Hirdetés
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
válasz
3.Aragorn
üzenetére
IM-822 Handheld Ore Cutter Line Gun a neve, magyarul meg már nem tudom, nem rémlik. Ezt meg a Plasma Cutter-t használtam már az elejétől fogva, csak ezt a kettőt fejlesztettem, a végén bitang erős lesz mindkettő. Gócok miatt nem kell aggódni, az a lényeg, hogy mindenhova nézz be, mert némelyik el van rejtve elég rendesen... Ne használd fel a gócokat ajtók nyitására, mert csak pazarlás, én is így buktam 3-4 gócot még a játék elején. Általánosságban elmondható(legalábbis ezt figyeltem meg), hogy olyan 2-3 góc/pálya legalább található(lehet több/kevesebb). A ruhámat teljesen felfejlesztettem, meg a plasma cutter-t is, az ore cutter-nél sajnos csak az elejét tudtam kirakni, aztán vége lett a játéknak.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- OLED TV topic
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Újszerű Asus 15,6"FullHD,10.gen.Core i7(8x3,7Ghz)MX330 2/4GB DDR5 VGA,Vil.bill,12-40GB/256-512SSD+HD
- BONTATLAN DOBOZOS LENOVO LOQ 17 // i7-13650HX // 24GB RAM // 1TB SSD // RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest