- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavalkád
senior tag
válasz
s1999xx #8909 üzenetére
felmegy a java az apt-al, de a java 64 bites, ami nekem nem jó, az eclipse meg hibaüzenettel el sem indul. hivatalos oldalról lett letöltve. nem kell nekem spéci debian, a Banana-n is debian van, ezért tettem fel a PC-re is ezt, hogy ne legyenek kompatibilitási gondok, a PC-n fejlesztett szoftver fusson a Banana-n is. lehet egyszerűbb lenne az ubuntu, fogalmam sincs a Linuxhoz, mint írtam.
köszönöm a segítő szándékot, nagyra értékelem, de nem akarom én ezt a problémát önerőből megoldani (erre sem időm, sem energiát, türelmem meg végképp nincs), hanem keresek valakit aki megcsinálja nekem fizetség ellenében. úgy néz ki már találtam is egy kollega jelentkezett privátban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Asustor NAS
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Vicces képek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- OLED TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest