Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Kempingezés és sátrazás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
stopperos
senior tag
válasz
bambano
üzenetére
Be lehet a minimal steps-et kapcsolni, így minimálisra lehet csökkenteni az egy körben frissülő csomagokat.
De frissítéskor csak akkor kérdez, ha config fájlt akarna felülírni (unattended esetén ilyenkor az N-betűt fogadja el). A szolgáltatás újraindítást meg nem tudom hogy csinálja, nekem csak a security frissítések jönnek így. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano
üzenetére
Oké, ne frissüljön semmi fontos, elég ha a böngésző meg a flash. Ezek kérdés nélküli frissítése csak nem dönti be a rendszert?
Amúgy Gnome3-as Debian zokszó és kérdés nélkül engedi az automatikus frissítéseket a háttérben, őket nem zavarta ez a kérdés.
Mondjuk mikor néha kérdez valamit mondjuk konfig fájl különbözőség miatt az apt és lehet választani 6-7 lehetőség közül, ott igazából én is tanácstalan vagyok és jobb ötlet híján nyomok egy igent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ableton Live 12 Suite Education
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest