- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet19
csendes tag
válasz
ubyegon2 #9044 üzenetére
Igen, emlékszem, múltkor már mondtad
. De amúgy nincs semmi bajom a Debiánnal. Az egyik asztali gépemen fut, plusz virtuál gépen is ismerkedem vele és szerintem nagyon király. A párom laptopjára akarom felrakni és ott rosszalkodik. Most már tudom hogy arra nem való, mert nem stabil rajta, és nem tudom a tapipadot sehogy sem életre kelteni. Amúgy nagyon tetszik és a nagy gépemre is ezt fogom feltenni csak még ismerkedem vele egy kicsit. Egy csomó mindenre kíváncsi vagyok még, pl. a fájlrendszer, particionálás, ha valami gáz van és újra kell rakni a rendszert akkor azon a partíción amin vannak az adataim megmaradnak-e sértetlenül mint a winnél C:, D:, stb. Hova települnek a programok és hogyan .stb. Úgyhogy sok mindennel nem vagyok még képbe.
Egyedül a laptop miatt kell valami más ami normálisan tud futni rajta és van hozzá végre tapipad driver.Igen már kérdezted hogy miért választottam a Debiánt: Mert régebben volt egy VPS-em amin Ubuntu 10.04 volt ha jól emlékszem, akkoriban webre programoztam php, mysql ..stb és ott ismertem meg a Linuxot. Egyszer kaptam cd-n egy debiánt, amit felraktam egy gépre itthon szerverként és gondoltam most kipróbálom grafikus környezetben is. Meg persze folytatom a programozást csak most már inkább C, C++ amihez a legjobb egy Linux.
Az MX leírásánál i386-van 32 vagy 64 bitere https://distrowatch.com/table.php?distribution=mx
Köszi a linket, holnap letöltöm, feltuszkolom a laptopra aztán meglátjuk mi lesz.
Apollyon: köszi holnap kipróbálom.
Bici:köszi neked is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest