Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronin-
senior tag
válasz
KKK-007
üzenetére
már volt 4x1gb ram, az nem ment, ezért cseréltem zsir új 2x2gb -ra, és ezzel is ugyan az a gond, úgyhogy én az alaplapra gyanakszom.. azt hiszem azt kell majd gariztatnom, csak azt nem tudom ,hogy hogyan.. mondjam nekik,hogy a slot 1-be nem lehet az 1066 -os ramokat 1066 -on járatni ?

-
Ronin-
senior tag
válasz
KKK-007
üzenetére
Hali.
először is bocsi,hogy csak most írok.
kipróbáltam azokat a dolgokat, amiket írtál. egyesével próbálva jó volt 1066on 2,2-2,3-2,4 volton is. aztán lejebbvettem kicsit a feszt, mert melegnek találtam, tehát így maradt 2,2V on. Aztán auton beállította az 5-7-7-20 -as időzítéseket, ezzel lefuttattam 50% -ig a ram tesztet (nem volt kedvem végig várni
) aztán elkezdtem lefele tolni az időzítést, 5-5-5-15 ön már hibázott rögtön az elején, ezért ment 5-6-6-18 -ra, ezzel jó volt. win-be is minden rendben ment. aztán jön a csavar a dologban, ugyanis reggel bekapcsoltam a gépet, mielőtt jöttem melóba, aztán miután win -be belépett, rá pár percre kékhalál..
wtf? ez mi,hogy este még jó volt, most meg rögtön KO ? nem vágom.. majd megpróbálom délután az időzítést feltolni 5-7-7-20 ra, bár az már elég soknak tűnik, akkor már inkább jobban járok, ha hagyom 800 -on és 5-5-5-15 be, nem ?! 
-
Ronin-
senior tag
hello.
bár nem tuningal kapcsolatos a problémám, de talán mégis ide tartozik.. (alaplapos topicban nem tudtak segíteni)
Szóval adott egy gigabyte ep45-ds3 alaplap. 1 hete beletettem 2x2gb 1066 geil ramot (lc 5-5-5-15). Problémám a következő: az istenért se tudom 1066 -on járatni, 800-nál nem tudom feljebb tenni. Eddig be se bootolt a gép, aztán fogtam, átraktam a ramokat a dim2 és dim4 slotba, ott oké is volt, fel is tudtam tenni 1066 ra a ramokat, de win-be lépés után pár percel meg is adta magát (kékhalál). Próbáltam már elég sok beállítást... esetleg ha tudnátok pár tippet adni, vagy megfejteni,hogy mi lehet a gond az nagy segítség lenne..

Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Napelem
- Sorozatok
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- NVIDIA® driverek topikja
- Linux Mint
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Vengeance White XMP - 10 év bolti gari!
- ASUS ROG STRIX Z490-F GAMING Alaplap
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR5 5600MHz CL40 Beast Black RGB XMP - 8 év gari! -
- Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 - Élettartam garancia
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

wtf? ez mi,hogy este még jó volt, most meg rögtön KO ? nem vágom.. majd megpróbálom délután az időzítést feltolni 5-7-7-20 ra, bár az már elég soknak tűnik, akkor már inkább jobban járok, ha hagyom 800 -on és 5-5-5-15 be, nem ?!