Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
istu0517
üzenetére
istu0517! Én is azt hittem! Igaz 2GB Vista alatt van. Kikapcsolt virtuális memória mellett simán fut minden (na jó, full teljesítményt igénylő játékaim nincsenek, csak Settlers4Re.., Doom3, Call of Juarez), de simán elmentek virtualis ram nélkül.
Aztán néha a Vista beszólt, hogy elfogyott a ram, és nem is feltétlenül játék alatt vagy után! A win ilyen, kell neki!!!! Szerintem 8giga mellett is kell! Itt az a kérdés, hogy milyen ram mellett mekkora az igénye, mert ugye a túl nagy virtuális, a HDD + töredezettség miatt lassít be.
Aktív témák
- Nintendo Switch
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Horgász topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest