Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
Apollyon
üzenetére
"Más: Debianon lehet egyáltalán notebookkal wifi és ethernet között kapcsolgatni anélkül hogy a networking-öt restartolnom kellene? Mondjuk xfce alatt"
Nálam Gnome alatt simán működik az, hogy ki- és bekapcsolom, valamint váltogatom a vezetékes netet és a wifit.
Gnome alatt (de lehet, hogy más DE alatt is – nem tudom) a vezetékes net nem kikapcsolható, ha az UTP-kábel be van bedugva. Én a következő módosítást csináltam annak érdekében, hogy a vezetékes net is ki- és bekapcsolható legyen a gnome-os felületről:# nano /etc/NetworkManager/NetworkManager.conf
managed=false --> managed=true
majd...
# /etc/init.d/network-manager restart
# /etc/init.d/networking stop
# nano /etc/network/interfaces
allow-hotplug eth0 --> #allow-hotplug eth0
iface eth0 inet dhcp --> #iface eth0 inet dhcp
# /etc/init.d/networking startMindezek után újraindítani a gépet!

Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest