- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#63718632 #9976 üzenetére
Sajna tényleg az van, amit írsz, még talán 7-ig jó volt minden, de emlékeim szerint a 8-nál már volt gondom, live-ból telepítettem és a GRUB-ot nem rakta fel normálisan, szívtam vele, míg aztán írták valamelyik topikban, hogy ne live-ból telepítsem és akkor jó lesz....most nemrég meg behozták ezt a Calamaris helpert, persze a régi telepítősegédes kezdőknek kicsit nehézkes volt ez tény, de jóval részletesebben lehetett megcsinálni a telepítés beállításait, plusz már ekkor lehetett screenshotot is készíteni!
Ha képben van az ember debianilag, akkor ezek nem olyan eget rengető problémák. A kezdőket viszont meg tudja szívatni rendesen.
Én soha nem értettem egyet azokkal, akik kezdőnek Debian telepítését javasolták! Persze ha van kis affinítás a dolgok megismeréséhez, akkor hasznos lehet, amúgy meg ott a konyhakész disztrók garmadája!
Valóban sok kezdő megszívta, hogy csinált root jelszót is, utána már csapdában is volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest