Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ONEFREE
aktív tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
"A Windows elkezdi üríteni a háttérben, ennek következtében egyszer csak brutálisat esik a framerate, mondjuk éppen akkor, amikor tűzharcba keveredsz...
32 gigával nem lesz ilyen problémád."Pont ezt akartam kérdezni miért van ez. De már meg is kaptam a választ. Köszönöm! Viszont van még egy kérdés. Játszok egy fél órát. Ki lépek Windowsba és indítok egy másik játékot. Miért kell újraindítanon a gépet, hogy ugyanazt a teljesítményt kapjam mint játék előtt?
-
PuMbA
titán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ha sok program fut a háttérben akkor lehetséges, hogy játék közben megtelik a standby memória, de nem kötelező senkinek, hogy így játsszon
Én úgy játszok, hogy semmi sem fut a háttérben és így egyébként 2,5GB-ot használ a Windows. Ha valaki tele akarja pakolni a rendszerét sok programmal, akkor fizethet a 32GB-ért, de ez opcionális."A Windows elkezdi üríteni a háttérben, ennek következtében egyszer csak brutálisat esik a framerate, mondjuk éppen akkor, amikor tűzharcba keveredsz..."
Mivel nem hiszem, hogy itt sok pro player van, ez teljesen lényegtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én úgy játszok, hogy semmi sem fut a háttérben és így egyébként 2,5GB-ot használ a Windows. Ha valaki tele akarja pakolni a rendszerét sok programmal, akkor fizethet a 32GB-ért, de ez opcionális.