Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laprasi991
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy fél év után végre kikapcsoltam az itthoni serveremet hogy kifújjam belőle a port, viszont visszalapcsolni már csak egyszer tudtam.
Betöltött a Debian, Torrentfluxba berakosgattam újra a letöltéseket, szépen el is indultak, közben FTP-n keresztül fájlokat másoltam róla egy másik gépre. Itt egy furcsa dolog történt, ugyanis a TotalCommander a bejelölt 4 fájlból csak 2-t szedett le. Gondoltam megpróbálom újból. Bemegyek a könyvtáramba, üres. Ezután újra csatlakoztam FTP-vel a könyvtáramhoz, de megint üres. Ezután nyomtam egy restartot, és vártam. Már el telt 10 perc de a server gép még mindig nem akart megjelenni a hálózaton. Rákötöttem a monitort, és azt látom, hogy ''Disk check error'' vagy valami ilyesmi, és hogy nyomjak Ctrl+D-t a folytatáshoz. Folytattam, betöltött a rendszer. Bemegyek a mappámba, hosszasan tölt, de semmi. Ezután fogtam és beraktam a Windowsos gépbe a vinyót. Ott egyszerűen kifagyasztotta a gépet az, amikor a mappámat akartam megnyitni. Ezután egy USB-s házon keresztül rákötöttem még a laptopra is, mert azon is Debian van, hátha mondd rá valamit. De semmi. A mappa továbbra is üres. Mi okozhatja ezt a problémát? A vinyó ment volna tönkre, vagy egyéb probléma van, és egy esetleges újraformázás / telepítés megoldaná a gondot? Túl fontos adatok nincsenek az adott mappában, az adatbázisokat meg a wwwroot-ot sikerült lementenem. Viszont ha tudtok valami megoldást arra, hogy hogyan szerezzem vissza a fájlaimat, azt megköszönném.
Elnézést ha kicsit össze-vissza van, de késő is van meg ideges is vagyok.
Előre is köszönöm a segítséget!
Szerk: amikor először nem jött be a mappa, akkor a torrentek még mentek, amik szintén ebben a mappában vannak. Érdekes :S
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- MIUI / HyperOS topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mozilla Firefox
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Milyen autót vegyek?
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest