- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
naja
aktív tag
válasz
#63718632 #9793 üzenetére
Csak röviden, mert már úgy is mindegy: Pédául amikor a TV-t kikapcsoltam, az analog output ra visszaugrott pulse audio. Amikor vissza kapcsoltam, akkor sem ugrott vissza HDMI-re. A default gomb nem működött, egyszerűen nem jegyezte meg. Cfg file-ban átírva default audio sinket sem segített. Az ilyenekkel masszírozásával már rég messze kiléptem, az alap-júzer komfortzónámból. Sokat tanultam általa, hogy mi-hogyan-és-miért van, de ezek olyan tudományok, amiket inkább elfelejtenék.
Akkor már inkább legyen pár GB-tal nagyobb az install és pár száz MB-tal nagyobb a memória használata a rendszernek, de működjön.
Amúgy semmi baj az XFCE-vel azon túl, hogy bár lightnak tűnik, mégis meta package, és vért pi**l az ember, ha mégis minimálra akarja szabni.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Asztrofotózás
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Ingatlanos topic!
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- ALIENWARE Area-51 R5
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest