Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Na de a hivatalos debian telepítő image-ben található .exe is ugyanúgy lyukra fut. Lásd előző hozzászólásom 2. képét.
Vagy ki kell(ene) venni a telepítőből, vagy fel kellene készíteni a W10-el való együttműködésre. Mert a jelenlegi állapotában tényleg csak arra jó, hogy a kezdőket elvigye egy zsákutcába.
-
warchef
tag
A másik hdd-re felraktam egy Mintet most, aztán bebootolt a gép. Tudom, hogy hülyeséget csináltam azzal, hogy menet közben rádugtam az SSD-t, de nem romlott el (egyenlőre) semmi . Ekkor újraindítottam a rendszert, majd simán elindult a Mint, ahol látta az összes, Debian által létrehozott partíciót.
-
honda 1993
senior tag
Mondjuk nem igazan sikerul kihamoznom ebbol, hogy pontosan mi is ez. ( csak reszben)
De nem ertem hogy minek kellene ez nekem egy driver telepiteshez. ( bar mondjuk amit linkeltel azt letoltottem, es telepitesnel hibat irt.

Mondjuk a haverom azt mondja hogy be kell irni a terminalba (shit+f2) hogy apt-get update, es allitolag ez megoldja a problemat. de nem tortent semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Autós topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő