Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- czundermák: Shikoku Henro #1 Költségek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
meone
tag
Köszi szépen
az egyszerűbbel oldottam meg, betettem autó loggolásra és a progit meg indítópultba. Ez csak egy ideiglenes megoldás volt mostanáig.Most viszont sikerült egy külső IP-t kapnom a szerverhez, így vissza szándékozom állítani a régi állapotot.
Keresnék valami komplex le írást, hogy hogy kell beállítani a VNC-t, hogy ugyan így fusson mint a teamwiever, csak annyi különbséggel, hogy a gép újraindítása után mielőtt be kéne lépnem már akkor eltudjam érni a gépe, és kvázi már onnan tudjak be loggolni.
Vagy esetleg valami más ötlet valakinek, hogy hogy tudnám elérni a gépe praktikusan távolról?
Az én gépem Windows XP.Meg időközben felmerült egy másik problematika is.
Ezt a tutorialt használtam telepítésnél:[link] (a phpmyadmint nem tettem fel majd webmint teszek fel rá)és az ISP konfig úgy jelzi ki a FTP szervert, hogy offline nem működik. néztem a futó processzek között viszont ott van.
Esetleg valakinek valami ötlet, hogy mit kellene még alakítanom.A Clamav vírusirtót, hogy tudom letörölni?
Szintén a fenti linket használva tettem fel azt is.Köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az egyszerűbbel oldottam meg, betettem autó loggolásra és a progit meg indítópultba. Ez csak egy ideiglenes megoldás volt mostanáig.