Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk #7504 üzenetére
Nem teljesen ugyanarról, ráadásul bob.zxr fórumtársam (#7502)-e sem ezt támasztja alá, de itt sem ugyanarról beszélünk, nagyon nem tudunk egyetérteni, bár ha igaza van, hogy én nem is értem, amit írok, akkor talán mégis csak azonos platformon vagyunk!
(#7505) bob.zxr
OK! Majd ha Phoronix leszek, akkor talán.Te meg írd le, mennyi írás terhelést jelent ugyanez szerinted! (már csak azt nem értem, miért használsz mégis noatime-et)
Egyébként nem ez volt a kérdés, hogy mennyi teljesítmény növekedés érhető el, hanem az, hogy mire valók az atime opciók!
Ugye nem politikai pályára készülsz, mert olybá tűnik nekem utóbbi hsz-eid alapján!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt a Battlefield 6, óriási az érdeklődés
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest