- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavalkád
senior tag
válasz
s1999xx
üzenetére
felmegy a java az apt-al, de a java 64 bites, ami nekem nem jó, az eclipse meg hibaüzenettel el sem indul. hivatalos oldalról lett letöltve. nem kell nekem spéci debian, a Banana-n is debian van, ezért tettem fel a PC-re is ezt, hogy ne legyenek kompatibilitási gondok, a PC-n fejlesztett szoftver fusson a Banana-n is. lehet egyszerűbb lenne az ubuntu, fogalmam sincs a Linuxhoz, mint írtam.
köszönöm a segítő szándékot, nagyra értékelem, de nem akarom én ezt a problémát önerőből megoldani (erre sem időm, sem energiát, türelmem meg végképp nincs), hanem keresek valakit aki megcsinálja nekem fizetség ellenében. úgy néz ki már találtam is egy kollega jelentkezett privátban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest