Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csont_1982

csendes tag

Szevasztok skacok.....
    Remélem kellemesen telt nyár mindenkinek....
    Ha igen akkor újból nekifuthatunk :-)
    Rávilágítanék néhány érdekes problémára

1. Egyenlőre hiába írtuk meg a kérvényt el is fogadták, de még sajna nem tudjuk felvenni a prog 1-et..- ennek Kerekes Ati utána néz...

2 nem tudom hányan vagyunk olyanok akiknek a az adatszerk beugró sem sikerült... mert azzal van egy kis gond... most tudatosult bennem hogy a az Ati féle kérvény csak a prog 1 ről szólt és így adatszerkből nem lesz meghirdetve maga a tárgy csak a vizsgakurzus ezért nem tudunk beugrózni így vizsga sincs. Max ezt is el lehet indítani egy kérvénnyel... de ehhez kellene az érintettek belegyezése, neve, neptun kódja.Csak akkor mehet ha megszerezzük Kósa szóbeli beleegyezését mint Pánovicsnál és ezt beleírjuk a majdani kérvénybe... de ennek a tantárgyfelvétel lezárása előtt kell lezajlania.

3. Nem értem az órarendet,,, mert rákérdeztem Oláhnál múlt félév végén azt mondta elkektro labor csak 4. félévben lesz és ezért ha valakinek csúszása van elektroból az 3. félévben pótolhat mert ugye nem engedi felvenni a labort ezt is hozzátette... most meg fent van az elektro labor az órarendben.-eddig úgy áll hogy akkor ebből is csuszás van annak akit érint.

Gyerekek tudom ez így félév elején sok... de gondoljatok arra hogy ezeket el kell dönteni mielőtt fizetünk.

üdv. Csont

Új hozzászólás Aktív témák