- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
THX az infót!
Igazából nem akarom nagyon erőltetni a dolgot, csak kíváncsi lettem volna... Sajnos nem jött össze az 1600-as Kingmax,lesz helyette 1333-as, remélem nem nyúltam nagyon mellé vele... Teszt holnap!
Sajnos már a ddr2-es corsair kitem se nagyon tudtam kihajtani (FSB gyönyörűen visszafogta), a Q6600-am meg nem nagyon fog tudni 450 felett... Szóval egy jól időzített 1333-as memória untig elég lesz alá szerintem..... Csak hát nem hagy nyugodni, hogy mi lesz, ha esetleg elcsábulnék egy deneb vagy később egy I7 után, azért meg nem szívesen vennék komplett új szettet..... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Építő/felújító topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Proxmox VE
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kutya topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnos már a ddr2-es corsair kitem se nagyon tudtam kihajtani (FSB gyönyörűen visszafogta), a Q6600-am meg nem nagyon fog tudni 450 felett... Szóval egy jól időzített 1333-as memória untig elég lesz alá szerintem..... Csak hát nem hagy nyugodni, hogy mi lesz, ha esetleg elcsábulnék egy deneb vagy később egy I7 után, azért meg nem szívesen vennék komplett új szettet.....