Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: Zsebszámológépek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
olivera88
üzenetére
Erre gondoltam:

Ha nem az van beállítva, esetleg érdemes lenne empty session-nel megpróbálni.A másik megoldás a sh4d0w által javasolt módszer, ha még nem laktad be nagyon. Vagy egy új felhasználó létrehozása.
(#8232) tlac
Én mindig utáltam a KDE-t, átlagban 2 óráig bírtam, aztán töröltem a gépről.
Azonban az openbox után valami újra vágytam, és többek között az Activities nagyon bejött, ill. a Dolphin a legpraktikusabb file manager számomra (persze Thunarral is elvoltam).
1-2 hónapja már KDE-t használom napi szinten és általában véve eléggé bejön, igaz Arch Linuxnál nem volt ennyi gond vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- sziku69: Szólánc.
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- BestBuy topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Beszámítás! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azonban az openbox után valami újra vágytam, és többek között az Activities nagyon bejött, ill. a Dolphin a legpraktikusabb file manager számomra (persze Thunarral is elvoltam).