Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Apollyon
üzenetére
Megnézem, hogy mire jutok a SUSE-zal aztán előveszem megint a Debiant. SUSE alatt is kidőlt a xorg de csak az, itt minden más működott. Eddig ez a legstabilabb rendszer (ha a xorg összeomlását is stabilnak veszem
), még a Debian is hasonlóan viselkedett mint a többi. Most már biztos vagyok benne, hogy a videó driverrel van a probléma.
Egyébként megnéztem, hogy hogyan kell terminálból feltenni a Debiant, nem vészes. Expert és netinstall lesz a menü.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), még a Debian is hasonlóan viselkedett mint a többi. Most már biztos vagyok benne, hogy a videó driverrel van a probléma.