Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davidkoma
tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
A szkenner egy scsi-s, usb-s őskövület, egy grafikai stúdióban használták Mac-es környezetben. Igen csodálkozott a hölgy, akitől vettem, hogy pc-hez használnám.
Viszont az LMDE alapból kezelte.(Ez másnak talán evidens)
Nullához konvergáló Linuxos tudással (nem buzerálom, csak használom) meg némi optimizmussal "sejtettem", hogy menni fog. Úgy is lett!
Az Open Office-os telepítéssel most ugrottam előszőr mélyvízbe, hogy nem tárolóból előkészített csomagot telepítek, hanem terminálból, parancsokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- ARC Raiders - Máris túl 4 millión
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest