Hirdetés
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
válasz
Sutymorgo #2592 üzenetére
kicsit olyan kezd lenni ez a dolog mint Sthol buci amikor skandálja. kingmaxvagygeil? geilvagykingmax? tárcsázzanak
egy kis segitség neked.900 CL.4
ezt csak találomra neked mert nekem eszembe sem jutna ezen használni amikor simán megy ezen a feszen 1125mhz-et.
900 CL4. everest
1125 CL5. everestte döntöd el hogy mennyit nyom a latban nálad egy szintetikus teszt...
-
bim
veterán
nem értem miért ennyire feszült mindenki egy vacak 1400mhz láttán.
mindenki megprobálhatja.nekem sem került többe mint beállitani neki a frekit és adni a memonak 2,15V-ot ami nálam a lélektani határ...mch-nak meg toltam találomra 0,3V-ot.időzitést autora lőtem és F10....
csináltam egy validot meg futtattam egy everestet.utána reboot és minden szépen vissza a napi használatra.
szóval nem értem miért kell azon feszengeni hogy miért nem teli5.azért nem az mert eszembe sem jutott beállitani mivel ez csak egy ártatlan proba volt.
nem fogom megkisérelni tele 5-el mert egy hülyeségnek tartom hogy validokat mentsek egy olyam memorajelről ami számomra semmit nem hoz... -
bim
veterán
válasz
Gyuri27 #2487 üzenetére
igazábol nem értem mit vársz tőlem. ott a linken a kép egy dualmemteszt 312%-ig hibamentesen elfutott majd kikapcsoltam, mondván itt mindenki ilyen eredményeket lobogtat stabilnak kikiáltva...mindezt 2,05V-on
ha veszed a fáradtságot és megnézed az adatlapomat akkor máris tudni fogod mi a tesztkörnyezet.aggregátor: nekem semmi másért nem kell az mch-nak adnom feszt csak azért mert előjönne a pci-e 1x bug.amugy a memo miatt nem kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Call of Duty: Black Ops 7
- SSD kibeszélő
- EAFC 26
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- ASUS TUF GAMING Z790-PLUS WIFI
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- 2x8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest