- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zed895
csendes újonc
válasz
bambano #8883 üzenetére
Oke, ez logikusan hangzik, de hogyan allitom be a -jar kapcsolot? Problakoztam ezzel:
hellowolrd.jar ikonjan jobbklikk, "open with other applications", mivel alapbol nincs a listan megadom neki, hogy
/usr/bin/java -jar
Es ekkor sem csinal semmit. Az a gond, hogy annyi ilyennek problakoztam mar, hogy mar van 6 javam a listan, de egyik se latom, hogy micsoda (pl. benne van e a -jar kapcsolo), mivel egyszeruen nem szerkeszthetoek, csak kivalaszthatoak. Pedig tudom, hogy trivialis a megoldas mert kb. egy eve volt ugyanez a problemam (akkor Minecraft miatt kellett a jar-t futtatni) es akkor is megoldottam valahogy, de nem emlekszem, hogy hogyan es azota uj alaplap miatt uj rendszer van (az is debian volt cinamonnal).Amugy mar azt sem tudom, hogy executable legyen vagy ne az akarmi.jar file...
Koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest