- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronin-
senior tag
válasz
KKK-007 #6347 üzenetére
Hali.
először is bocsi,hogy csak most írok.
kipróbáltam azokat a dolgokat, amiket írtál. egyesével próbálva jó volt 1066on 2,2-2,3-2,4 volton is. aztán lejebbvettem kicsit a feszt, mert melegnek találtam, tehát így maradt 2,2V on. Aztán auton beállította az 5-7-7-20 -as időzítéseket, ezzel lefuttattam 50% -ig a ram tesztet (nem volt kedvem végig várni) aztán elkezdtem lefele tolni az időzítést, 5-5-5-15 ön már hibázott rögtön az elején, ezért ment 5-6-6-18 -ra, ezzel jó volt. win-be is minden rendben ment. aztán jön a csavar a dologban, ugyanis reggel bekapcsoltam a gépet, mielőtt jöttem melóba, aztán miután win -be belépett, rá pár percre kékhalál..
wtf? ez mi,hogy este még jó volt, most meg rögtön KO ? nem vágom.. majd megpróbálom délután az időzítést feltolni 5-7-7-20 ra, bár az már elég soknak tűnik, akkor már inkább jobban járok, ha hagyom 800 -on és 5-5-5-15 be, nem ?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest