Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zed895
csendes újonc
válasz
bambano
üzenetére
Oke, ez logikusan hangzik, de hogyan allitom be a -jar kapcsolot? Problakoztam ezzel:
hellowolrd.jar ikonjan jobbklikk, "open with other applications", mivel alapbol nincs a listan megadom neki, hogy
/usr/bin/java -jar
Es ekkor sem csinal semmit. Az a gond, hogy annyi ilyennek problakoztam mar, hogy mar van 6 javam a listan, de egyik se latom, hogy micsoda (pl. benne van e a -jar kapcsolo), mivel egyszeruen nem szerkeszthetoek, csak kivalaszthatoak. Pedig tudom, hogy trivialis a megoldas mert kb. egy eve volt ugyanez a problemam (akkor Minecraft miatt kellett a jar-t futtatni) es akkor is megoldottam valahogy, de nem emlekszem, hogy hogyan es azota uj alaplap miatt uj rendszer van (az is debian volt cinamonnal).Amugy mar azt sem tudom, hogy executable legyen vagy ne az akarmi.jar file...
Koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Túra és kirándulás topic
- Pánik a memóriapiacon
- RAID
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 10. nap: Cassette Beasts
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Magisk
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest