevjava. Valami DE komponens hiányzik akkor neki, csak tudnám, hogy honnan tudom ezt kideríteni... Meditálok rajta még egy sort...
Szóval a Debian továbbra is fasza, csak én vagyok béna.
-
Raynes
tag
[moderálva]
Nagyon igaz viszont, hogy a linuxos Java azért is jobb a windowsosnál, mert nem kell telepíteni. Tényleg csak kibontod egy mappába, egy scriptben megadod ennek megfelelő környezeti változókat és kész, működik, nem kell vele teleszemetelni a rendszert, lehet fent több verzió is, 7-es, 8-as, meg amit csak akar az ember, Windows alatt ezt sem lehet, mint még sok mindent, amit Linux alatt lehet.
[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FC25 PS5 játékszoftver
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest