- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, nem igazán értem. A su-val lépek be a terminálba rootként
Én se nagyon, sose érintett, így bakfitty, ha kihagyod a root jelszót, akkor mindet sudo-val tudsz csinálni, persze nálam mindig egy felhasználós volt minden gép. Ezeken is ment a su, de annyi értelme lenne, hogy ha hosszabb ideig kéne terminalban paranozgatni, akkor nem lépne ki a root jogom 5 perc múlva és nem kéne többször leírnom a sudo szócskát.
orbanelftars@Mint-20-3c-8570p:~$ sudo su
[sudo] ubyegon jelszava:
root@Mint-20-3c-8570p:/home/ubyegon#Ok, ez most Linux Mint, nem pont úgy van itt, mint Debianon.
régen amúgy XP meg Millenium alatt kelt-feküdt a rendszerem, mert minden Warezos sz*rt összeszedtem, ami csak létezett. Míg el nem kezdtem dolgozni, addig crackelt játékon kívül más nem volt a gépemen, velük együtt meg jöttek a sz*rok is.
Ez anno sokaknál így ment.
Utáltam telepítések után a virusírtó meg tűzfal felrakását, aztán jelzett is gyakorta a virusírtó, de valamit mindig bekaptam ettől függetlenül. Nyilván ma már nem így csinálnám meg kb azóta vannak is jogtiszta Wines licenszeim, mióta nem használok Wint.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cyberpunk 2077
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Crypto Trade
- alza vélemények - tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest