- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
laragirl83
őstag
hmm, vmi nagyon érdekes dologba futottam.
én akárhogy nyúzom gépet, megy rendben. több óra CSS, NFS carbon, TDU, ok.
ment itt hosszú órákon keresztül memtest86+, goldmemory, ok. win alol 2 db orthos, blend test és large fft's, ami RAM-ot kínóz röpke 8 órát úgy, hogy közben rthdribl is futott 1280-ban fullscreen... tehát terheltem emllé VGA-t is rendesen.... minden ok.
erre unokatesóm mikor jáccik, van hogy CSS gondol egyet és csak úgy újra indul gép...
pedig direkt kikapcsoltam auto újraindítást ha vmi hibaüzit lökne, hogy lássam, de semmi. beep, resti...
ez mi a jó rák lehet?!!
ismételten, én accomról nem fordul elő ilyen, bár mind2 admin acc szóval nem értem mi különbség lehet akkor mégis...
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Renault, Dacia topik
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Külföldi SIM-ek itthon
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest