- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csont_1982
csendes tag
Szevasztok skacok.....
Remélem kellemesen telt nyár mindenkinek....
Ha igen akkor újból nekifuthatunk :-)
Rávilágítanék néhány érdekes problémára1. Egyenlőre hiába írtuk meg a kérvényt el is fogadták, de még sajna nem tudjuk felvenni a prog 1-et..- ennek Kerekes Ati utána néz...
2 nem tudom hányan vagyunk olyanok akiknek a az adatszerk beugró sem sikerült... mert azzal van egy kis gond... most tudatosult bennem hogy a az Ati féle kérvény csak a prog 1 ről szólt és így adatszerkből nem lesz meghirdetve maga a tárgy csak a vizsgakurzus ezért nem tudunk beugrózni így vizsga sincs. Max ezt is el lehet indítani egy kérvénnyel... de ehhez kellene az érintettek belegyezése, neve, neptun kódja.Csak akkor mehet ha megszerezzük Kósa szóbeli beleegyezését mint Pánovicsnál és ezt beleírjuk a majdani kérvénybe... de ennek a tantárgyfelvétel lezárása előtt kell lezajlania.
3. Nem értem az órarendet,,, mert rákérdeztem Oláhnál múlt félév végén azt mondta elkektro labor csak 4. félévben lesz és ezért ha valakinek csúszása van elektroból az 3. félévben pótolhat mert ugye nem engedi felvenni a labort ezt is hozzátette... most meg fent van az elektro labor az órarendben.-eddig úgy áll hogy akkor ebből is csuszás van annak akit érint.
Gyerekek tudom ez így félév elején sok... de gondoljatok arra hogy ezeket el kell dönteni mielőtt fizetünk.
üdv. Csont
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sweet.tv - internetes TV
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-book olvasók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Assetto Corsa EVO
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest