- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- .LnB: Need for Speed Underground (Nosztalgia)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davidkoma
tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
A szkenner egy scsi-s, usb-s őskövület, egy grafikai stúdióban használták Mac-es környezetben. Igen csodálkozott a hölgy, akitől vettem, hogy pc-hez használnám.
Viszont az LMDE alapból kezelte.(Ez másnak talán evidens)
Nullához konvergáló Linuxos tudással (nem buzerálom, csak használom) meg némi optimizmussal "sejtettem", hogy menni fog. Úgy is lett!
Az Open Office-os telepítéssel most ugrottam előszőr mélyvízbe, hogy nem tárolóból előkészített csomagot telepítek, hanem terminálból, parancsokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gitáros topic
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs