- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
honda 1993 #6225 üzenetére
Linuxon nem úgy működnek a dolgok, hogy letöltök a netről mindenféle fájlt, telepítgetem őket és aztán vagy hoznak magukkal egy csomó ganéjt, vagy nem.
Linuxon csomagkezelőt használjuk (egyfajta store, csak ingyenes minden), ahonnan kiválasszuk a nekünk kellő dolgokat és – a kezdők egy csicsás felületen egy-két kattintással, a hozzáértőbbek egy rövid terminálos paranccsal – feltelepítik azokat. Ennyi. Nem kell itt semmit keresgélni a neten, mindenféle bizonytalan eredetű weboldalról. Minden adva van az adott disztribúcióhoz a csomagkezelőben. Ez a megoldás fényévekkel jobb megoldás, mint a windowos féle neten keresgélős.
A Windows is ebbe a csomagkezelős irányba fog elmenni a jövőben (röpke 20 évnyi lemaradással), ha jól olvastam pár hete... -
lev258
veterán
válasz
Nem annyira a Linuxon múlik, mint amennyire a gyártókon. Intel-hez még csak telepíteni se kell.
-
válasz
Igazad van, neked Win való, bár azt nem igazán értem, hogyan jelentheted ki valamiról, hogy lehetne jobb is, amiből egy kukkot sem értesz!
Ne offoljuk tovább ezt a fórumot, ha lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest