Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
yolan
őstag
válasz
enemy107
üzenetére
corsair ha jó kiadás, attól függ milyen chipekkel van szerelve, kingstonokról nemtudok sokat, a magas fesz lehet utalhat arra hogy 800@cl4-es chippek túlhúzott és túlfeszelt gyári spd-vel égetve.
2x2 giga esetén igen, kell a 64bites rendszer
passz, szerintem nem okoz semmi kárt, de én nem járatnám ilyen arányom, nemtudom, gyanús, lehet nincs infóm róla hogy káros, de nekem elég ha gyanús, nem kockáztatok
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest