- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs_taz
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre volna szükségem. AM3 plattformra váltottam (Phenom2 X4 955c3, Asus 795xtd, 4870x2). Először vettem 2x2 Gb Mushkin black (nem frostbyte) cl7 ram kittet ami nem tudta a hűtőbordáján szereplő ref. értékeket sem (beállítás után nem boot-olt) sőt cl9-ben is fagyott prime-al, aztán kicseréltem 2x2gb G.Skill Ripjaws 7-8-7-24-ra (ami Intel p55 opt és low voltage) ez is max cl 8-ban megy. Elvileg így Prime stabil.
A 3dmark Vantage nem fut le. Elkezd "szemetelni" és utána leáll. Ha változtatok a memóriákon (időzítés, csak 1 modul van bent, volt) akkor mindig más és más stádiumban áll le a dolog de menni sehogyan sem megy.
Először a Vga-ra gondoltam úgyhogy elkezdtem játszani a Catalyst verziókkal, de haver azt mondta hogy neki is ezek a gondok jelentkeztek és a ramok voltak a ludasok.
A boltban is mondták, hogy szívnak az AMD-sek az 1600-os DDR3-al.
A kérdésem az volna szerintetek ez valóban Ram hiba, ha igen akkor 1600mhz, cl7-ben milyen 2x2 kittet érdemes venni, vagy felejtős a cl7?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- ASRock H61M-VS LGA 1155 alaplap
- HyperX DDR4 16GB(2x8GB) 3600Mhz CL17
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest