Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kvelstadt

veterán

válasz wednesday #1166 üzenetére

mikor megjelent belebuzultam és letoltam először easy-n mer egyébként mocsok távol áll tőlem bármi féle lövöldözős játék. aztán vagy kétszer normal-on. aztán tesóm box-án joy-al még vagy 4szer. aztán megvettem pc-re és még sokszor nekimentem.
    szal impossible-n gyakorlatilag nem volt olyan hogy ne tudjam hol mikor hányan jönnek.
    de még így is húzós távol tartani őket.
    a story-ját imádom. magyar nyelven tolom és elolvasta meghallgattam benne mindent és a 2 résszel együtt már majdnem van egy teljes kép a történetről. e egyelőre ara elég hogy jól belegondolkodjak ebbe a marker pszihológiába hogy hat az emberekre meg a közös tudata a lényeknek stb..
    ajánlom figyelmedbe a két animációs filmet. az egyik az első rész előtt játszódik a másik pedig a két rész közötti átvezetésre szolgál.
    jól tetted hogy elkezdted a 2.rész előtt újból.

a szörny akiről beszélsz az az egyik legjobb hangeffektel megáldott jószág a játékba. sms jelzőhang a kiáltása telómon.. :)
    egyébként majd egyszer nézegesd meg mindkét részbe a halálokat is. ne nyomkodd az e gombot mikor kéne vagy hagyd hogy megöljenek.
    nem tiszták a készítők mert annyira sokféle halált csináltak csóri isaac-nak hogy egy egész tartalmas videót lehetne összefűzni belőlük.
    majd a végén mikor beindul a marker meg mellé üvölt a boss is, na az majd megmozgatja a mélynyomódat :)

egyébként ez csak az én véleményem: nagyon jó a 2. rész nagyon jó lett, látványos, jók az új ruhák, főleg a sisakok, helyszínek stb de nekem nem adta vissza annyira azt a hangulatot mint az első. hiányzott nekem a suttogás a kalamolások meg a többi apró zaj, nesz. persze kárpótol mással. jobban mozog isaac, gyorsabban tapos jobban fordul. csiszoltak a mozgáson de akkor is az első rész a best.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés