Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronin-
senior tag
válasz
KKK-007
üzenetére
Hali.
először is bocsi,hogy csak most írok.
kipróbáltam azokat a dolgokat, amiket írtál. egyesével próbálva jó volt 1066on 2,2-2,3-2,4 volton is. aztán lejebbvettem kicsit a feszt, mert melegnek találtam, tehát így maradt 2,2V on. Aztán auton beállította az 5-7-7-20 -as időzítéseket, ezzel lefuttattam 50% -ig a ram tesztet (nem volt kedvem végig várni
) aztán elkezdtem lefele tolni az időzítést, 5-5-5-15 ön már hibázott rögtön az elején, ezért ment 5-6-6-18 -ra, ezzel jó volt. win-be is minden rendben ment. aztán jön a csavar a dologban, ugyanis reggel bekapcsoltam a gépet, mielőtt jöttem melóba, aztán miután win -be belépett, rá pár percre kékhalál..
wtf? ez mi,hogy este még jó volt, most meg rögtön KO ? nem vágom.. majd megpróbálom délután az időzítést feltolni 5-7-7-20 ra, bár az már elég soknak tűnik, akkor már inkább jobban járok, ha hagyom 800 -on és 5-5-5-15 be, nem ?! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus H110M-R LGA 1151 alaplap garanciával
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- Hynix 16GB 2933MHz DDR4
- Corsair Vengeance RGB RS 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz C18 Memória!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) aztán elkezdtem lefele tolni az időzítést, 5-5-5-15 ön már hibázott rögtön az elején, ezért ment 5-6-6-18 -ra, ezzel jó volt. win-be is minden rendben ment. aztán jön a csavar a dologban, ugyanis reggel bekapcsoltam a gépet, mielőtt jöttem melóba, aztán miután win -be belépett, rá pár percre kékhalál..
wtf? ez mi,hogy este még jó volt, most meg rögtön KO ? nem vágom.. majd megpróbálom délután az időzítést feltolni 5-7-7-20 ra, bár az már elég soknak tűnik, akkor már inkább jobban járok, ha hagyom 800 -on és 5-5-5-15 be, nem ?!