- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
válasz
Sutymorgo #2592 üzenetére
kicsit olyan kezd lenni ez a dolog mint Sthol buci amikor skandálja. kingmaxvagygeil? geilvagykingmax? tárcsázzanak
egy kis segitség neked.900 CL.4
ezt csak találomra neked mert nekem eszembe sem jutna ezen használni amikor simán megy ezen a feszen 1125mhz-et.
900 CL4. everest
1125 CL5. everestte döntöd el hogy mennyit nyom a latban nálad egy szintetikus teszt...
-
bim
veterán
nem értem miért ennyire feszült mindenki egy vacak 1400mhz láttán.
mindenki megprobálhatja.nekem sem került többe mint beállitani neki a frekit és adni a memonak 2,15V-ot ami nálam a lélektani határ...mch-nak meg toltam találomra 0,3V-ot.időzitést autora lőtem és F10....
csináltam egy validot meg futtattam egy everestet.utána reboot és minden szépen vissza a napi használatra.
szóval nem értem miért kell azon feszengeni hogy miért nem teli5.azért nem az mert eszembe sem jutott beállitani mivel ez csak egy ártatlan proba volt.
nem fogom megkisérelni tele 5-el mert egy hülyeségnek tartom hogy validokat mentsek egy olyam memorajelről ami számomra semmit nem hoz... -
bim
veterán
válasz
Gyuri27 #2487 üzenetére
igazábol nem értem mit vársz tőlem. ott a linken a kép egy dualmemteszt 312%-ig hibamentesen elfutott majd kikapcsoltam, mondván itt mindenki ilyen eredményeket lobogtat stabilnak kikiáltva...mindezt 2,05V-on
ha veszed a fáradtságot és megnézed az adatlapomat akkor máris tudni fogod mi a tesztkörnyezet.aggregátor: nekem semmi másért nem kell az mch-nak adnom feszt csak azért mert előjönne a pci-e 1x bug.amugy a memo miatt nem kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vírusirtó topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- DJI topic
- Anime filmek és sorozatok
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Hálózati / IP kamera
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest