- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ajzi
csendes tag
Üdvözletem!
Alaplapot vásárolnék, viszont már van 2x4GB kingston hyperx-em. A kinézett alaplap asus p5e3. A gyártó oldalán olvasottak alapján nem lehet gond, viszont a kingston oldalán nem szerepel ez az alaplap a támogatott lapok listájában, csak ugyanezen alaplap pro és deluxe változata (memória vonatkozásában nem látok sok különbséget). Más fórumokon azt olvastam, hogy más márkájú, de ugyanúgy 1600 Mhz-n működő 2x4Gb-s RAMokkal működik a lap, de nem vagyok 100%ig biztos a dolgomban.
Kérdésem tehát, hogy a 2x4gb kingston hyperx (ddr3, 1600mhz) működik e ASUS P5E3 alaplappal? (az asus oldalán zárójelben ez szerepelt: (o.c.) gyanítom ez overclockingot jelent, de nem vagyok tisztában vele, mit jelent ebben a vonatkozásban.)
A segítséget előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged